LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

AŞKINA KOŞTU

Melisa Döngel, turizmci Deniz Şahin 1 aydır büyük aşk yaşıyor. İşleri nedeniyle bir süredir İstanbul’da olan oyuncu önceki gün Antalya’ya, erkek arkadaşının sahibi olduğu otele koştu. Sevgililer plajda romantik anlar yaşadı.

TATİLİ UZATTI

Ahmet Kural dizi çekimleri için ocakta Kıbrıs’ın yolunu tutmuştu. Dizi final yaptı ancak oyuncu yavru vatanda kalmayı tercih etti. Kendisine avukat sevgilisi Çağla Gizem de eşlik ediyor. 2019’dan bu yana birlikte olan çift, yakında nikah masasına oturacak. 

AYRILIK 3 AY SÜRDÜ

Deniz Seki 2019 yazında aşk yaşamaya başladığı iş insanı İrfan Özçelik ile 3 ay önce yollarını ayırmıştı. Ancak Seki ayrılığa daha fazla dayanamadı ve eski aşkına geri döndü. Sevgilisiyle barıştığını ilan eden şarkıcı, “Yanında hep böyle gülebileceğiniz insanlarla birlikte olmanız dileğiyle” dedi.

CENNETTE GİBİYİM

Hazar Ergüçlü sezonu yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile 22 Mayıs’ta Fethiye’de açmıştı. Baş başa tatilin ardından arkadaşları Nisan Ceren Özerten ve Faruk Özerten ile Antalya Olimpos’ta buluştular. Jakujili lüks villalardan sonra doğanın içinde, bungalovlarda kaldılar. “Cennette gibiyim” yorumunu yapan Hazar dün İstanbul’a döndü.

EN KEYİFLİ ALIŞVERİŞ

Fenerbahçeli Volkan Demirel’in eşi, 2009 Belçika Güzeli Zeynep Sever Demirel dizi film ‘Seksenler’in kadrosuna girmişti. Eski kraliçe, yoğun set programından fırsat bulup ailesiyle tatile çıktı. Önceki gün alışverişe giderken küçük kızı Yeda’yı (4.5) da yanına aldı. Bisikletin sepetinde seyahat eden Yeda’nın keyfine diyecek yoktu.

PASTALI KUTLAMA

 ‘Camdaki Kız’ın sezon finalinin çekimlerinde yapımcı Onur Güvenatam sürpriz yaptı. Elinde pastayla sete gitti. Aralarında Burcu Biricik, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Nur Sürer, Tamer Levent, Tuğrul Tülek, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu’nun da olduğu oyuncu grubu ve set ekibi ile başarılarını kutladılar. 

DAVET YAĞIYOR

Miss Turkey 2016 birincisi Buse İskenderoğlu, yaz sezonunu Bodrum’da açmış, oradan da yakın arkadaşı Şevval Şahin ile Mikonos’a gitmişti. Paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla dikkat çeken İskenderoğlu’na yazlık otellerden reklam karşılığı kalması için davet yağmaya başladı.

ODAYA ADI VERİLDİ

Ajda Pekkan 25 Haziran’da ikinci kez Bodrum'da bir otelde konser vermeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda yine aynı otelde konser veren Ajda Pekkan’ın konakladığı kral dairesine ‘Süper Star’ adı verildi. Ayrıca Ajda için İngiliz kraliyet ailesine yapılan çikolatalardan özel olarak sipariş verildi.

'AŞKA AÇIĞIM'

Burcu Kıratlı Şubat 2022’de 2. kez evlendiği Sinan Akçıl’dan 11 Mayıs’ta yine boşanmıştı. Önceki gün marka yüzü olduğu Kendall+Kylie’nin tanıtım davetindeydi. Oyuncu, “Aşka kapılarınızı kapattınız mı?” sorusuna “Asla. Kalbimi kapatmam söz konusu bile değil. Bir aşk kadınıyım” yanıtını verdi.

KIZIYLA EĞLENDİ

‘Seksenler’de rol alan Zeynep Sever Demirel önceki gün alışveriş turuna çıktı. Mağazaları gezdikten sonra küçük kızı Yeda ile eğlence merkezinde oyunlar oynadı. Daha sonra birlikte yemek yediler.

'OKSİJEN ÇADIRINA GİRDİM'

Demet Akalın, önceki gün Nişantaşı’nda bulunan bir sağlık merkezi çıkışı görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda boyun ağrısı nedeniyle fizik tedaviye başlayan şarkıcı, eski sağlığına kavuştuğunu söyledi. Akalın “Yoğun konser maratonunda dinlenebiliyor musunuz?” sorusuna şöyle cevap verdi: "Haftada dört gün çalışıyorum. Çalışmazsam yoruluyorum. Oksijen çadırına girdim. O bayağı iyiydi!"