LİDER MAGAZİN’LE PAZAR SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

KADİR İNANIR'IN SON HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz aylarda beyin damarına pıhtı atması sonucu ameliyata alınan Kadir İnanır, zorlu süreci geride bıraktı. Ameliyatın ardından toparlanmaya çalışan İnanır'ın son görüntüsü sosyal medya hesabından paylaşıldı. İnanır'ın keyifsiz olduğu dikkatlerden kaçmadı.

20 Kasım tarihinde Muğla’nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Beyin damarına pıhtı attığı tespit edilen İnanır, aniden beyin kanaması geçirmesi sonucu acil ameliyat edilmişti. İnanır'ın son hali ise görenleri şaşırttı. 22 gün gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edilen ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde son halini Instagram'dan paylaştı. Geçirdiği beyin damar hastalığı sonrası zor bir süreçten geçen usta isim Kadir İnanır'ın keyifsiz halleri dikkat çekti. Kadir İnanır'ın mutsuz hallerinin yanı sıra uzamış sakalları da dikkatlerden kaçmadı.

BADE İŞÇİL: TATİL ISMARLAYIN, GİDELİM

Bade İşçil, eski eşi Malkoç Sualp'ten olan oğlu Azur ile birlikte evvelki gün Baltalimanı'nda görüntülendi. Oğlunu okuldan almaya geldiğini söyleyerek gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

38 yaşındaki Bade İşçil, son olarak geçtiğimiz gün oğlu Azur Sualp ile birlikte Baltalimanı'nda objektiflere yansıdı. Oğlunu okuldan aldığını belirten oyuncu, ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etti. "Pandemi sürecinde ailemi düşündüğüm için bir işe dahil olmuyordum" diye konuşan ünlü isim, "O dönem iş kabul etmemin sebebi o" açıklamasını yaptı. İş ve anneliğin aynı anda zor olduğunu belirten İşçil, "Yeni bir yapım şirketi, ilk defa dizi çekiyor ekip. Daha önceki tecrübeme dayalı daha fazla mesaimiz oldu" dedi. Bayram tatili de sorulan oyuncu, "Ismarlayın, gidelim" diye espri yaptı.

EBRU YAŞAR'DAN ‘TİLKİ’ TEPKİSİ!

Ebru Yaşar, açıklamaları ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen genç popçu Aleyna Tilki'nin, 'Take It Or Leave It' klibindeki iddialı görüntülerini eleştirdi. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü sanatçı, "Kanal değiştirir, çocuklarıma izletmem!" dedi.

RIZA KOCAOĞLU UTANDI!

Final yapan 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, rol arkadaşı Hazal Subaşı'dan ayrıldıktan sonra önce Yüsra Geyik, ardından yönetmen Burcu Alptekin ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Son olarak Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu, sevgilisinin köpeğini gezdirirken görüntülenince "Beni böyle çekmeyin" dedi.

İMİRZALIOĞLU ÖZÜR DİLEDİ! 

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal, ikinci kızlarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Etiler’de objektiflere yansıyan İmirzalıoğlu, basın mensuplarının röportaj yapmasını engellemek için aracı yolun ortasına bırakan şoförü nedeniyle zor anlar yaşadı. Kenan İmirzalıoğlu, şoförünün davranışı için vatandaşlardan özür dileyip, yolu açtırdı. Ünlü oyuncu, olayı takip eden muhabirlere dönerek, "Benimle alakası olmadığını gördünüz. Ben gereken uyarıyı yapacağım zaten yardımcıma" şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYA YIKILDI!

Linet’in söz ve müziği Ayla Çelik imzalı yeni single’ı ‘Ne Ağladım’ı, menajeri Haluk Şentürk’ün yeni müzik şirketi Karma Music etiketiyle yayınlandı. Deniz Büyükgüral yönetmenliğinde Nişantaşı’nda çekilen klip, YouTube’da da büyük bir ilgiyle izlendi. Sosyal medyada ise “Bu yazın ayrılık şarkısı da geldi!” yorumu yapıldı.

GALAYA OĞLUYLA GELDİ 

Tolgahan Sayışman hem başrol oynadığı hem de yapımcılığını üstlendiği ‘Aynasız Haluk’ filminin Kanyon’daki galasına eşi Almeda Abazi ve oğulları Efehan ile katıldı. Kadrosunda Erdal Özyağcılar, Algı Eke ve Sarp Bozkurt’un da bulunduğu film için düzenlenen gecenin konukları arasında Murat Dalkılıç ile sevgilisi Sitare Akbaş da vardı.

ÇOCUKLAR İÇİN BALO 

Hayati tehlikesi bulunan miniklerin hayallerini gerçekleştirmek için çabalayan Make-AWish Türkiye’nin (Bir Dilek Tut Derneği) başkanı Emine Çubukçu ile Fairmont Quasar Istanbul Genel Müdürü Nicolas Kipper ortak balo düzenledi. Ferman Akgül ve Akasya Asıltürkmen’in yanı sıra derneğin kurucu başkanı, merhum Carole Hakko’nun gelini Azer Polat ile torunu Benjamin Hakko da etkinliğe katıldı.

ANNESİ KIŞLIK KIZI YAZLIK 

Yasmin Erbil önceki gün annesi Nergis Kumbasar ile Zincirlikuyu’daki bir alışveriş merkezindeydi. Bir mekanda oturan anne-kız uzun süre sohbet etti. Ardından mağazaları dolaştılar. Yasmin’in yazlık, Nergis Kumbasar’ın ise kışlık kıyafet giymesi dikkat çekti.

EVLENİYORLAR 

Eski futbolcu, yeni antrenör Necati Ateş oğullarının annesi Zeynep Özyürek’ten 2016’da boşanmıştı. Önceki gün 2.5 yıldır aşk yaşadığı Nihan Erdil ile Nişantaşı’ndaydı. Necati, “Bu yaz evleniyoruz. 12 Haziran’da İzmir’de düğünümüz var. Hazırlıklar başladı” dedi.