LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

TATİLE 3 BÖLÜM

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Camdaki Kız’ın ‘Cana’sı Hande Ataizi dizinin 16 Haziran’da sezon finali yapacağını söyledi. Oyuncu, “Tatile 3 bölüm kaldı. Allah nasip ederse eylülde yine başlayacağız” dedi.

GÖKÇE'YE GEL GEL!

Gökçe Kırgız sözü ve bestesi müzisyen Tüzzün’e ait ‘Gel Gel’ adlı single’ı ile çok iddialı. Dev bir platoda Mustafa Özen’in çektiği klipte popçuya 6 dansçı eşlik etti.

ÇAĞLA TAKTİĞİ

Çağla Şikel perşembe gecesi ablası ve arkadaşlarının olduğu bir grup ile Etiler’de eğlendi. Çıkışta objektifleri fark edince hemen aracına bindi. Ama kısa süre sonra iki gençle buluştu. Birlikte bir otele gittiler.

KANKASI ESKİ EŞİ

Nur Fettahoğlu kızı Elisa Güzin’in babası Levent Veziroğlu’ndan 2021’de boşanmıştı. Oyuncu, eski eşi ile sık sık görüştüklerini söyleyip “Levent benim şu hayattaki en yakın arkadaşım. Zaten biz öyle düşmanca ayrılmadık” dedi. Kalbinin de boş olduğunu belirtti.

KIZI MEZUN OLDU

Elif Dürüst’ün (50), eski eşi Mehmet Germiyanlıgil’den olan kızı Yasemin (22), 2018’de New York Üniversitesi’ne (NYU) kabul edilmişti. Sanat eğitimi alan Yasemin okulunu bitirdi. Elif Dürüst ile kardeşi Şirin Yalçın, mezuniyet töreni için New York’a uçtu. Diplomayı aldıktan sonra kutlama yaptılar.

56 BİN TL'YE KUMLU KOLTUK

Tuğçe Eyilik hobisi olan mobilya tasarımcılığını 2017’de ticarete dönüştürmüş, ‘Bon Objet’ markasını hayata geçirmişti. Birçok AVM ve mağazada bulunan ürünler artık Çubuklu’daki showroom’da da satılacak. Önceki gün hem açılış vardı hem de ‘Palmiye Gölgesi’ isimli yeni koleksiyonun tanıtımı. En büyük ilgiyi Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu yastıklardan sonra ‘Kum-Salda’ adlı özel yapım koltuk gördü.

BAMBULAR UZAK DOĞU'DAN

Tuğçe Eyilik “Salda Gölü’ne dikkat çekmek istedim. Çekmeceli koltuğun kumları Salda’dan geldi. Bambular ise Uzak Doğu’dan. Oturanın yorgunluğunu, stresini alıyor” dedi. ‘Kum-Salda’nın fiyatı; 3500 dolar (56 bin TL). ‘Bon Objet’nin Müze Evliyagil sanat eserlerinden oluşan seçkiler ile harmanladığı açılış davetine Zeynep Mutlu’dan Banu Sağnak’a kadar birçok sima katıldı.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Seversin’, 1 Haziran’da ekranda. ‘Asya’yı canlandıran İlayda Alişan, “Çok heyecanlıyım, gün sayıyorum. Biz çok sevdik, umarım siz de ‘Seversin’iz” dedi. ‘Tolga’ rolündeki Burak Yörük ise şöyle konuştu: “Her saniyesi içimize sinen bir iş yapıyoruz. Bir an önce izleyicimiz ile buluşmak istiyorum.”

YONCA SÜRPRİZİ

Faruk K, 70’lerin efsane grubu ‘Beyaz Kelebekler’in seslendirdiği, Hababam Sınıfı’nın hit şarkısı ‘Sen Gidince’yi yorumladı. Nostalji rüzgarlarının estiği klibin sürprizi ise Yonca Evcimik oldu. Faruk K, Yonca’nın eski dansçılarından.

ALKIŞLAR YARGI'YA

Beykent Üniversitesi öğrencileri, sevilen dizi ‘Yargı’yı ‘En İyi TV Dizisi’ seçti. ‘Yargı’nın ‘Pars Savcı’sı Mehmet Yılmaz Ak da ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.

'SABİHA GÖKÇEN'İ OYNAMAK İSTERİM'

Oyuncu Birce Akalay, İstanbul Akmerkez’deki Mutlu Mikrop’ta mücevher koleksiyonunu tanıttı. “Hayatını oynamak istediğiniz birisi var mı?” sorusuna “Sabiha Gökçen’i canlandırmak isterdim. Çok özel bir kadın. Onu hak ettiği gibi oynamak ve çekebilmek gerçekten çok zor. Onun haricinde Semiha Berksoy’u da çok oynamak isterdim” dedi.

KIZ KIZA GEZDİLER

Demet Akalın önceki gün yakın arkadaşı Esra Balamir ile alışveriş verkezindeydi. Öğle saatlerinde buluşan ikili, yemek yedikten sonra mağazaları turladı.

DANİMARKA'DA EVLENDİ

İngiltere’nin Manchester City takımında top koşturan İlkay Gündoğan pandemi döneminde kalbini İtalyan Sara Arfaoui’ye kaptırmıştı. Sevgililer, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da nikah masasına oturdu. Çift arkadaşları için parti verecek.

GENÇLERE DESTEK

Arda Turan ile eşi Aslıhan Doğan Turan geçen akşam Galataport’taki bir mağazadaydı. Amerika’da eğitim gören ve Forbes Global tarafından dünyada en başarılı 30 yaş altı girişimcileri listesine aday gösterilen Naz Arslan’ın tasarımlarına imza attığı Midsole koleksiyonunun tanıtımına katıldılar. Arda, “Her zaman her yerde gençlerin yanındayım” dedi.

İKİNCİ KEZ MEYDANDA

Aleyna Tilki, Spotify’ın müzik programı EQUAL’ın global elçisi olmuştu. Bu başarıya ulaşan ilk Türk olan Aleyna ikinci kez New York, Times Meydanı’ndaki ekranda boy gösterdi. Aleyna “Tüm kadınları yüreklerinin en derininden cesaretle hareket etmeye davet ediyorum ve tüm kadınlara bu güzel enerjimi yolluyorum” dedi.

GERİ DÖNDÜ

2015 yılında ‘Eski Günlerdeki Gibi’ adlı ilk albümünü yayınlayan Hayat Mertel, uzun bir aradan sonra yeni şarkısı ‘Tıpış Tıpış’ ile iddialı bir dönüş yapıyor. Hayat Mertel yeni şarkısı için “Gerek sözleri, gerekse müziği ile bu yazın en çok dinlenecek eserlerinden biri olmaya şimdiden aday” dedi.