LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

AMERİKA'DA AKROBASİ EĞİTİMİ

Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun eşi, 3 çocuk annesi Yağmur Sarıoğlu malum; pilot. İşi gereği gözü hep yükseklerde! Yağmur geçtiğimiz günlerde de Amerika California’ya gitti. Salinas Municipal Airport’ta özel akrobasi uçuşu eğitimine katıldı. Toplam 40 saat ders gördü. Sonra sınava girdi ve akrobasi pilotu brövesi aldı.                

KIZLAR CUMHURİYETİ

Derin Mermerci (40), 2019’da boşandığı Cem Aydın’dan olan ikizleri Mina-Lal (7), ablaları; Tansa Ekşioğlu (48) ve Yosun Reza (47) ile objektif karşısına geçti. Fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. Anneleri Ender Mermerci’den ayaklarının üzerinde durmayı ve güçlü olmayı öğrendiklerini söyleyen Derin bu karenin altına da “Kızlar cumhuriyeti” yazdı, beğenileri topladı.                                  

AİLECE KAYAĞA GİTTİLER

Aslıhan Doğan Turan kış sezonunu birçok sosyetik kankasına göre geç açtı. Oğulları; Hamza Arda, Asil Aslan, anne-babası Sabri-Güler Doğan ile önceki gün tatile gitti. Tercihlerini dünyaca isimlerin de gözde adresi olan İsviçre’deki kayak merkezi Gstaad’dan yana kullandılar. Güler Doğan zirvede torunları ile yakından ilgilendi.

FİLMİ GALADA İZLEDİ

Cemal Hünal, Tuba Ünsal ve Gürgen Öz’ün başrollerini paylaştığı ‘Sadece Bir Gece’ filminin galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Filmi henüz izlemediğini söyleyen Cemal Hünal “Büyük bir hata yapıp büyük bedeller ödeyen bir karakteri canlandırdım. Keyif ve zevk aldığım bir süreç oldu” dedi.                                               

ŞAHANE DOĞUM GÜNÜ

Bugün 30 yaşına giren Hande Ünsal önceki akşam Ataşehir’deki Muamma’da sahne aldı. Ekip arkadaşları kendisine sürpriz yapıp doğum gününü erken kutladı. Konserin sonunda gelen pastayı gören şarkıcı “Önce bir dilek tutmam lazım” diyerek mumları üfledi.                                  

PARKTA BİR GÜN

Kanal D’deki ‘Sadakatsiz’de oynayan Özge Özder ile müzisyen Sinan Güleryüz 2018’de evlenmiş, geçen yıl martta da kızları Eva Luna dünyaya gelmişti. Çift önceki gün soğuk havaya rağmen evlerinin yakınında, Etiler’de bir parka gitti. Güle oynaya bir gün geçirdiler. Eva Luna’yı yürüttüler, kaydırdılar.                                   

BUZLAR ERİDİ

Alişan’ın eşi Buse Varol ile arası bozuktu. Buna, Buse Varol’un Alişan’ın kaybettiği kardeşinin çocuklarıyla ilgilenmekten kendi ailesini ihmal ettiğini düşünmesi neden olmuştu. Çift boşanmanın eşiğinden döndü. Buse Varol önce çıkardığı alyansını geri taktı. Sonra da Alişan’ın aldığı 12 bin liralık akülü arabada oğlu Burak ve kızı Eliz ile poz verip “Hiç gerek yoktu canım” notuyla paylaştı.                                   

3. ÇOCUK GELİYOR

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Alex Teixaira ile 2014’te evlendiği gençlik aşkı Thais Cristina Teixaira’nın iki kızı var: Minha ve Linda. Siyaz Beyazlı takımın yıldızı üçüncü kez baba olacak. Yenge müjdeyi doğum gününde verdi.                                               

SENARYO KUCAKTA

En son ‘Masumiyet’ dizisinde rol alan Deniz Çakır, dün Kuruçeşme’deydi. Kucağında senaryo vardı. Oyuncunun yakında yeni bir projeye başlayacağı öğrenildi.                                              

ÖZEL GÜNDE EVDE RİTÜEL

Oyuncu Aslı Tandoğan, astroloji ve numerolojide önemli kabul edilen 22.02.2022’de (önceki gün) evinde ritüel yaptı. Tandoğan, evini sirkeli su ile sildi, sonra da kötü enerjilerin uzaklaşması, bolluk ve bereketin artması için tütsü yakıp evin her yerinde gezdirdi, dilekler diledi.                                       

'İKİZLER BABACI'

TRT’deki ‘Barbaros’ta rol alan Pelin Akil önceki akşam eşi Anıl Altan, 2.5 yaşındaki kızları; Alin ve Lina ile Arnavutköy Balıkçısı’ndaydı. Oyuncu, ailece bir reklam filmi için kamera karşısına geçeceklerini söyledi. Sonra “İkizler babacı. Setten koşa koşa onları uyutmak için eve dönüyorum. Ama ‘Bizi babam uyutsun’ diye tutturuyorlar” dedi.                                   

ÖNCE ŞARKI SONRA TATİL

Şarkıcı Berkay önceki gün Amerkez’deydi. Yakında yeni şarkılarını çıkaracağını söyleyen Berkay “Ramazan’a kadar yoğun bir çalışmam var. Yeni şarkım yolda. Hemen arkasından da düet bir şarkı gelecek” dedi. Ramazan ayında çalışmayacağını söyleyen Berkay, “Özlem ve çocuklarla Miami’ye gideceğiz, yaklaşık 18 gün oradayız. Biraz kafa dağıtıp dinleneceğiz” dedi.

PAKİSTAN GÜLSİM'İ KONUŞUYOR

‘Diriliş’ dizisinin ardından başrolde oynadığı ‘Gönüldağı’ ile gündeme gelen Gülsim Ali, Pakistan’da Hello dergisine kapak oldu. Oyuncu, büyük bir hayran kitlesinin bulunduğu Pakistan’da ünlü bir giyim markası ile 2 milyon liralık reklam anlaşmasına imza atmıştı.

BATMAN HEYECANI

İngiliz oyuncu Robert Pattinson’ın (35) canlandırdığı ‘Batman’ (Yarasa Adam) filminin galası Londra'da yapıldı. ‘Kedi Kadın’ rolündeki ABD’li oyuncu Zoe Kravitz (33) ile birlikte galaya katılan Pattinson, yünlü takımı ile sıradışı bir kırmızı halı seçimi yapmıştı. Film 4 Mart'ta vizyonda.

PUANTİYEYE DÖNÜŞ

Brezilyalı süper model Alessandra Ambrosio (40), Karayipler’in St. Barts adasında tatile çıktı. Sevgilisi Richard Lee ve oğlu Noah da (9) ona eşlik ediyor. Ambrosio, kendi plaj giyim markasının yeni tasarımlarının çekimi için gittiği adada, buz mavisi ve puantiyeli bikini modasına da öncülük etti.                       

12 MİLYONLUK DÜĞÜN

Moda dergisi Vogue İngiltere’nin genel yayın yönetmeni Edward Enninful ile Alec Maxwell'in düğününe yıldız yağdı. Tarihi Longleat House konutundaki düğün 800 bin dolara (yaklaşık 12 milyon TL) mal oldu. Sadece yemek ikramları 135 bin dolar (1.9 milyon TL) tuttu.