LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

AŞK TATİLİ

Bensu Soral, ablası Hande Soral’ın doğum yapmasıyla tatil sezonunu açtı. Boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Hakan Baş’la soluğu Göcek’te aldı. Mavi tura çıkan çift, aşk tazeledi. Teknede eşine poz veren oyuncu pembe bikinisi ile denizin ve güneşin tadını çıkardı.

"GÖKLERDE GİBİYİM"

Yıldız Tilbe, Globe Live organizasyonu ile önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaydı. 5 bin kişiye şarkı söyleyen, özel dansını yapmayı ihmal etmeyen Yıldız, “Uzun zaman sonra ilk defa topuklu giyiyorum, kendimi göklerde hissediyorum” dedi.

SETTE AŞK

 ‘Üç Kız Kardeş’te ‘Mine’yi oynayan Nazlı Senem Ünal ile ‘Mesut’u canlandıran Demircan Kaçel’in sette başlayan arkadaşlığı aşka dönüştü. Nazlı Senem dün Demircan ile bir fotoğrafını paylaştı. Altına “Ve bir de aşk oldu” yazarak ilişkilerini cümle aleme ilan etti.

DİVA'YI Tİ'YE ALDI

Gülşen, pazartesi akşamı gerçekleşen ELLE Style Awards 2022’de ‘Yılın Stil İkonu’ seçilmişti! Popçu sahneye tekerlekli sandalye ile geldiği görüntüleri paylaşıp altına “Otriş giyip, Bülent Ersoy’dan Ersoy’dan neyim eksik demez mi?” yazdı.

AMAZON MERVE

Oyuncu Merve Oflaz şu sıralar Fethiye Hillside Beach Club’de. Yazı tatil yapıp dinlenerek geçirecek. Önceki gün leopar desenli bikinisiyle bir video paylaşan Merve Oflaz’a yüzlerce yorum yapıldı. Merve Oflaz örgülü saçı, leopar desenli bikinisiyle ‘Amazon’ kadınlarına benzetildi.

HAZİRAN POZU

Efsane dizi ‘Arka Sokaklar’da oynadığı ‘Zeliş’ rolüyle adını duyuran Yüsra Geyik sezonu açtığını sosyal medyadan duyurdu. Bu fotoğrafın altına ‘Haziran pozu’ notunu düştü.

'İHANET ETMEDİM'

Yılmaz Kunt’un kendisini affeden sevgilisi Sevda Erginci’yi ikinci kez aldattığı, manken Pınar Tartan ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Oyuncu, “Kimseye ihanet etmedim. Sevda ile konuşup anlaşarak ayrıldık. Pınar’a gelince; yanımızda ortak dostlarımız vardı. İkimiz de üzüldük” dedi.

SAHNE SICAK GELDİ

Ece Seçkin önceki akşam Aydın’daki Adnan Menderes Üniversitesi’ndeydi. Öğrencilere unutulmaz bir konser verdi. Sahnede çılgınca dans eden şarkıcı bir ara terleyince üzerindeki ceketini çıkardı. Bu hareketiyle de büyük alkış aldı.

DÖRT AY SONRA YENİDEN

Farah Zeynep Abdullah, 'DJ Artz' adıyla bilinen müzisyen Efe Çelik ile sekiz ay aşk yaşadıktan sonra geçen şubatın başında ayrılmıştı. Dört ay sonra barışan çift önceki gün Nişantaşı’nda el eleydi. Muhabirlerin ilgisinden rahatsız olan Farah Zeynep Abdullah “Konuşmak istemiyorum. Bana soru sormayın” diyerek sevgilisiyle hızlıca bir apartmana girdi.

MEMLEKET TATİLİ

Soner Sarıkabadayı Ekim 2020’de 2015 Kolombiya güzeli Madelein Lopez Camelo ile evlenmişti. Nikahtan bir hafta sonra da oğulları Hasan bir hafta sonra da oğulları Hasan Matias doğmuştu. Sarıkabadayı Ailesi tatil sezonunu Mersin’de açtı. Silifke’ye bağlı Boğsak köyünde güneşin ve denizin tadını çıkarıyorlar.

O ARTIK BİR TÜRK

Brezilyalı Jessica May, 2017’de yayınlanan ‘Yabancı Gelin’ dizisiyle meşhur olmuş, 2018’de de fotoğrafçı Hüseyin Kara ile evlenmişti. Oyuncu geçen martta uzun uğraşlar sonucu Türk vatandaşlığını almıştı. Brezilya’daki ailesini ziyaretten yeni dönen Jessica May habercilere kimliğiyle poz verdi.

YERİNDE DURAMADI

Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda üst üste verdiği üçüncü konserde de hayranlarını coşturdu. Önceki akşam izleyiciler arasında Berrak Tüzünataç, Burcu Kandemir ve Pelin Karahan da vardı. Berrak hem şarkılara eşlik hem de dans etti. Konser boyunca oturmak nedir bilmedi.

ESKİSİNDEN BİLE İNCE

Oyuncu Öykü Karayel ile ikizi Ezgi önceki gün Çırağan Palace Kempinski’deydi. Dünyaca ünlü bir saat markasının düzenlediği davete katıldılar. Geçen yıl oğlu Roman’ı kucağına alan Öykü Karayel tüm fazla kilolarından kurtulmuş görünüyordu.

KIZLARI OLDU

Hakan-Banu Çarmıklı’nın büyük kızı Nazlı Çarmıklı ile Murat Gezer, Haziran 2021’de mutluluğa imza atıp hayatlarını birleştirmişti. Çift dün anne baba oldu. Bebeklerine Lara adını verdiler. İlk torunlarını kucaklarına alan Banu Hakan Çarmıklı da çok mutlu.