LİDER MAGAZİN’LE PAZAR SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

KONSERDEN KAYAĞA

Buray, Kayseri Erciyes Kültür Merkezi’nde verdiği konserle kış turnesini noktaladı. Sahne sonrası soluğu Erciyes Kayak Merkezi’nde aldı. Pistte bulunan yeşil dev adam Hulk’a meydan okudu! Snowboard yaparken artistik hareketleri ile de profesyonel kayakçılara taş çıkarttı.

DEMİRER’DEN TIP SÜRPRİZİ!

Ata Demirer, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda ‘Hayata Bağış Derneği’nin düzenleyeceği ve ‘AYDA1DETOKS’ grubunun sahne alacağı etkinlikte konser verecek. Seslendireceği eserler ise sürpriz olacak. Ata Demirer, “Sadece pandemi sürecinde değil, tüm hayatları boyunca insanlığın yardımına koşan sağlık çalışanlarına çok şey borçluyuz” dedi.

SEÇİL GÜR’DEN ORTAÇ’A GÖNDERME

Seçil Gür, 1 yıldır üzerinde çalıştığı albümü ‘Meczup’u dinleyicinin beğenisine sundu. Seçil Gür’ün albümde yer alan ‘Ağzı Bozuk’ şarkısını 1.5 yıl aşk yaşayıp ayrıldığı Serdar Ortaç’a yazdığı ortaya çıktı. Klipteki görüntüler ise gündeme bomba gibi düştü! Ömer Altınköprü ile oynadığı klibin çekimleri 9 saat sürdü. Klipte aşk, ihanet, intikam ve romantizm var.

ALİŞAN, 2 KADIN ARASINDA KALDI!

Eliz'in doğum gününe Alişan'ın annesi ve kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve ile kızlarının katılmaması aile içinde kriz olduğu iddiasını gündeme getirmişti. Alişan ve Buse Varol, her ne kadar sorunları çözmüş gibi görünse de aile içerisinde buzlar tam da erimedi.

ÜNLÜ İKİLİDEN SÜRPRİZ BULUŞMA

Birce Akalay ve Oktay Kaynarca, evvelki akşam ünlü bir balıkçıda akşam yemeği yedi. Havaların soğuk olması sebebiyle gazetecileri bekletmemek için yemeklerine ara veren ikili, soruları yanıtladı. Oktay Kaynarca, "Birce ile çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Bugün güzel bir akşam yemeği yedik iş için değil, sohbet için bir araya geldik. Tabii hayat bu belli olmaz ne olacağı ama şu an öyle bir iş sohbeti içerisinde değiliz" dedi. Birce Akalay ise, "Şu anda biraz dinleniyorum, biraz markamla ilgileniyorum çünkü orada da bir bebek doğdu onunla da ilgilenmem gerekiyor. Bazen projeleri okuyorum. Şu an bu şekilde zaman geçiriyorum" diye konuştu.

ERÇEL İLE KAMER AŞK MI YAŞIYOR?

Geçtiğimiz haftalarda meslektaşı Kerem Bürsin'den ayrılan oyuncu Hande Erçel hakkında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Hande Erçel'in, marka yüzü olduğu kuyum şirketinin Genel Müdürü Atasay Kamer ile aşk yaşadığı öne sürüldü. İkilinin marka kutlamasındaki samimi görüntüleri sosyal medyaya sızdırıldı.

DENİZ İLE DADGAR’DAN BOMBA GELİŞME

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'ın evleneceği iddia edildi. Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açan Özcan Deniz'in yeniden nikah masasına oturacağı öne sürüldü.  Dadgar, önceki gün sosyal medya hesabından tektaşının fotoğrafını yayınladı. Sevgilisiyle görüntülerinin de yer aldığı paylaşıma İranlı güzel, "Hediye gibi geldin hoş geldin" mesajını not düştü. Samar Dadgar'ın paylaşımı evlilik iddialarını güçlendirdi.

HADİSE’YE İLTİFAT YAĞDI!

İş insanı Mehmet Dinçerler’le evlilik yolunda ilerleyen şarkıcı Hadise, kar paylaşımıyla sosyal medyada gündem haline geldi.  Kaan Yıldırım’la yollarını ayırdıktan sonra Mehmet Dinçerler’de gerçek aşkı bulan Hadise, kısa bir süre önce dünya evine girmek için hazırlıklara başlamıştı. Evlenme teklifi alan Hadise, hem yüzüğünü gösteren, hem de mutluluğunu kanıtlayan bir paylaşımda bulunmuştu. Sosyal medyada doğal ve makyajsız halini paylaşan Hadise, bu kez kar tarzıyla gündem oldu. 

NAZ ELMAS’A HACK ŞOKU!

Ünlü oyuncu Naz Elmas’ın Instagram hesabı hacklendi. Elmas, konuyla ilgili hukuki işlemleri başlattığını duyurdu. Ünlü isimlerinin sosyal medya hesaplarını ele geçiren hackerların hedefindeki kişi bu kez oyuncu Naz Elmas oldu. Naz Elmas, hesabının çalınmasıyla ilgili hukuki işlemleri başlattı. 39 yaşındaki güzel oyuncu, yakın arkadaşlarını ve takipçilerini kendi adından gelen mesajlara karşı uyardı.

HABER MERKEZİ