LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

30 DAKİKA AYAKTA TAKSİ BEKLEDİ

Türkiye’nin ilk piyanist şantörlerinden olan ve caz müziğini ülkemizde tanıtan İlham Gencer önceki akşam Kuruçeşme’deydi. 95 yaşındaki duayen sanatçı, tam 30 dakika ayakta taksi beklediğini söyledi. İlham Gencer’i evine gazeteciler bıraktı.

41 KERE MAŞALLAH

Sibel Can, Hakan Altun ve klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı ‘Şarkılar Bizi Söyler’ bu akşam 41’inci bölümü ile ekrana geldi. Ekip başarılarını çekim sırasında pasta keserek kutladı.

İDDİALI VE CESUR

Tuğba Altıntop, yönetmenliğini Arnavut asıllı Şüküri Çavuşay’ın yaptığı bir arabesk müzikali ‘Şaşkın Demokrat’ın kadrosuna dahil oldu. 45 yaşındaki oyuncu, cüretkar sahneleriyle dikkat çekecek sinema bir filminde de rol alacağını söyledi. Tuğba, “Her rolün altından kalkarım ben. Cesur sahnelerden de çekinmem” dedi.

SÜRPRİZ KUTLAMA

Seray Kaya, annesi Nilüfer Kaya’ya sürpriz kutlama yaptı. Önceki akşam Esnaf Maslak’ta annesi için doğum günü partisi organize etti. Pastasının üzerine de “İyi ki doğdun meleğim” yazdırdı.

AŞKIYLA ‘ANNE’Yİ İZLEDİ

Engin Hepileri, Defne Kayalar, Doğa Halis ve Sevda Erginci’nin başrolü paylaştığı tiyatro oyunu ‘Anne’ önceki akşam Moda Sahnesi’nde perde açtı. Oyuncu Okan Yalabık da çok uzun süredir birlikte görünmediği sevgilisi Ezgi Ayvalı ile galaya katıldı.

‘ÇOCUK YAPACAĞIM’

İbrahim Selim’den iş yoğunluğundan dolayı ayrılan Selin Şekerci “Barışmalık bir şey yok. Birbirimizi çok seviyoruz. Sıcağı sıcağına öyle ‘Arkadaşız’ gibi konuşmalar yapmak istemiyorum” dedi. Çocukları çok sevdiğini söyleyen oyuncu “Evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım” diye konuştu.

MOTORLA TUR

Müge Boz kızı Vina ve yakın arkadaşı Ebru Karaduman ile kış bitmeden dağa çıktı. Tercihleri Kayseri Erciyes oldu. Das 3917’de kaldılar. Oyuncu, Kasım 2019’da dünyaya gelen kızına kayak dersi aldırdı. Minik Vina ikinci gün tek başına kaymaya başladı. Müge Boz, kızı ve Ebru Karaduman’ı kar motoruyla da gezdirdi

FİLM GİBİ TANITIM

Tanju Babacan, yeni koleksiyonunu bir video ile tanıttı. İki kadının hikayesinin anlatıldığı kısa filmin direktörlüğünü Burçin İnan Özel yaptı. Tanju Babacan’a Derya Şensoy, Gizem Barlak ve Cassi Opia eşlik etti. Suzan Şen, Enis Arıkan, Selin Şekerci, Bülent-Selvi Serttaş da Babacan’ı yalnız bırakmadı.

ÖPÜCÜKLÜ UĞURLAMA

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen, geçtiğimiz gece sabaha karşı Emirgan Gizli Kalsın’da görüntülendi. Mekanın önünde hararetli şekilde konuşan sevgililerin samimi halleri dikkatlerden kaçmadı. Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya’yı evine uğurlarken sarıldı ve alnından öptü.

İKİ SAATTE 300 BİN

İlayda Alişan soğukla arası iyi olmayanlardan. Yazı özleyen genç oyuncu Instagram’da paylaştığı fotoğrafın altına “Ben güneşi severim, kışa ait olsa bile” yazdı. 2 saatte 300 bin beğeni aldı.

YÜZÜNDE GÜLLER AÇIYOR

Aslı Enver bugünlerde çok meşgul. Bir yanda tiyatro oyunu ‘Sırça’, bir yanda başrolünü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı ‘Sen Yaşamaya Bak’ filminin özel gösterimi. Ve tabii ki iş insanı Önder Öztarhan ile ilişkisi. “Evlilik teklifi aldınız mı?” sorusuna yanıt vermedi ama gözleri parladı. “Her şey yolunda, iyi gidiyor” dedi. 

DİVA'DAN ÖVGÜ

Modacı Pınar Kerimoğlu doğum gününü kutladı. Konuklar arasında Bülent Ersoy, Fatih Ürek, Hakan Akkaya, Zuhal Topal, Zahide Yetiş, Beste Korkmaz, Züleyha Ortak ve Cenk Eren vardı. Bülent Ersoy, “Pınar’ın her tasarımı ayrı güzel. Işıl Işıl parlıyor. Şımartmak da istemiyorum” dedi.

'YAŞAYAN EFSANE'

Hakan Ural, ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında eski eşi, şarkıcı Sibel Can’a övgü yağdırdı. “Sanat müziği konusunda böyle bir yorum yok. Yaşarken fırsat buldukça, zaman ayırıp muhakkak Sibel’i dinleyin. Resmen yaşayan efsane. Yaş aldıkça sesi öyle bir oturdu ki. Yiğidi vur hakkını yeme” dedi.

TAKILARINI TANITTI

Dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess’ın kurucusu Ece Şirin, yeni tasarımları için Beymen Zorlu Center Morini Teras’ta önceki akşam davet verdi. Özel koleksiyonun tanıtımına katılanlar arasında Emel Ayaydın, Beste Yurttaş, Arzu Kunt, Begüm Özer, Burcu Şendir, Elif Eren, Aslı Kuseyrioğlu ve Hande Şener Pekcan da vardı.