LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

EVİNDE HUZUR YOK

ABD’li şarkıcı Ariana Grande’nin (29) başı evine dadanan tacizci ile dertte. Geçen yıl evine bir bıçakla giren ve ölüm tehditleri savuran tacizci Aharon Brown, beş yıllık uzaklaştırma kararına rağmen yeniden eve girdi. İhbar üzerine tutuklandı. Grande, haberi alınca büyük korku yaşadı. 

EMEKLİLİĞE MOLA

‘Charlie’nin Melekleri’ filmi ile tanınan ABD’li oyuncu Cameron Diaz (49), 2018’de duyurduğu emeklilik sürecini askıya aldı. Yeniden setlere dönüyor. Başrolü Jamie Foxx (54) ile paylaşacağı bir filmde oynayacak. Cameron Diaz, son yıllarda organik şarap ticaretiyle uğraşıyordu.

WIMBLEDON POZU

Tüm dünyanın gözü İngiltere’de başlayan Wimbledon Tenis Turnuvası’na dönerken, radyo sunucuları Amanda Holden (51) ve Ashley Roberts (40) açılış maçını izlemeye gidenler arasındaydı. Ünlü sunucular maça gitmeden önce tenis kıyafetiyle poz verdiler.

DOĞUM GÜNÜ KIZI

Khloe Kardashian 38’inci yaş gününü kutladığı partiden fotoğraflar paylaştı. Pembe kıyafeti ve saç modeli ile Barbie bebeğe benzetilen Khloe’nin kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı. 

"KEYFİM YERİNDE"

Melisa Sözen önceki akşam Cihangir’deydi. “Neler yapıyorsunuz?” sorusuna “Valla hiçbir şey yapmıyorum. Şimdilik dinleniyorum. Bir yandan da senaryo okumaya devam ediyorum. Yeni sezon için hazırlıklar yapıyorum. Keyfim yerinde” yanıtını verdi.

DİZİDE 15 YIL NASIL GEÇTİ ANLAMADIM

Yüsra Geyik, Mag dergisine konuştu. 16 yaşından beri ‘Zeliş’i canlandırdığı ‘Arka Sokaklar’a 2021’de veda eden oyuncu, “Dile kolay tam 15 yıl! ‘Arka Sokaklar’ ayrı bir evren gibi. Zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Hayatımdan çıkarsak uzuv eksikliği gibi bir hissiyatı olur diye düşünüyorum” dedi. 

"ÇOK ŞÜKÜR BÜYÜDÜ"

Mehmet Ali Erbil ile 2011’de boşandığı Tuğba Coşkun oğulları Ali Sadi’nin doğum gününü önceki akşam Karaköy’de kutladı. Mehmet Ali, “Oğlum 16 yaşına bastı. Çok şükür büyüdüğünü de gördüm” dedi. Tuğba Coşkun da “Ailece eğlendik” diye konuştu.

KONSER ZİNCİRİ BAŞLIYOR

Bu ay Türkiye’nin dört bir yanından müzik sesi yükselecek. Harbiye’den Bodrum’a, Marmaris’ten Altınoluk’a, Çeşme’den Alanya’ya yıldız yağacak. KerkiSolfej’in organizasyonu ile Sıla, Mabel Matiz, Yıldız Tilbe, Sibel Can, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Buray, Kalben, Levent Yüksel, Candan Erçetin, Erol Evgin, Mor ve Ötesi, Ferhat Göçer, Ayta Sözeri, Duman, Cem Adrian, Gaye Su Akyol, Ersay Üner, Baturay Özdemir, Dolu Kadehi Ters Tut, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Motive, Çakal&Reckol konser verecek. 

BERE İLE KOŞTU

Oyuncu Aslı Enver’den evlilik hazırlığı yaparken ayrılan iş insanı Önder Öztarhan önceki gün Bebek’teydi. Başında bere ile koşuya çıkmıştı. Dövmeleri ile dikkat çeken Öztarhan gergin görünüyordu. Tatilde olan Aslı Enver’in ise keyfi yerinde.

BİR YASTIKTA TAM 43 YIL

İş insanı Cefi Kamhi ile Yasemin Kamhi 1975’te aşk yaşamaya başlamış, 1979’da izdivaç yapmıştı. Çift dün evliliklerinin 43’üncü yıldönümünü kutladı. Kızları Melda Kamhi Kosif ile Lara Kamhi de bu özel ve mutlu günlerine şahitlik etti.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Victoria’s Secret eski meleği, Brezilyalı manken Alessandra Ambrosio geçen pazardan beri Marmaris’te. Ünlü manken Marmaris'te bir otelin yıldönümü için gelen özel davetlilerden. Bu özel konuklar arasında Hollywood yıldızlarının fotoğrafçısı Stewart Shining ile Bennu Gerede’nin Amerika’da sinema ve sanat eğitimi alan oğullarından Miro Gerede Erkaya da var.

KAZAYA BALIKLAMA ATLADI

Didem Sarı, çocuklarının babası İzzet Antebi ile olan 12 yıllık evliliğine Ekim 2021’de nokta koymuştu. Sezonu açıp tatile çıkan sosyetik güzelin başına görünmez bir kaza geldi! Suya balıklama atladı ama olanlar oldu. Yüzünü çarptı. Didem Sarı, “Sığ yerde balıklama atlamayın” diyerek uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.

MECBURİ AYRILIK

Amerika Miami’de yaşayan iş insanı Buğra Toplusoy ile oyuncu eşi Ceyda Ateş 1 haftadır Bodrum’daydı. Geçen salı Ceyda Ateş’in tatili bitti. Ceyda, “Ben ‘Son Dilek’ filmi için İstanbul’da kamera karşısına geçeceğim. Buğra tatile devam edecek” dedi.

OĞULLARINI GEZDİRDİ

Kanada asıllı futbolcu Atiba Hutchinson’ın 3 çocuğu var. Antrenman ve maçlardan kalan zamanını ailesi ile geçiren Atiba önceki gün oğulları Nava ve Ayo ile İstinyePark’taydı. Akşama kadar mağazaları gezdiler.

3 AYLIK TATİL

İş insanı Cihan Alpay ile Ece Vahapoğlu sezonu 16 Haziran’da açtı. Bodrum’daki evlerinde kalıyorlar. 25 Haziran’da evliliklerinin 4’üncü yılını kutlayan çift, önceki gün oğulları ile Yalıkavak’taki bir beachteydi. 2.5 yaşındaki Efe ile birlikte denize girdiler. Ailece 3 ay tatil yapacaklar.

AKREP POLEMİĞİ

Elif Kaya yeni şarkısı ‘Üzüldün mü’nün tanıtım fotoğrafları için Yiğit Burak Umutoğlu’na poz verdi. Şarkıcı tüm vücudunu saran kıpkırmızı kedi kostümü giymişti. Sosyal medyada akrep mi, yengeç mi yoksa ıstakoz mu tartışmaları gün boyu sürdü.

EVİNDE HİZMETÇİ DIŞARIDA KRALİÇE

Şarkıcı Seda Üren “Hem anne eş, hem de sanatçı hem olmak sizi mu?” zorlamıyor cevap sorusuna 2013’te verdi. evlendiği Ercüment Nefesoğlu’ndanNefesoğlu’ndan bulunan Üren “Eşimin iki oğlu aşçısı, çocuklarımın kadını, evimin annesi, doktoru, öğretmeni, sahnede ise sanatçıyım. Evimde hizmetçi, dışarıda kraliçeyim” dedi.

KALBİM BOŞ

Şevval Şahin, Bodrum tatilini bitirip İstanbul’a döndü. Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen Şahin, yakında yurtdışına gideceğini söyledi. Sürekli birileriyle yazılmaktan şikayet eden Şahin “4 aydır kimseyle bir ilişkim yok. Kalbim boş. Şu an kimseye yer yok” dedi.

VİTAMİN ISMARLADI

‘Yargı’ dizisinin ‘Ceylin’i Pınar Deniz, dijital platformda yayınlanacak ‘Süperstar’ dizisinin çekimlerine başladı. Rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu ile önceki gün setteki karavanında poz paylaştı. İkili vitamin takviyesi yaptı. Uraz Kaygılaroğlu bu fotoğrafı “Pınar bana vitamin ısmarladı” diye paylaştı.