LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

100 MİLYON SEVİNCİ

Tuğba Yurt önceki gün köpeği Lucky’i veterinere götürdü. “Pandemide o da kilo aldı. Şimdi tıraşını oldu, duşunu yaptı, rahatladı” dedi. Yeni şarkısı ‘Açmayalım’ için de “1 ayda listelerde birinci sıraya yerleşti. Tiktok’ta dahi 100 milyon izlenmeyi geçti. Ben mutlu olmayayım da kim olsun” diye konuştu.

AKADEMİ KURDU

‘Sadakatsiz’de canlandırdığı ‘Haluk Güçlü’nün şok ölümüyle diziye veda eden Burak Sergen önceki gün Akmerkez’deydi. Yeni senaryoları okumaya başladığını söyledi. Usta oyuncu “Tiyatro akademisi kurdum. Biraz sahnelere ağırlık vermek istiyorum” dedi.

KORKUTTU!

Galatasaray tribün grubu ultrAslan’ın eski başkanı, DJ Suat Ateşdağlı kalp krizi geçirdi. Oğlu Emir Ateşdağlı, babasının anjiyo olduğunu söyleyerek, gözetim altında tutulduğunu belirtti. “Babama stent takıldı. Birkaç gün müşahede altında kalacak. Durumu iyi” dedi.

SETTE SÜRPRİZ!

Burak Deniz’in geçtiğimiz perşembe doğum günüydü. Yeni dizisindeki ekip arkadaşları sette sürpriz yaptı. Çekim arasında özel yaptırılan pastasının mumlarını üfledi. Burak Deniz 31 yaşına bastı.

COVID OLDU

Didem Uzel 2009’da aşk yaşamaya başladığı Selim Sarı ile 2012’de evlenip Amerika’ya yerleşmişti. 2016’da da oğulları Leo Aslan doğmuştu. Pandemi başlayınca maaile Türkiye’ye dönmüşlerdi. Aşılarını olan eski model, koronadan kurtulamadı. Didem, “Tüm bedenim zonkluyor” dedi.

SÜRPRİZ ÇEVİRME

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ’Süt Kardeşler’ adlı tiyatro oyununu sahnelemek için kente gelen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşleri uygulama noktasında durdurdu. Polisler, denetim için durdurulduklarını sanan Uygur kardeşlere, çiçek ve plaket verdi.

MIAMI'DE AŞK VAR

Jeff Hakko’nun oğlu Allan Hakko ile sunucu oyuncu Merve Oflaz 2020 yazında aşk yaşamaya başlamıştı. Birçok kişi bu ilişkiye uzun ömür biçmemişti ama neredeyse ikinci yıllarını kutlayacaklar. Allan Hakko ile Merve Oflaz, Amerika’ya tatile gitti. Miami’de aşk tazeliyorlar.

UKRAYNA'DA KLİP

Bülent Serttaş, savaş tehlikesi nedeniyle tüm dünyanın kilitlendiği Ukrayna’da yeni şarkısı ‘Aklıma Sen Gelince’ye klip çekti. 2021 Ukrayna Güzeli Litvin Marina ile kamera karşısına geçti. Klibi eşi Selvi Serttaş yönetti. Serttaş, “Ukrayna’ya iner inmez attığımız her adımdan haberdar olan teşekkür ederim” dedi.

LEZZETLİ EĞLENCE

Buse Bahçekapılı’dan Hazal Filiz Küçükköse’ye, Hatice Şendil’den Aslıhan Doğan Turan'a kadar birçok kişi önceki gün Ulus 29’da buluştu. Bel Türkiye Genel Müdürü Aytekin Yıldız’ın ev sahipliğinde düzenlenen atöyle çalışmasına katıldılar. Canlı müzik eşliğinde labneli tatlılar yaptılar.

MOLA YOK

Nilperi Şahinkaya önceki sabah Bebek’teydi. 14 Şubat’ı sevgilisi Emre Yusufi ile dağda geçiren oyuncu, Boğaz’da tempolu bir yürüyüşe çıkmıştı. Objektifleri fark edince “Terim soğumasın şimdi” dedi ve mola verip hız kesmeden sporuna devam etti.

KÖPEĞİ BIÇAK ALTINA YATACAK

Ahsen Eroğlu önceki gün Kadıköy Moda’daydı. Köpeği Atlas ile yürüyüşe çıkmıştı. Brekkie adlı mekanda kahve molası veren genç oyuncu, “Yeni bir sinema filmi çekimine başlayacağım, dizi görüşmeleri de devam ediyor” dedi.                        

İŞLERİ BÜYÜTÜYOR

Ebru Destan geçtiğimiz gün yönetmen Tamer Aydoğdu ile Aqua Florya AVM’deydi. Bir süre önce ticarete atılan Ebru Destan, “Kırgızistan ve Kazakistan’dan sonra İstanbul Nişantaşı’nda da ayakkabı mağazam Laura Roza’nın bir şubesini açmaya hazırlanıyorum” diye konuştu.

USTALAR BULUŞTU

Uğur Yücel önceki akşam sanatseverleri kıskandırdı! İki büyük usta; Şener Şen ve Ahmet Gülhan ile yemek yedi, sohbet etti. Bir kareyi de sosyal medya hesabında “Ustalarım ve çocuklarım. Biri oğlum. Öbürü evlat yerine koyduğum. Şener, Ahmet, Can ve Uğraş. Güzel geceydi” notuyla paylaştı.

KENDİNE TAVSİYE!

Özge Borak’ın geçen çarşamba doğum günüydü. Yeni yaşını anne-babası Buket- Selçuk Borak ve yakın arkadaşları ile kutladı. Oyuncu, “Yeni bir seriye geçiş yaptım. Hep dostlarıma söylediğim tavsiyeyi şimdi kendime veriyorum; Özge çok yaşa, geze, toza!” dedi.

UYDURMA MEKTUP İDDİASI

Tiyatro ve sinema sanatçısı Turan Özdemir, 2018’de yaşamını yitirmişti. Hayattayken rol aldığı ‘İsmetse Olur’ filmi, 11 Şubat’ta vizyona girdi. Filmin İzmir’de yapılan galasında Turan Özdemir’in hayattayken film ekibi için yazdığı iddia edilen bir mektup okundu. Özdemir’in kızı Avukat Ezgi Özdemir mektubun filmin reklamı için uydurulduğunu ve dava açacağını söyledi.

HEMEN BİTTİ

Bülent İnal geçtiğimiz gün eşi Melis Tüysüz İnal ile İstinyePark’taydı. Sabah erken saatlerde alışveriş merkezine gelen ve çocuk giyim mağazalarını gezen çift, oğulları Çınar’ın istediği kıyafetleri aldıklarını söyledi. Alışveriş çabucak bitti.