LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

ÇEKİMLER YAKINDA

Gökçe Bahadır’ın ‘Matilda’yı‘ canlandırdığı ve başrolü Salih Bademci ile paylaştığı ‘Kulüp’ kasımda çok yayınlanmış, beğenilmişti. Müzisyen eşi Emir Ersoy ile çıktığı dönen bayram tatilinden Gökçe Bahadır, “Kulüp devam büyük ihtimalle edecek. Yakında yeni bölümlerin çekimleri başlar dedi.

YAT TEFTİŞİ

2013’te Rus vatandaşlığına geçen Fransız aktör Gerard Depardieu sahibi olduğu balıkçı teknesini, yata dönüştürmeleri için 2017’de Tuzla’ya getirmişti. 73 yaşındaki oyuncu çalışmaları kontrol etmek için İstanbul’a gelip soluğu Tuzla’da aldı. Depardieu, “Yatımda huzurla gezmek istiyorum” dedi.

HIDIRELLEZ’İ BÖYLE KUTLADILAR

Baharın müjdecisi olarak nitelendirilen Hıdırellez’i ünlüler de kutladı. 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, Edirne’de ateşin üzerinden atladı.

KANOYLA ADAYA

Sevgilisi Umut Duygu’dan ayrıldığı söylenen Burçin Terzioğlu Dalaman’da tatilde. Kaldığı otele 1 mil uzaklıktaki Baba Adası’na kanoyla giden Dalaman, üzerinde fener bulunan adada yürüyüş yapıp gezdikten sonra yine küreğe asıldı ve oteline döndü.

EDİRNE'DEN SEVGİLER

2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile nikah masasına oturmuştu. Ertesi yıl da oğulları Demir dünyaya gelmişti. Edirne, Keşan’da mutlu bir çiftlik hayatı sürüyorlar. Azra Akın oğluyla kırlarda verdikleri pozları “İyi bayramlar” notuyla paylaştı.

TOLERANSLI ANNE

Aslı Tandoğan 2014’te oğlu Atlas’ı, 2018’de kızı Arya’yı doğurmuştu. Oyuncu, “Annem (Gülhan) büyük bir özveri ile hep yanımda. Tatlı sert disiplini ve dirayeti ile bana güç veriyor. Ben ise daha toleranslı bir anneyim” dedi.

ALEYNA KAPAK OLDU

Aleyna Tilki’nin son şarkısı ‘Take It Or Leave It’ yayınlandığı gün 39 ülkedeki 87 çalma listesine girerek rekor kırmıştı. Aleyna şimdi dijital müzik platformu Spotify’ın kadın müzisyenlere fırsat eşitliği ve görünürlük sağlayan, dünya çapındaki EQUAL listesinin kapağında yer alan ilk Türk oldu.

KENTİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİLER

Siren Ertan ile eşi, iş insanı Ersin Kayalar bayramı Fransa’da geçirdi. Paris’in altını üstüne geirdiler. Gezmedikleri galeri, gitmedikleri müze, görmedikleri sergi neredeyse kalmadı.

DENİZ SOĞUK GELDİ

Oyuncu Aslı Bekiroğlu sezonu erkenden açmak için soluğu Bodrum’da aldı. Ama suyu soğuk bulunca denize girip yüzemedi. Moralini bozmadı. Kaldığı Maçakızı Otel’in iskelesinde güneşlenmekle yetindi.

60 YILLIK RÜYA

Cenk Tosun ile Ece Akgündüz 2016’da mutluluğa imza atmıştı. 2018’de oğulları Arden, 2019’da kızları Alin dünyaya gelmişti. Dün evlilik yıldönümleriydi. Cenk Tosun, “Beni biz yaptığın, hayatıma anlam kattığın için ne kadar şükretsem az kraliçem. 6 yıl oldu, 60 yıl olsun” dedi. Ece Tosun da “Solumda kalp diye taşıdığım sensin” karşılığını verdi.

TEK BAŞINA TATİL

Şarkıcı Emina Jahovic, tatil için Ege ya da Akdeniz kıyılarını değil, Kazdağları’nı tercih etti. Çocukları Yaman ve Yavuz’u babaları Mustafa Sandal’a bırakıp Çanakkale-Ayvacık’a bağlı Küçükkuyu’da bulunan Nadas adlı otele gitti. Emina Jahovic güneşi görünce hemen havuz başına indi ve şezlongda poz verdi.

KISKANÇ BİRİ DEĞİLİM'

 ‘Aşk Çağırırsan Gelir’ filminin ön gösterimi Beykoz’da gerçekleşti. Filmin başrollerinde Keremcem ve Melis Babadağ var. Kadroda yer alan Deniz Işın “‘Aşk yok iş var. Olursa olur, aşkı aradığım söylenemez. İlk görüşte aşka da inanmıyorum” dedi.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Oyuncu Vildan Atasever ile şarkıcı Mehmet Erdem 1 yıllık ilişkilerini Eylül 2021’de nikah masasına taşımıştı. Çift, bayramı Bodrum’da geçirdi. Mehmet Erdem akşamları da Mandalin’de sanheye çıktı. Hal böyle olunca bir taşla iki kuş vuruldu.

TAKIM ELBİSE İLE DENİZE

Eski manken ve oyuncu Ömer Seval, Göcek’teki Bedri Rahmi Koyu’nda arkadaşları ile tatilde. Ömer Seval bayramın birinci günü takım elbisesini giydi, kahvaltısını yaptı. Sonra üzerini değiştirmeden kendini serin sulara bıraktı, takım elbiseyle yüzüp sezonu açtı. “İçimdeki çocuk ölmedi” dedi.

OKUL ARKADAŞI

Oyuncu ve şarkıcı Keremcem, kız arkadaşıyla yemek yedi. Çıkışta muhabirleri görünce şaşıran Keremcem, üniversiteden sınıf arkadaşı olduklarını söyledi. Ekranlara veda ettiği haberleri çıkan oyuncu “Öyle bir şey yok” diyerek iddiaları yalanladı.

'ALKIŞLAR İYİLEŞTİRİR'

Kıbrıs’tabir otelde sevenleriyle buluşan Sibel Can konuklar arasındaki Mehmet Ali Erbil için “Alkışlar iyileştirir” deyince seyirci ayağa kalkarak alkışladı.

BERLİN'DE PARK SEFASI

Meryem Uzerli’nin ilk kızı Lara 2014’te, şimdi kayıplara karışan Can Ateş’ten dünyaya gelmişti. 1 yaşındaki kızı Lily Koi’nin Amerikalı babasının adını ise hiç açıklamadı. Hep birlikte Berlin’de mutlu bir yaşam sürüyorlar. Uzerli önceki gün kızlarını aldı, güzel havanın tadını parkta doyasıya çıkardı.

ROMANTİK TATİL

Nesrin Cavadzade ile nişanlısı Gökhan Alkan, bayram tatilinde Macaristan’a gitti. Ülkenin başkenti Budapeşte’de romantik günler geçiriyorlar. Ancak havanın bulutlu ve bazen yağmurlu olması şehri gezmelerini zorlaştırdı. Moralini bozmayan aşıklar bol bol fotoğraf çekti. Cavadzade, Gökhan Alkan’a poz verdi.

KIBRIS'I SALLADI

Gülşen, Ramazan Bayramı’nı boş geçmedi. İlk günün akşamında Kıbrıs Girne’deki Viva Casino’da sahneye çıktı. Dekolteli ve mini elbisesi ile beğeni topladı. Şarkıları ve dansıyla da ayakta alkışlandı.

YILDIZ TARZI

Yıldız Tilbe, Ramazan sonrası açılış konserini verdi. Misafirlerini bahar konseptiyle karşıladı. 2 saat sahnede kalan Yıldız’ın bir ayakkabısı pembe, diğeri yeşildi.

KARDEŞ DÜETİ

Deniz Seki dünden bugüne hit olmuş şarkılarından oluşan repertuvarıyla Antalyalılara unutulmaz bir konser verdi. Deniz Seki aynı zamanda vokalisti olan kardeşi Serkan Seki ile düet yaptı.