LİDER MAGAZİN’LE PAZAR SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

ASLI HÜNEL'E KİLOLUK ELBİSE!

Bir porselen markasının özel davetinde sahneye çıkan Aslı Hünel, üzerinde 48 parçalık yemek takımı parçalarının bulunduğu 25 kilo ağırlığındaki tasarım elbisesiyle sahneye çıktı. Hünel'in giydiği elbiseye 1500 adet özel parça porselen işlendi. Yaklaşık 3 saat sahnede kalıp renkli bir repertuvarla davetlileri coşturan Hünel, performansı kadar beyaz, gümüş ve altın renkli porselenlerden oluşan kostümüyle de beğeni topladı.

DİDEM, SERENGİL'İN YORUMUNA KARŞI ÇIKTI

Bir televizyon programında Oryantal Didem ile Seren Serengil arasındaki diyalog dikkat çekti. Serengil, İbrahim Tatlıses’in şov programında oryantal kıyafeti giymeyen Didem için "Yine de seksi görünüyorsun" dedi. Serengil'e karşı çıkan Didem ise "Öyle demeyelim şimdi" ifadelerini kullandı.

ATEŞ: KENDİMİ NADASA BIRAKTIM

Yıllardır spikerlik ile sunuculuk gibi görevlerde bulunan Jülide Ateş, geçtiğimiz günlerde mesleğine ara verdiğini açıklamıştı. Sosyal medya hesabından izleyicilerine veda eden Ateş, "Ruhum biraz yavaşlamak, dinlenmek istiyor. Hayatımın rutininden, konfor alanımdan çıkıp varoluşuma farklı değer ve anlamlar katan anlara ihtiyacım var" dedi. Bir etkinlikte konuşan Ateş, “Ekranlara veda etmediğini, sadece ara verdiğini söyleyen sunucu, "Buna bir bakıma kendimi nadasa bıraktı diyebiliriz, sadece ara verdim ve dinlenmek istiyorum, o yüzden nadastayım" dedi.

OĞUZHAN UĞUR'DAN ‘FLAŞ’ AÇIKLAMA

Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur, dijital platformda Canan Özgen'in sunumuyla yayınlanan '40' programına katıldı. Müjde Uzman'la birlikteliği boyunca 'Ayrıldılar' ve 'Yeniden barıştılar' haberleriyle gündeme gelen Uğur, ünlü oyuncu ile neden ayrıldıklarını ilk kez açıkladı.

JESSİCA BİEL'DEN 40 YAŞ POZU

ABD’li şarkıcı Justin Timberlake ile evli olan oyuncu Jessica Biel, yeni yaşını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı. Biel, “Geçmişte Justin ve benim çocuksuzken yaşadığımız muhteşem geçen doğum günlerini hatırladım. Şimdi 40’ıncı yaşımı, pastalar, balonlar ve gezegendeki en sevdiğim iki erkekle kutluyorum" notunu paylaştı.

SERENAY SARIKAYA’DAN 'BERGEN' AÇIKLAMASI

Serenay Sarıkaya uzun süre hazırlık yaptığı, ancak kendi çekim takvimine uymadığı için ayrılmak zorunda kaldığı Bergen projesiyle ilgili konuştu. Güzel oyuncu, “İçinizde ukde kaldı mı?” sorusuna, "Bu işler biraz da kısmet işi. Gerçekten zamanlama tutmadı. Farah’a kısmetmiş. Hiç dert değil. Müthiş bir şey çıktığına eminim" yanıtını verdi.

UZAY'IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Çağla Şikel, geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Bu süreçte ünlü mankenin oğulları Uzay ve Kuzey, babaları Emre Altuğ’da vakit geçirmişti. Altuğ, önceki gün 10 yaşına basan Uzay’ın doğum gününde eski eşi Şikel’in sürpriz yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İKİ POPÇUDAN AŞK DOLU KLİP

İki popçu İrem Derici ile Cem Belevi, 'Belki' isimli aşk şarkısı için bir araya geldi. Yaklaşık 6 aydır birliktelik yaşayan çift, slow bir parça ile karşımıza çıktı. Gece-gündüz hummalı bir şekilde çalışan ikilinin seslendirdiği şarkının sözü ve müziği Belevi'ye, aranjesi ise Mustafa Ceceli'ye ait. 'Belki'de düet yapan çiftin uyumu ise şarkıya ve klibe yansıdı.

ALİ SUNAL: DAYIN SANA BAYILIYOR

Türk sinemasının usta oyuncusu merhum Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'ın bebeği Nova 1. yaşına bastı. Nova'ya ilk doğum günü kutlaması ise dayısı Ali Sunal'dan geldi. Sosyal medya hesabından yeğeni ile çekilen fotoğraflarını yayınlayan Sunal, gönderisinde "İlk görüşte aşka inanır mısınız? İşte ben böyle ilk görüşte aşık oldum... Galiba o da bana boş değil. Canım Nova'm ilk yaşın kutlu olsun, daha nice güzel yaşların olsun. Hep beraber büyüyelim güzel kızım. Dayın sana bayılıyor" ifadelerine yer verdi.

BÜYÜKÜSTÜN: ANNELİK BİR YOL ARKADAŞLIĞI

Maya ve Toprak adında ikiz kızları olan Tuba Büyüküstün, anneliğe yol arkadaşlığı olarak baktığını ifade etti. Ünlü oyuncu, "İçinden çıkamadığım durumlarda hep bunu hatırlatıyorum kendime. Yapabileceğim en iyi şey, onların ihtiyaç duyduğu noktada dayanacakları bir omuz olmak ve ihtiyaç duydukları ölçüde yanlarında olmak..." dedi.

ÜNLÜ OYUNCU KIZLARINI PAYLAŞTI

2019 yılında ikiz kızlarını kucağına alan Pelin Akil, sosyal medya hesabından çocuklarının eğlenceli hallerini paylaştı. Oyuncunun "Ne anlatıyorlar?" notuyla paylaştığı video, izleyicileri kahkahaya boğdu.

GÜRSES MEZARI BAŞINDA ANILDI

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 3 Mart 2013 tarihinde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Müslüm Gürses için ölümünün 9'uncu yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi.

AKREP NALAN VEFAT ETTİ 

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan 'Akrep Nalan' lakaplı Füsun Nalan Açın, yaşamını yitirdi. Sanatçı, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evinde bakıcısı tarafından ölü olarak bulundu.

HABER MERKEZİ