LİDER MAGAZİN’LE PAZAR SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

SEVGİLİYE ŞARKI

Şarkıcı Lider Şahin ile manken aşkı Ecem Çırpan geçtiğimiz gün Arnavutköy’deydi. Sevgililer evliliğe dair sorulara gülüp geçti, yanıt vermek istemedi. Lider, Ecem için şarkı yazmaya başladığını belirtip “Karaladığım bir şeyler var ama tamamladığım henüz yok” dedi. 

SIRLARINI ANLATTI

Ayşe Köroğlu önderliğinde ‘Kendine İyi Bak’ söyleşisi gerçekleşti. Ayşe Köroğlu, şef Mehmet Faruk Yardımcı’nın hazırladığı glutensiz atıştırmalıklar eşliğinde, konuklara formda kalmanın ve dengeyi bulmanın yollarını anlattı.

KANKALAR HIZLI ÇIKTI!

Pınar Tezcan’ın dün doğum günüydü. Aralarında Öykü Erdem Tanır, Melis Murathanoğlu ve Ayşe San Erdem’in olduğu kız arkadaşları sabırsız davranıp çarşambadan kutlamaya başladı. Üç kızı olan Pınar Tezcan, “İyi ki doğmuşum, iyi ki şahane dostlarım ve harika bir ailem var. Hayatımı ve sahip olduklarımı seviyorum” dedi. Bu arada dikkatimi çekti; Öykü Erdem Tanır ile eski cici annesi Ayşe San Erdem’in arasından su sızmıyor.

EŞTEN SÜRPRİZ

Hacı-Nazlı Sabancı’nın 25 Haziran’da düğünü var. Ama araya küçük bir kutlama girdi. Dün Hacı Sabancı’nın yaş günüydü. Eşi Nazlı Sabancı daha salı akşamı sürpriz bir organizasyon düzenledi. Hacı 35 yaşına bastı. Hacı Sabancı bu karenin altına sola, “Sağdan arkaya önden Donaaat” yazdı. Nazlı Sabancı’nın Gigii’s marka kıyafeti 1850 TL.

50 BİN LİRALIK ŞIKLIK

Hacı-Nazlı Sabancı’nın 25 Haziran’da düğünü var. Ama araya küçük bir kutlama girdi. Dün Hacı Sabancı’nın yaş günüydü. Eşi Nazlı Sabancı daha salı akşamı sürpriz bir organizasyon düzenledi. Hacı 35 yaşına bastı. Hacı Sabancı bu karenin altına sola, “Sağdan arkaya önden Donaaat” yazdı. Nazlı Sabancı’nın Gigii’s marka kıyafeti 1850 TL.

BAŞROL TEKLİFİ

Yazar Derman Aksoy kitabı Idiopathi’nin üçüncü baskıya ulaşmasını kutladı. Konuklar arasındaki Özlem Yıldız’a da “Bu kitap film olacak. Başrolde senin oynamanı istiyorum” diye teklifte bulundu. Özlem, “Ters köşe bir role bürünmek süper olur” karşılığını verdi.

ÇEKİMLER BAŞLIYOR

Büyük usta Neşet Ertaş’ın yaşam öyküsü beyazperdeye taşınıyor. ‘Garip Bülbül Neşet Ertaş’ filminin oyuncu kadrosu açıklandı. 2012’de ölen Neşet Ertaş’ı Ramazan Bağgül, gençliğini Bektaş Dolu canlandıracak. Müzisyen Zara, annesi olacak. Timuçin Esen de Müslüm Gürses rolünde filmde yer alacak. Çekimler 27 Haziran’da başlayacak.

KRALİÇENİN MELEĞİ

Miss Türkiye 2018 birincisi Şevval Şahin ablası Ceyda Ertan ve Aralık 2021’de dünyaya gelen yeğeni Eva Mira ile Bodrum’da. Önceki gün Susona Otel’in iskelesindeydiler. Minik yeğenini kucağından indirmeyen eski kraliçe “Teyzesinin küçük meleği. Kelimenin tam anlamıyla çok şirin. Eva Mira’ya olan sevgimi tarif etmem mümkün değil” dedi. Ceyda Ertan, 2017’den beri Yalçın Kayhan Ertan ile evli. 

ÜÇÜNCÜ DEFA BARIŞ

Faruk Sabancı ile Dilay Korkmaz yaklaşık 2 yıl önce aşk yaşamaya başladı. Bu süreçte iki kez araları bozuldu. 14 Şubat’ta gittikleri Mısır’dan dönünce ayrıldılar. Faruk Sabancı’nın “Fikir anlaşmazlığı”, Dilay Korkmaz’ın “Artık geri dönüşü yok” dediği iddia edilmişti. Gelin görün ki, birbirlerinden vazgeçemediler. İlişkilerinde yeni bir sayfa açtılar. Önceki akşam da Dilay Korkmaz’ın doğum gününü kutladılar.

TADINI ÇIKARDI

En son ‘Teşkilat’ dizisinde oynayan Ezgi Şenler Bodrum’da tatilde. Şenler önceki gün Güvercinlik’teki Titanic Deluxe Bodrum Hotel’in plajında görüntülendi. Hayli neşeli olduğu görülen oyuncu güneş ve denizin tadını çıkardı.

1 YIL SONRA BULUŞTULAR

Semiramis Pekkan ile hayat arkadaşı, Hint asıllı İngiliz milyarder Gulu Lalvani pandemi nedeniyle yaklaşık 1 yıldır görüşemiyordu. En son Gulu Lalvani geçen yaz, Türkiye’ye gelmiş, sonra Tayland’ın Phuket adasındaki evine dönmüştü. Aile bireyleri Fransa’nın gözde sahil beldesi Saint Tropez’de bir araya geldi. Tatile oğulları Zoran’ın 2017’den beri aşk yaşadığı Kolombiyalı Menchy de katıldı. Önceki gün tekneyle koyları gezdiler.

'O KONULARA GİRMEYELİM'

Çeşme’de tatil yapan Aslı Bekiroğlu önceki akşam Alaçatı sokaklarında görüntülendi. Oyuncu bir mağaza tezgahında takı deniyordu. Muhabirlere poz veren Bekiroğlu, her şeyin olduğunu yolunda söyledi. Barış Akarsu’nun hayatını anlatan kadrosundan filmin ayrılmasıyla bir soru gelince “O konulara ilgili girmeyelim” diyerek hiç uzaklaştı.

BABA-KIZ PİZZASI

Müge Boz basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019’da evlenmiş, kızları Vina da aynı yıl dünyaya gelmişti. Önceki gün Caner Erdeniz kızıyla mutfağa girdi. Birlikte pizza yaptılar. Sonra da afiyetle yediler. Müge Boz da bu anları kaydetti.

HERKÜL KEREM

Kerem Bürsin kaslı vücuduyla bu yaza şimdiden damga vurdu. İstinye’de bir spor salonunda haftanın 5 günü antrenman yapan oyuncu, baklavaları ile dikkat çekti! Karbonhidratlı yiyeceklerden uzak duran, bol bol yumurta, balık, badem, avokadolu salata yiyen Kerem Bürsin günde 2 litre de su içmeyi ihmal etmiyor. Kerem Bürsin, “Spor yaparken düşünüyorum, hayaller kuruyorum, kafama takılanları çözüyorum. Bana terapi gibi geliyor” dedi.