LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

GÜNLERCE KONUŞULUR

Cemiyet hayatının sevilen simalarından Banu-Ali Volkan Alp’in kızı İpek ile Noorco Group’un sahipleri Lokman-Belkıs Sever’in oğlu Zeki evlilik yolunda ilk adımı attı. Özel grupların şovları, dansları görülmeye değerdi. Genç jenerasyonun neredeyse tamamı nişan törenindeydi.

TATLI HAYAT

1987 Türkiye İkinci Güzeli Şebnem Dinçgör eylülde gittiği Amerika’dan 15 Aralık’ta dönmüştü. Ama şubat başında hem soğuktan kaçmak hem de Amerika Rhode Island’da okuyan oğlu Kerim Dereli’ye yakın olmak için yeniden Miami’ye uçmuştu. Bir yandan sanat galerilerini gezen, bir yandan denizin güneşin tadını çıkaran sosyetik güzel sporunu da hiç ama hiç ihmal etmiyor. 10 Nisan’da İstanbul’a geldiği zaman sanırım formda vücudu ve bronz teniyle parmakla gösterilecek.

İLAÇ GİBİ GELDİ

Tiyatronun efsanesi Ferhan Şensoy 31 Ağustos 2021’de hayatını kaybetmişti. Hemen 6 gün sonra da kızı Müjgan Ferhan Şensoy doğum yapmıştı. Taze anne dün bebeği Pera ve anneanne Derya Şensoy ile Cihangir’deydi. Derya Şensoy “Pera tüm aileye ilaç gibi geldi” diye konuştu.

SET ÇIKIŞI BULUŞTULAR

Lal Dedeoğlu’nun kızı Leyla Feray, Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’ın kadrosuna yeni girdi. Erkek arkadaşı Serhat Teoman ise ‘Oğlum’da rol alıyor. Sevgililer önceki akşam set çıkışı Bebek'te bir mekanda buluşup eğlendi.

DAĞDA KAFA DİNLİYOR

Yasemin Özilhan doğaya kaçtı. Kaz Dağları’nda Dilara Karabay’ın sahip olduğu ve Büşra Develi’den Siren Ertan’a kadar birçok ünlünün kafa dinlemek için zaman zaman gittiği butik otel Simurg’da tatil yapıyor. Sosyetik güzel patika yollarda uzun yürüyüşlere çıkıyor, ormanda huzur buluyor.

DÜĞÜN HAZIRLIĞI BAŞLADI

Dilan Çiçek Deniz, Temmuz 2021’de kalbini İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson’a kaptırmıştı. Aralıkta da evlilik teklifi almış, ‘Evet’ yanıtını vermişti. Düğün hazırlığı başladı. Oyuncu, “Kısmetse birkaç ay içinde nikah masasına oturmak istiyoruz” dedi.

'MAKYAJSIZ YAKALANDIM'

Merve Oflaz önceki gün Etiler’deydi. Barınaktan sahiplendiği köpeğini gezdiriyordu. Objektifleri fark edince gülerek “Eyvah! Yine makyajsız yakalandım” dedi. 

İKİSİ DE ZAYIFLAMIŞ

Hacı Sabancı, Oscar töreninde komedyen Chris Rock’ı sahnede tokatlayan Will Smith ile fotoğrafını sosyal medyada paylaştı ve altına “Sen de ben de çok değiştik be Will” yazdı. Sabancı, kendisinin bedenen, Oscarlı oyuncunun ise karakter olarak zayıfladığını ima etti.

HANDE'YE ŞARKI

Daha önce milli voleybolcu Meryem Boz için şarkı yapan Kanadalı rap şarkıcısı Neeq, bu sefer de Eczacıbaşı ve A Milli Takım’ın yıldızı Hande Baladın için “Hande Baladin (Smash)” adıyla şarkı yayınladı. Yayınlanan şarkı kısa sürede en çok dinlenenler listesinin ilk basamağına çıktı.

BEBEK İSTEĞİ

Ay Yapım imzalı dizi ‘Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı şaşırtıcı gelişmelere sahne oluyor. Ceylin’in, Ilgaz’a yönelttiği “Bir bebeğimiz olsun ister misin?” sorusunun damga vurduğu tanıtımda Eren, Metin’in kolundaki yarayı sorguluyor.

GÜZELLER GEÇİDİ

Raşit Bağzıbağlı, 2022 Yaz Koleksiyonu’nu önceki akşam tanıttı. Dolmabahçe’deki The Ritz Carlton İstanbul’da düzenlenen defileye ilgi büyük oldu. Şarkıcı Soner Sarıkabayı, oğlu Hasan Matias’ın annesi olan Kolombiyalı eşi Madelein Lopez Camelo’yu en önden izledi.

ÇABUK AYAKLANDI

İş insanı Caner Karaloğlu’nun eski eşi İspanyol manken Elisabeth Mas, 13 Mart’ta Barcelona’da dizinden ameliyat olmuştu. İstanbul’a dönen Elisabeth çabuk ayaklandı, Burcu Esmersoy’un tanıtımını yaptığı bir kozmetik markasının davetine katıldı. 

AŞKLA SÖYLEDİ

Işın Karaca 11 şarkı 1 versiyondan oluşan yeni albümü ‘Sen Ben Aşk’ı dinleyicilerle buluşturdu. Sezen Aksu, Cansu Kurtçu, Zeki Güner gibi isimlerin parçalarının da olduğu albümün düzenlemesi ise sevgilisi Can Yapıcıoğlu’na ait. Işın, genç aşkına “Çalışkan sevgilim, iyikim, seni çok seviyorum” diyerek teşekkür etti.

'YERİN DİBİNE GÖMERİM'

Alişan, Demet Akalın ve Okan Kurt, Oscar Ödül Töreni sırasında Will Smith’in eşi hakkında espri yapan komedyen Chris Rock’a tokat atmasıyla ilgili konuştu. Alişan, “Birisi eşiniz hakkında benzer espri yapsa, tepkiniz nasıl olurdu?” sorusuna “Onu yerin dibine gömerim” yanıtını verdi. 

REKLAM FİLMİNDE OYNADI

Ata Demirer, bir dondurma markasının yeni ürünü için kamera karşısına geçti. Reklam filminde Sultan ve Kaymakçı Usta karakterlerine hayat verdi. Oyuncu 3 ayrı kostüm giydi. 115 figüranın rol aldığı reklam, dev bir platoda 2 günde çekildi.

BÜYÜK USTA ANILDI

Âşık Veysel, vefatının 49. yılında anıldı. Gecede Can Bonomo, Cengiz Özkan ve Paul Dwyer gibi isimler mini konser verdi. Can Bonomo sahneye müzisyen Kemal Arslan ile çıkarken yıllar önce Âşık Veysel için yazdığı ‘Veysel’ adlı eseri seslendirdi. “Burada olmaktan gurur duydum” dedi.

HEM OYUNCU HEM SPORCU

2016’da Tayland’da düzenlenen Mr. Global yarışmasından ‘En İyi Fizik’ ve ‘En Maskülen Erkek’ ödüllerini alan Umut Mirza hem oyuncu hem sporcu. Kendi kurduğu Mirza Academy ile spor tutkusunu profesyonel olarak devam ettiriyor.