LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

LİDER HABER MERKEZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

HAYIRLI EVLAT

Oyuncu İlkin Tüfekçi’nin babası İlyas Tüfekçi 80’li yıllarda hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’da top oynamıştı. Milli Takım’ın ‘Küçük Dev Adam’ lakaplı yıldızı, 2012’de ALS hastalığına yakalanmıştı. Dün de doğum günüydü. İlkin Tüfekçi 62 yaşına giren İlyas Tüfekçi için özel pasta yaptırdı.

GALAYA ÜNLÜ AKINI

Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy’un başrolü paylaştığı müzikli komedi ‘Kalpten Kalbe’nin galası Trump Sahne’de geçen akşam yapıldı. Bestemsu Özdemir’den Mustafa Denizli’ye, Nevra Serezli’den Cihat Tamer’e kadar birçok isim galadaydı. Yıllar önce Nilgün Belgün ile aşk yaşayan Atilla Atasoy da oyunu kızı Ada ile izledi.

İLK TANITIMA TAM PUAN

İclal Aydın’ın satış rekorları kıran romanından uyarlanan, ‘Üç Kız Kardeş’in ilk tanıtımı yayınlandı. ‘Dönüş’ün (Almila Ada), ‘Türkan’ın (Özgü Kaya) ve ‘Somer’in (Berker Güven) fragmandaki performansı çok beğenildi. Çekimleri Ayvalık’ta devam eden, Eda Teksöz’ün yönettiği dizi yakında izleyiciyle buluşuyor.

BALAYI ADASINDA AŞK BAŞKA

Bünyesinde birçok ünlü markayı bulunduran Ahmet Can Tarkan’ın kızlarından Sima kalbinin kapısını 2019’da Mark Başoğlu’na açmıştı. Herkesin birbirine çok yakıştırdığı sevgililer, balayı adası Maldivler’e tatile gitti. Baş başa aşk perçinliyorlar.

ANNE SÜRPRİZİ!

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı’nın oğlu Hasan Mathias’ın annesi, Kolombiya eski güzeli olan eşi Madelein Lopez Camelo’nun geçen çarşamba doğum günüydü. 32 yaşına bastı. En güzel hediyelerden biri; annesi Mercy Camelo’nun Kolombiya’dan gelmesi oldu.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

2019’da kaybettiğimiz usta sanatçı Dilber Ay’ın sarsıcı hayatını anlatan ‘Diber Ay’ın galası gerçekleşti. Kızları Filiz ve Satı, manevi oğlu Cemo Can ve eşi İbrahim Karakaş filmi izlerken gözyaşlarına hakim olamadı. Dilber Ay’ı Büşra Pekin’in canlandırdığı filmin başrollerinde 24 Ocak’ta yaşamını yitiren Ayberk Pekcan ile Nursel Köse, Zeliha Kendirci ve Selen Uçer var.

DUBAI’DEN ULUDAĞ’A

Siren Ertan bir haftada iki mevsim yaşadı. Önce 2018’de evlendiği Ersin Kayalar ile Dubai’ye uçtu. Yanlarında eşinin, yıllar önce boşandığı Carmen Vega’dan olan çocukları Kerem ve Efe de vardı. Türkiye’ye döner dönmez de soluğu Uludağ’da aldılar.

GURURLU VE İDDİALI

Ozan Güven ve Şevket Çoruh’un başrolü paylaştığı ‘Taxim’ oyununun galası önceki akşam Kadıköy’deki Baba Sahne’de gerçekleşti. Kadın kılığına giren Ozan Güven’i dostları Cem Yılmaz ve Zafer Alagöz yalnız bırakmadı. Arka Sokaklar’ın ekibi de rol arkadaşları Şevket Çoruh’a destek olmak için geldi.

ŞOV YAPTILAR

Kıvanç Kasabalı 8.5 yaşındaki oğlu Can ile evde dans etti. Ama ne dans! 46 yaşındaki oyuncu coştu. Bu anları da eşi Sedef Avcı görüntüleyip sosyal medyada paylaştı. Baba-oğula binlerce beğeni ve övgü yağdı.

'ŞARKILARIMI METROBÜSTE YAPTIM'

‘Bilmem mi’ şarkısıyla ünlenen Sefo, şarkılarını çevresini gözlemleyerek yazdığını belirterek, “Esenyurt’ta okula gelip giderken pek çok şarkımı metrobüste yaptım” dedi. 1 yıldır hayatında kimse olmadığını da söyleyen Sefo “Aşkı aramazsın o sana gelir. Ama şöhretime mi gelen olur bilmem” diye konuştu.

 '25 YAŞIMA BASTIM'

Oyuncu Asuman Dabak, önceki akşam Cihangir Jash’ta ailesi ve yakın arkadaşları ile 52’nci yaşını kutladı. Pastasını kesmeden habercilerle sohbet eden Dabak “25 yaşıma bastım, bakın 26’dan gün, hatta saat bile almadım. Hayat bir gün, o da bugün” diye esprili bir konuşma yaptı.

İSTANBUL'DA BULUŞUYORLAR

Oyuncu Damla Colbay ile İzmir’de görevli sevgilisi Dr. Ali Osman Çiçek geçen aralıkta birinci yıllarını kutlamışlardı. Çiçek “Dünyanın en güzel bir yılı için teşekkür ederim” demişti. Kanal D’deki ‘Hekimoğlu’ndan geçen nisanda ayrılan Colbay İstanbul-İzmir arası mekik dokuyordu.

AİLE KOMEDİSİ

Aile komedisi ‘Afacanlar: İş Başa Düştü’nün galası önceki akşam Ataşehir’deki Metropol AVM’de yapıldı. Başrollerini Berat Efe Parlar, Burak Hakkı, Bedir Bedir, Umut Avcı, Gaye Balım Bayrak ve Gürgen Öz’ün paylaştığı filmin ekibi galada hazır bulundu. Ama Burak Hakkı koronavirüse yakalandığı için geceye katılamadı.

REKLAMDA OYNADI

Oyuncu Tamer Karadağlı, bir çelik kapı markası için reklam filmi çekti. Karadağlı “Gelen teklifi insanların güvenliğini öngören bir ürün olması nedeniyle kabul ettim” dedi. Geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı nedeniyle Ankara’da küçük bir kaza yapıp sosyal medyada araç sahibine çağrıda bulunan Karadağlı, karşı tarafın kendisine ulaştığını söyledi.

HANDE YENER'İN KIYAFETİ OLAY OLDU!

Şarkılarının yanı sıra konserlerinde giydiği kostümlerle gündemden düşmeyen Hande Yener, son kıyafetiyle epey eleştirildi. Bazı takipçileri ise kostümü koltuk örtüsüne benzetti.

Pop müziğinin sevilen isimlerinden Gülşen ve Hande Yener, konserlerindeki performansların yanı sahne kıyafetleriyle gündem olmaya devam ediyor. İstanbul'da bir mekanda sahne alan şarkıcı, ilginç kostümüyle sosyal medyada gündem oldu.

İç çamaşırı detaylı bir pantolon ve göğüs dekolteli bir bluz tercih eden Hande Yener'in kıyafeti koltuk örtüsüne benzetildi. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan şarkıcı için "Koltuk örtüsünü kostüm yapmış", ve "İçi elyaflı yastık" yorumu yapıldı.