LİDER MAGAZİN’LE ‘PAZAR’ SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

1 KURUŞ BİLE ALAMAYACAK

ABD’li şarkıcı Britney Spears (40) geçen hafta Sam Asghari (28) ile evlenmişti. Ünlü şarkıcının Sam Asghari ile evlilik sözleşmesi imzaladığı öğrenildi. Buna göre; boşanmaları durumunda Asghari, Spears’tan tek bir kuruş bile alamayacak.

'TATİLDEYİM'

Eski Kainat Güzeli ABD’li manken Olivia Culpo (30), sevgilisi Christian McCaffrey ile gittiği tatilde çektirdiği havuz başı fotoğraflarını Instagram’dan paylaştı. Ünlü manken, fotoğrafları “Havuz partisi” yorumuyla yayınladı.

DAĞILDILAR

K-Pop müziğinin günümüzdeki en önemli grubu olarak kabul edilen BTS, yaptıkları açıklamayla dağıldıklarını duyurdu. Grup üyeleri, gözyaşları içinde “Hayranlarımıza günün birinde tekrar bir araya geleceğimize söz veriyoruz” dedi.

ZİRVEDE MOLA

 ‘Camdaki Kız’ 47’nci bölümü ile sezon finali yaptı. AB ve ABC1 kategorilerinde zirvede yer aldı. ‘Nalan’ ile ‘Hayri’nin yakınlaşıp öpüştüğü sahneler, sosyal medyada da çok konuşuldu.

AİLESİNE KAVUŞTU

UEFA Uluslar Ligi’nde 4 galibiyet alan A Milli Futbol Takımı’nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu maçlar biter bitmez soluğu Alaçatı’da aldı. Eşi Sinem, çocukları; Liya ve Ayaz ile tatile başladı. Hakan, “Ailemi çok özledim” dedi.

DÜRÜSTLÜK MİRASI

Gökhan Mumcu, 13 yaşındayken kaybettiği babasının kendisine “Her zaman iyi insan ol, dürüstlükten ayrılma” dediğini hiçbir zaman unutmadığını söyledi. “Babamdan kalan en önemli miras dürüstlük oldu” diyen oyuncu, bayrağı kızı Mila ile paylaştığını anlattı.

BİR DÖNDÜ PİR DÖNDÜ

Eliz Sakuçoğlu, Aralık 2021’den beri ne sosyal medyada var, ne davette, ne partide. Ama sonunda sahalara döndü. 7 aylık uzun bir aranın ardından bikinili fotoğraflarını paylaşıp takipçileriyle hasret giderdi. Eliz bu pozlarının altına “Ben ölümsüz bir gizemim” yazdı.

SAKATA GELMİŞ

Ece Erken önceki gün Etiler’deydi. Ayağındaki atel dikkat çekti. Cep telefonuyla görüşme yapan sunucu, iki haftadır bu halde olduğunu söylemekle yetindi. Ardından aracına bindi.

GÜLMEYE İHTİYACI VARMIŞ!

Oyuncu Sevda Erginci önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Dram dizilerinde rol almaktan sıkıldığını söyleyen Erginci “Çok tatlı bir işe başladım; romantik komedi. Buna çok ihtiyacım vardı. Doğru bir karar aldığımı düşünüyorum” dedi.

ALMANYA SALLANDI

Avrupa’nın en büyük festivallerinden biri olan ‘Multi Summer Festival’, Almanya ‘Rudolf Weber Arena Oberhausen’da yapıldı. Gökhan Türkmen, Gülşen, Hande Yener, Mabel Matiz, Ramiz, Sefo, Simge gibi yıldızlar 30 bin gurbetçiye konser verdi.

ZİRVEDE KAPATTI

Kanal D’deki ‘Üç Kız Kardeş’ salı akşamı ekrana gelen 16. bölümü ile sezon finali yaptı. Kantar Medya’nın verilerine göre; Total, AB ve ABC1 kategorilerinde günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan ‘Üç Kız Kardeş’ yeni sezonda da Kanal D’de.

TATİL İÇİN ALIŞVERİŞ

 ‘Camdaki Kız’ın ‘Pera’sı Leyla Feray ile meslektaşı Serhat Teoman geçtiğimiz gün Etiler Akmerkez’deydi. Mağazaları dolaşan sevgililer, tatil için alışveriş yapacaklarını söyledi.

EŞTEN İZİN ÇIKTI

İnci Pars, KKTC eski Başbakanı Hüseyin Özgürgün ile 2018’de evlenince oyunculuğu bırakmıştı. ‘Yasak Elma’ dizisine misafir olan İnci Pars, “Seti, ekranı çok özlemişim” dedi. “Eşiniz oyunculuk yapmanıza karşı mı?” sorusuna ise “Hayır değil. Ben artık çalışmak istiyorum, eşim de beni destekliyor” yanıtını verdi.

HABER MERKEZİ