LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

KENDİ TASARIMI

‘Sadakatsiz’in ‘Selçuk’u Tarık Emir Tekin, kız arkadaşı Sofia Katc ile önceki gün Bebek’teydi. Sevgililerin giyim tarzı dikkat çekiciydi. Taro, “Giydiklerimi kendim tasarlıyorum. İyi de bir terzim var, tam bana göre dikiyor” dedi. Oyuncu hırsları olmadığını, başarısızlık kaygısı taşımadığını da söyledi.

"SAVAŞMA SEVİŞ"

Profesyonel müzik hayatında 12’nci yılını kutlayan Ömür Gedik sözü ve müziği kendine ait olan ‘Deli Oluyorlar’ teklisini yayınladı. ‘Savaşma, seviş’ sloganıyla yola çıktığını söyleyen Ömür Gedik, klipte boks ringinde dans etti.

SÜRPRİZ YAPACAK

Tuvana Türkay şarkıcılığa soyunmuş, ‘Ah Aşk’ ve ‘Geceler’ adlarında single çıkarmıştı. Sahibi olduğu oyunculuk okulu için bir ayağı Londra’da bulunan Tuvana, “Eski ama bilinen bir şarkıya cover yapıyorum. Şu an parçanın adını söyleyemem, sürpriz olsun” dedi.

KEREM'İ ÇOK SEVDİ

Kerem Bürsin, İspanyol yıldız Antonia Banderas’la 3 hafta aradan sonra ikinci kez bir araya geldi. Dünyaca ünlü oyuncunun davetlisi olarak Malaga’ya gitti. Antonia Banderas’ın evindeki özel partiye katıldı. Balkonda Antonia Banderas ve eşi Nicole Banderas’la poz verdi.

BAL GİBİ ŞARKI

Emre Altuğ en son albümünü 2017’de çıkarmıştı. Popçu 5 yıllık sessizliğini dün ‘Bal Gibi’ teklisi ile bozdu. Emre, “Şarkının hem sözü hem de bestesi bana ait. Son dönem yaptığım şarkılar arasında en sevdiklerimden biri” dedi.

MÜZİKLER MURAT'TAN

Tolgahan Sayışman’ın yapımcılığını da yaptığı ‘Aynasız Haluk’ filminin ekibi Murat Dalkılıç’ın klibiyle buluştu. Erdal Özyağcılar, Sarp Bozkurt, Öznur Serçeler ve Çağla Boz, filmin müziğini de imza atan popçuyu yalnız bırakmadı. 

DEDEKTİFLERİ DÜNYA İZLEYECEK

Haluk Bilginer, Yasemin Kay Allen ve İngiliz oyuncu Ethan Kai’nin başrollerini paylaşacağı ‘The Turkish Dedective’ isimli polisiye dizinin çekimleri bu ay İstanbul’da başlayacak. Amerikalı ve Türk yapım şirketlerinin ortaklığıyla çekilecek 8 bölümlük dizide Haluk Bilginer’in canlandıracağı Dedektif Çetin İkmen ve ekibi suçluların peşine düşecek. Dizi, 2023’te yayınlanacak.

BUZ GİBİ GÖLE BÖYLE ATLADI

Mine Kalpakçıoğlu her yıl yaptığı gibi Avusturya Viyana’ya komşu Wörth Gölü’ne kıyısı bulunan Viva Mayr’a gitti. Hem bedensel hem de ruhsal olarak arınmak için iki gün önce kampa girdi. Dün sabah kampın eksi 110 deredeki ‘krioterapi’ odasında birkaç dakika kaldı. Ardından bikinisini giyip kendini gölün serin sularına bıraktı.

ANNEYE İZİN YOK

Müge Boz’un geçen çarşamba doğum günüydü. İlk kutlamayı basketbolcu eşi Caner Erdeniz ve kızları Vina ile yaptı. Oyuncu, “Bu benim doğum günüm desem de Miniş hem pastayı hem de mumları görünce kendinden geçti ve olaylar gelişti. Tabii ki bana üfletmedi” dedi.

ORUÇ SONRASI SPOR

Emina Jahovic önceki akşam Etiler’deydi. İftar sonrası yürüyüşe çıktığını söyleyen Emina “Oruç tutuyorum. Formumu korumak için de yürüyüş yapıyorum. Ramazan ayı beni manevi olarak çok rahatlatıyor” dedi. Yürüyüş sırasında genelde Sırp müzikleri dinlemeyi sevdiğini de söyledi. 

SAPIĞA HAPİS CEZASI

Tuğba Özerk geçen yaz evlendiği Gökçen Tanaçar ile yürüyüş yaptı. Bir aylık bir spor programına başladığını söyleyen Özerk “Sporla yaza hazırlık yapıyoruz” dedi. Sapık hayran haberleriyle gündeme gelen şarkıcı “Şikayetlerimizi yaptık. Üç gün zorlama hapis cezası aldı” diye konuştu. 

ALIŞVERİŞE ÇIKTI

Yağmur Tanrısevsin önceki gün Metropol İstanbul’da görüntülendi. Sade tarzı ve doğal güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, gününü alışveriş merkezinde geçirdi. Tanrısevsin “Birkaç eksiğim vardı onları tamamladım” dedi. 

MIAMI'YE YERLEŞTİ

2014 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı Serkan Kodaloğlu’ndan geçen ay boşanan şarkıcı Petek Dinçöz, oğlu İrfan Aslan ile Miami’ye yerleştiğini açıkladı. Dinçöz “Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi, eğitimine yurt dışında devam edebilmesi için Miami’ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım” dedi.

HEYECAN YÜKSELDİ

Sevilen dizi ‘Yargı’nın yeni bölümünden merak uyandıran bir ön izleme sahnesi yayınlandı. ‘Ilgaz’ (Kaan Urgancıoğlu) ve ‘Ceylin’in (Pınar Deniz) ilk tanıştığı anın ekrana geldiği sahne, heyecanı yükseltti. ‘Yargı’ yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de.

HEYECAN DORUKTA

Yargı’nın ‘Komiser Eren’i Uğur Aslan her cuma akşamı şov programı ‘Afara’ ile ekranlarda. İnanılmaz heyecan duyduğunu söyleyen Uğur Aslan, “Benim lakabım olan ‘Afara’nın bir gün böyle bir hikâyeye döneceği hiç aklıma gelmezdi. Babacığım ve anacığım; ne iyi etmişler de beni ‘Afara’m diye sevmişler” dedi.

ARKADAŞ GİBİLER

Nilüfer (66), Londra’da psikoloji eğitimi alan kızı Ayşe Nazlı’ya kavuştu. Şarkıcı, 22 yaşındaki kızı için “Çok uyumlu bir çocuk. Birlikte müthiş eğleniyoruz. Öyle kavgamız, gürültümüz yok” dedi. 

ZİRVEDE

Salı akşamlarına damga vuran dizi Üç Kız Kardeş yeni bölümü ile de zirveye oturdu. Hem Total hem AB gruplarında birinci oldu. ‘Türkan’ ile ‘Somer’in yakınlaşması sosyal medyada da çok konuşuldu.