LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

'BİR LAHMACUNA 195 TL VERMEM'

 ‘Arka Sokaklar’ dizisinden sonra setlere ara veren Merve Oflaz, “Bu kez kötü kadını canlandırmak istiyorum. Ters köşe yapmak iyi olur” dedi. Tatile çıkacağını da belirten Merve, “Ama o bir lahmacunun 195 TL olduğu plajlara gitmem, o parayı vermem” diye konuştu.

RÖTARLI PARTİ

Aslıhan Karalar’ın doğum günü 27 Nisan’daydı. Ama işler güçler nedeniyle kutlama ertelenmişti. Gecikmeli doğum günü partisi önceki akşam Nişantaşı’nda Boel’de yapıldı. Eğlencede Aslıhan’ın annesi, kardeşi, şarkıcı Keremcem ve oyuncu Celil Nalçakan da vardı.

TEK CELSEDE NOKTALANDI

Oyuncu İbrahim Çelikkol (39) 2017’de mimar Mihre Mutlu ile hayatını birleştirmişti. Aralık 2019’da oğulları Ali’yi kucaklarına almışlardı. Haziran 2021’de aralarının kötü olduğu, mutlu yuvalarının üzerinde kara bulutlar dolaştığı söylenmişti. Ortak dostlarının barış çabası fayda etmedi ve çift dün resmen noktayı koyup ilk duruşmada yollarını ayırdı.

SICAKTAN PİŞMİŞ

Hande Erçel bir mücevher markası için özel kapsül koleksiyon hazırlamıştı. Etiler’de gerçekleşen lansmanda Dubai’de çekilen reklam filmi gösterildi. Oyuncu, “Okuduğum kitaplar, izlediğim filmler, sanata olan aşkım ve bakışım, hayran olduğum ressamlar, doğa benim ilham kaynağım oldu” dedi. Sonra ekledi: “Dubai’deki çekimlerde sıcaktan dolayı zorlandık, sık sık ara verdik” dedi.

'KÖŞEMDE OTURMAM'

İstanbul Okan Üniversitesi’nin düzenlediği ‘Yılın Enleri Ödülleri’ 13 kategoride sahiplerini buldu. Meslekte 40 yılı geride bırakan Demet Akbağ, “Aldığım onur ödülü ‘köşende otur ödülü’ olduğu düşünülmesin. Ben oturmam ve yerimde durmam. Oyunculuğu devam” dedi.

DİYARBAKIR'DA PODYUMA ÇIKTILAR

İş insanı Hikmet Eraslan tekstil sektörüne ve turizme destek vermek için daha önce Doğubayazıt ile Kapadokya’da Dosso Dossi Fashion Show’u düzenlemişti. Moda rüzgarı bu kez Diyarbakır’da esti. Hikmet Eraslan defile klibinin 50 ülkede yayınlanacağını söyledi. Demet Şener de “İlk kez Diyarbakır’a geldim, çok etkilendim” dedi.

HEP BİRİNCİ

‘Üç Kız Kardeş’, 11’inci bölümü ile yine çok izlendi. Kantar Medya’nın verilerine göre; hem Total hem de AB kategorisinde günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. ‘Üç Kız Kardeş’, İclal Aydın’ın romanından ekrana uyarlanıyor.

9 MİLYON LİRALIK ŞOV

Galatasaray’ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu’nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu hız ve adrenalin tutkunu. Spor otomobilleri çok seven Yağmur önceki gün 9 milyon TL değerindeki sarı renkli Ferrari marka aracıyla Bebek’teydi. Eşiyle ortak açtıkları gözlükçüye geldi. İşleri devraldı. Sabri de Ferrari’nin direksiyonuna geçip tur attı.

YEŞİL SAHADAN RİNGLERE

Beşiktaş’ın sezon başında Premier Lig takımı Chealsea’den büyük umutlarla kiraladığı Kongo asıllı Belçikalı forvet Michy Batshuayi, dövüş sanatlarına tutkun. Antremanlardan fırsat buldukça kendini Etiler’deki We5 Concept’e atıyor. Boks dersleri alıyor. Kaçırdığı gollerle Siyah Beyazlı taraftarlara saç baş yolduran futbolcu, ringde pek başarılı.

SÜRPRİZ ŞARKI

Rock’çı Kaan Tangöze’nin müzik yapıyor. Önceki eşi Kıvılcım Ural da pop akşam Arnavutköy trafiğinde görüntülenen çiftin camları açıktı. Ve araçtan Coşkun Sabah’ın ‘Aşığım Sana’ şarkısı yükseliyordu. Çift müzik zevkleri ve şarkı seçimleriyle şaşırtırken, Tangöze muhabirleri fark edince radyonun sesini kısıp tebessüm etti.

EKRANA DÖNECEK

Aslı Tandoğan 2020’den beri ekrandan uzaktı. Çocukları Atlas ve Arya’yı büyüten oyuncu, “İki projeden teklif aldım. Şu an senaryo okuyorum. Henüz karar vermedim. Ama bu sezon artık setlere dönmek, ekranda olmak istiyorum” dedi.

ANNEDEN PARTİ

Lal Dedeoğlu’nun eski eşi Cem Feray’dan olan kızı, oyuncu Leyla Feray’ın geçen pazartesi doğum günüydü. 29 yaşına basan Leyla için annesi parti verdi. Kutlamada Leyla’nın anneannesi Çiçek Fey ve aralarında Nilüfer Gürbüz’ün de olduğu arkadaşları vardı.

ZORUNLU AYRILIK BİTTİ

Asena Tuğal ile 2018’de evlendiği Şahin Irmak’ın arasına işler güçler girmişti. Şahin Irmak başrollerini Eren Vurdem ve Tuğçe Altuğ ile paylaştığı bir proje için 3 hafta önce Marmaris’e gitmişti. Önceki akşam Etiler’de köpeği Zagor’u gezdiren Asena Tuğal, “Şahin nihayet Marmaris’ten döndü. Kavuştuk. Şimdi eve, yanına gidiyorum” dedi.

'HEMŞERİ OLALIM'

Ajda Pekkan önceki akşam İzmir Kültürpark Açıkhava’da binlerce hayranına konser verdi. Biletleri günler öncesinden tükenen gecede şarkıcı, performansı ve Burcu Sedef imzalı kıyafeti ile adından söz ettirdi. Ajda Pekkan 2.5 saat sahnede kaldı. Süperstar “İzmir’de yaşamayı çok istiyorum. Çok güzel bir şehir burası. Lütfen siz de bana dua edin, en kısa zamanda hemşeri olalım” dedi.

BEBEK İÇİN DAHA ERKEN

Demet Sabancı Çetindoğan ile Cengiz Çetindoğan’ın çocuklarından Pırıl, Eylül 2021’de hayatını Gökhan Kokuludağ ile birleştirmişti. Son günlerde yeni gelinin bebek beklediği sosyetede konuşulur oldu! Dedikoduları Pırıl Çetindoğan Kokuludağ’a sordum. Gülerek yalanladı. “Bu işler nasip kısmet ama bebek için henüz erken. Şimdilik planımızda yok” dedi.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE DÜĞÜN VARDI

Ozan Orhon dördüncü evliliğini Ağustos 2021’de Selcan Demirci ile yapmış, aile arasında nikah masasına oturmuşlardı. Çift önceki gün Nişantaşı City’s’deydi. Ozan Orhon, “Geçen yıl COVID-19 korkusundan düğünü iptal etmiştik. Kısmetse bu yaz birinci evlilik yıldönümümüzde kır düğünü yapacağız” dedi.

ÜÇ KİLO VERDİ

Hande Erçel yüzü olduğu moda markasının yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçti. Bu çekim için üç kilo veren oyuncu fit ve formda vücudu ile dikkat çekti. Erçel marka ile 1.5 milyon TL’ye anlaşma imzalamıştı.

ÖNCE KOŞU SONRA HAVUZ

Ece Vahapoğlu geçen pazar İzmir’deydi. Omurilik felci hastalarına gelir sağlamak amacıyla tüm dünyada aynı anda düzenlenen Wings for Life Run’a katıldı. 5.5 kilometre koştu. Müge Boz, Müjde Uzman, Pelin Akil ve Anıl Altan da etkinlikteydi. Ece Vahapoğlu koşu sonrası soluğu eski Büyük Efes Oteli’nin havuzunda aldı.

ANNELERİ KUTLADI

Özcan Deniz önceki akşam Maslak Cahide Palazzo’da sahne aldı. Seyircilerinin Anneler Günü’nü kutlayarak “Annelik sadece doğurmakla olan bir şey değil. Büyütmek, beslemek, hayata hazırlamak gibi birçok tanımı var. Başta kendi annem olmak üzere, bütün annelerin ellerinden öpüyorum” dedi. Özcan Deniz’in sevgilisi Samar Dadgar ile evlenmesini istemeyen annesi Kadriye Deniz ile bir süredir küs olduğu söyleniyor.

'İYİ OYNAYAN AKILDA KALIYOR'

Kanal D’deki ‘Üç Kız Kardeş’in ‘Nesrin’i İclal Aydın, Magazin İzmir dergisine röportaj verdi. Oyuncu “29 yaşımdan beri anne oynuyorum. Erkeklere sektör tüm dünyada her zaman daha toleranslı yaklaşır. Artık yıkılmaya başlayan kalıplar var elbette. Güzel olan, iyi oynayan akılda ve gönülde kalıyor” dedi. Dizinin geçtiği Ayvalık’ı çok sevdiğini söyleyen Aydın “Buranın uğuruna inanıyorum” diye konuştu.