LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

SERENAY’I KİM GERDİ?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ‘Yılın Mimar Sinanları’nı seçti. Zorlu PSM’deki törene yıldız yağdı. ‘Alice Müzikali’ ile ödül alan Serenay Sarıkaya “Sevgili Enis Arıkan 2 ödül (‘Alice’ ve ‘Camdaki Kız’) birden kazanıp beni geçti. Bu da beni biraz gerdi” diyerek herkesi güldürdü. Feyyaz Şerifoğlu (Camdaki Kız), Kanal D Magazin ve Ahmet Hakan da ödüle layık görüldü.

KADIN İSTERSE OLUR

Kendisinden 34 yaş küçük Ezgi Yavuz ile evlenenen Erman Toroğlu (73), “Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok” diyen Derya Tuna’ya destek verdi. Şunları söyledi: “Çapkın erkek değil, kadındır. Karar merci odur;isterse olur, istemezse kalemi kırar.” Öte yandan küpe takan Erman Toroğlu’nun tek dişi eksikti. Erman Toroğlu, “Ezgi olmasaydı evlenmezdim” dedi.

FİLİNTA GİBİ

Hazal Kaya ile Meriç Aral geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Ortak dostları ile buluşup yemek yediler. Hazal Kaya ‘Filinta Gibiyim’ yazılı tişörtüyle dikkat çekti.

2 YIL SONRA AYNI KAREDE

Hande Demir ile Erdinç Acar, Haziran 2020’de ikinci kez boşanmıştı. Eski çift çocuklarının doğum günlerini birlikte kutlamaya devam etmiş ama aynı kareye girmemişlerdi. Geçen çarşamba en küçük kızları Mavi’nin doğum günü partisinde bu kural bozuldu.

BİRİ LÜKS VİLLADA BİRİ KIRMIZI HALIDA

Nilperi Şahinkaya Cannes’a davetli olarak değil, sevgilisi Emre Yusufi ile tatil için gitti. Çift, Cannes’da havuzlu lüks bir villa tuttu. Nilperi Şahinkaya kaldıkları villanın balkonunda güllü bikinisiyle poz vermeyi de ihmal etmedi. Kanal D’deki ‘Yargı’nın ‘Ceylin’i Pınar Deniz, bir mücevher firmasını temsilen Cannes Film Festivali’ne katıldı. Özgür Masur imzalı, su yeşili derin göğüs dekolteli elbisesiyle kırmızı halıya damga vuran oyuncu ilgi odağıydı.

HAYIRLI DAVET

Türk Böbrek Vakfı üyeleri ve gönüllüleri önceki akşam Cahide Palazzo’da buluştu. Seval Ermiş’in ev sahipliği yaptığı bahar davetinde Fatih Ürek konser verdi. Gül Ergi’den Buket Taşdelen’e birçok kişi katıldı. Gecenin geliri ile diyaliz cihazları alınacak.

ÇEKİMLER BAŞLADI

Umut Evirgen’in hem yönetip hem Feride Çiçekoğlu ile beraber yazdığı ‘Annesinin Kuzusu’ filminin çekimleri başladı. Filmin kadrosunda Selin Şekerci, Kubilay Aka, Necip Memili, Hatice Aslan ve Tansu Taşanlar yer alıyor. Evirgen’in geçen sonbahar seyirciyle buluşan filmi ‘Kimya’ da büyük beğeni toplamıştı.