LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

SESE SİGORTA

Beste Açar, İSAŞ’ın (İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği) 60. yıldönümü kutlamasında hem sunuculuk yaptı hem de Ferhat Göçer ile şarkı söyledi. Beste, yeni albümü için bir sigorta şirketinden 150 bin TL karşılığında ses tellerini sigortalatma teklifi aldığını söyledi.

YILDIZ RÜZGARI

Yıldız Tilbe önceki akşam sahneye çıktığı Cahide Palazzo’da fırtınalar estirdi. Özel repertuar hazırlayan şarkıcı, sempatik tavırlarıyla da izleyenleri gülümsetti. Yıldız ‘Delikanlım’ ile başladığı 2 saatlik konserini ‘Haberin Olsun’la bitirdi.

5 MİLYON LİRALIK ALTIN BÜSTİYER

Çağla Şıkel, Yeşilköy’de düzenlenen ‘İstanbul Jewellery Show’da 5 milyon TL değerinde altın kaplama bir büstiyer giydi. Büstiyerin daha görücüye çıkmadan Katarlı bir iş insanına satıldığı öğrenildi. Çağla Şıkel, “Çok heyecanlandım. Böyle bir parçayı tanıttığım için mutlu ve gururluyum. Adını güçlü kadın Hera’dan alan mücevher paha biçilmez” diye konuştu. 

DANSLI TÜYO

Didem Doydan, Katar’da. Tercübeli model önceki gün kadın takipçileri için makyaj yapmanın püf noktalarını anlattı, rimel sürmenin tüyolarını verdi. Mayoyla kamera karşısına geçen Didem bir yandan da dans etti. 

TIMES MEYDANI'NDA

Pop müziğin başarılı ismi Ziynet Sali, son şarkısı ‘Sana Doyamıyorum’la NewYork Times Meydanı’ndaki dev ekranda yerini aldı. Dijital platform Spotify’ın güçlü kadın seslerini bir araya getiren Equalmüzik listesinin kapağını süsleyen Sali’nin fotoğrafı NewYork’un ünlü meydanında gün boyu gösterildi. Daha önce bu ekrana Hadise, Sibel Can, Kalben, Göksel gibi isimler çıkmıştı.

BABASINA BENZİYOR

Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Her şeyin çok güzel gittiğini söyleyen oyuncu, habercilerin “Kızınız Eda en çok kime benziyor?” sorusuna “Mesut’a benziyor. Biraz bana da benzemesini isterdim ama babasının kopyası. Hatta konuşmaya başladığında bile ilk baba dedi. Çok güzel bir bağları var. Mesut harika bir baba” cevabını verdi. 

'EVLİLİĞE İHTİYAÇ DUYMUYORUZ'

Oyuncu Sevda Erginci sevgilisi Yılmaz Kunt ile ayrıldıktan sonra barışmıştı. Açıklama yapan Erginci “Ayrılık sosyal medyada yansıtıldığı gibi değildi. Böyle haberler çıkacağını biliyordum ama çok özel bir mesele olduğu için fazla konuşmak istemiyorum. Her şey yolunda, çok mutluyuz” dedi. “Evlilik düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Evliliğe ihtiyaç duymuyoruz.” cevabını verdi.

YAZA HAZIRLIK

Oyuncu Aslıhan Güner hemen hemen her gün spor salonunda. Kah ağırlık kaldırıyor, kah kardiyo yapıyor. Bazen de pilatesle eklemlerini rahatlatıyor. Tüm bu çaba plajlarda iyi görünmek için. Yaklaşan yazı rahat geçirebilmek adına form tutan oyuncu enerjisini kaybetmiyor, antrenmanı aksatmıyor.

MUTLU VE HUZURLU

Deniz Çakır geçen şubatta yeni bir aşka yelken açmış, kalbini ekonomist Bilgehan Baykal’a kaptırmıştı. Oyuncu önceki gün Etiler Akmerkez’ydi. Deniz Çakır ilişkisi için “Her şey yolunda, gayet güzel gidiyor, çok mutluyum ve huzurluyum” dedi.

FRANSA'DA BAŞ BAŞA

Ali Sunal, 23 Mart 2018’de Nazlı Kurbanzade ile hayatını birleştirmişti. Narin ve Nil adlarında iki kızı olan çiftin dün 4’üncü evlilik yıldönümüydü. Kutlama için baş başa Fransa Paris’e gittiler. Ali Sunal çocuklarının annesi için duygularını şöyle dile getirdi: “Şansım, mutluluğum, huzurum, sevgilim.”

SOSYETE OYUNCU OLUYOR

Neşe Gönül’ün eş başkanı olduğu ‘Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği’, ünlü isimleri ‘Hababam Sınıfı Parıltı’yla El Ele’ adlı tiyatro oyununda bir araya getiriyor. Oyunda Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ‘Mahmut Hoca’yı, Monik İpekel ‘Hafize Ana’yı, Ayten Danışman okul müdürünü, Saffet Emre Tonguç edebiyat, Hande Sezer Pekcan da müzik öğretmenini canlandıracak. 

YÜZME BİLMİYORMUŞ

Oyuncu Burcu Binici sıcak iklimlere göç eden kuşlar gibi buradaki kardan kıştan kaçıp Endonezya’nın Bali adasına gitmişti. Adadaki 28 derecelik havanın tadını çıkarmaya devam ediyor. Bikinisini giyip kendisini serin sulara atan Burcu Binici kıyıdan öteye gidemedi. Yüzme bilmediğini itiraf edip kumların üzerine uzanmayı tercih etti.

ANNESİNİ ANLATTI

‘Üç Kız Kardeş’in hem yazarı hem de başrol oyuncusu olan İclal Aydın, Milliyet Sanat dergisine konuştu. Aydın “O özlemini çektiğim ailelerden biridir ‘Üç Kız Kardeş’in ailesi. Şimdilerde parçalanmış aile bağlarının ya da bir evin içindeki kopukluğun sonuçlarını yaşıyoruz” dedi.

ALİ'YE ÖPÜCÜK

Hande Soral’ın malum karnı burnunda. Bir oğlu olacak. Kardeşleri Bensu Soral ile Bedirhan dün Hande’nin göbeğini öptü, yeğenleri Ali’ye ‘Seni çok seviyoruz’ mesajı verdi. Köpekleri Bruno da yanlarındaydı.

FİRAR ETTİ

Elif Yılmaz’ın Sinem Yeşilyurt ve Asuman Genç ile kurduğu müzik grubu ‘Aura’nın ilk şarkısının adı ‘Firar’. Parçanın söz ve müziği Emre Şakar, aranjesi Burak Yeter imzalı. ‘Firar’ın klibini Murad Küçük yönetti.

BAŞ BAŞA YEMEK

Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman ile sevgilisi Tuğba Coşkun geçtiğimiz akşam Etiler’deydi. Da Mario Restaurant’ta yemek yediler. Fikret Orman çıkışta her şeyin yolunda gittiğini söyledi.