LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

BELÇİKA'DA EV ALACAKLAR

Ebru Şancı (38) üç çocuğunun babası, Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk (28) ile 2015’te Belçika’da evlenmişti. Alpaslan Öztürk, Belçika’da ailesine yakın bir yerde 3 katlı ev almaya karar verdi. Geçtiğimiz hafta tanıdık bir emlakçıyla anlaştı. Ebru Şancı alacakları evin alt katını gelinlikçi yapıp üst katını da çocuklar büyüyene kadar kiraya vermeyi planlıyor. Çift, bu yatırım için 500 bin Euro’yu gözden çıkardı. Belçika’da 30 yıla kadar kredi çekilebiliyor.             

EVDE BAYRAM HAVASI

Zeynep Sever Demirel, Volkan Demirel ile evlendiğinden beri ilk kez geçen hafta tek başına tatile çıkmış, çocukları Yeda ve Yade’yi İstanbul’da bırakıp Avusturya’daki detoks merkezi Vivamayr’a gitmişti. 6 günlük kamp bitti. Zeynep Sever Demirel önceki gün İstanbul’a döndü. Kızlarına kavuştu, evde bayram havası esti.                               

RESİM AŞKINI OĞLUNA AŞILADI

Pelin Karahan 2020’de, pandeminin başladığı ilk günlerde “Gençlik aşkım” dediği resme yeniden başlamış, elinden fırçayı, boyayı düşürmez olmuştu. Oyuncu bugünlerde yine sık sık tuval başında. Bu sevdasını yakında 5 yaşına basacak küçük oğlu Eyüp Can’a da aşıladı. Dün birlikte resim yaptılar. Unutmadan; Pelin Karahan’ın annesi Nural Koçyiğit ressam. Yetenek, genetik yani!            

MAVİ TEYZEYE EMANET

Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel, Nisan 2019’da Caner Yıldırım ile evlenmişti. Aynı yılın aralık ayında da kızları Mavi dünyaya gelmişti. Çift, Mavi doğduğundan beri ilk kez çocuksuz tatile çıktı. Aralarında Bedirhan Soral’ın da olduğu arkadaşları ile Erzurum Palandöken’e gittiler. Sways Otel’de kalıyorlar. Mavi’yi ise teyzesi Hande Erçel’e emanet ettiler. Hande minik yeğeni ile bolca vakit geçirmekten çok memnun.

YAZI İPLE ÇEKİYOR

Demet Şener iki doz aşı olmasına rağmen COVID-19’a yakalanmıştı. Hastalığı ağır geçirdi ama atlattı. Şimdi yazı iple çekiyor. Eski kraliçe, “Kış mevsimi, sokakta kalan tüm canlılar için zor. Ben de soğuktan, kalın giyinmek zorunda kalmaktan hiç hazzetmem. Bursalı olmama rağmen kayak yapmam. Yaz kadınıyım ben. Yağmuru çamuru değil, denizi ve güneşi seviyorum” dedi.

GECE YARISI OPERASYON

Fırat Altunmeşe de sosyal medyada kolları sıvadı! Temizlik operasyonunu gece yarısı “Çoğunuzu takipten çıkıyorum. İlgimi çekmiyorsunuz. Bunun sevgiyle, değerle alakası yok. Zaten ‘Hepinizi seviyorum’ demedim” sözleri ile duyurdu.

SABAH SABAH ALIŞVERİŞ

Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin hayatının anlatılacağı ‘Mevlana’ adlı dizide yer alacağı konuşulan Bülent İnal, 11 yıllık eşi Melis Tüysüz ile önceki gün İstinyePark’taydı. Günün erken saatlerinde alışveriş merkezine gelen çift, saatlerce mağazaları turladı.

İKİNCİ BOMBA GELDİ

Tuğba Özerk, Sezen Aksu şarkılarından oluşan maxi single çalışmasının çıkışını ‘Perişanım Şimdi’ ile yaptıktan sonra şimdi ‘Yalnızlık Senfonisi’ni müzikseverler ile buluşturuyor. Söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan parçanın klibi YouTube’da. Tuğba Özerk yine iddialı, 2022’ye damgasını vuracağını söyledi.

AŞKIN YÜZÜ

ABD’li model Bella Hadid (25), iç giyim markası Victoria’s Secret’ın ‘Sevgililer Günü’ özel reklam çekiminin yüzü oldu. Adı ‘Aşkı Hisset’ olan kampanya için romantik tasarımları tanıttı. Kadınlarda kilo baskısı yaratmakla suçlandığı için markadan ayrılan Hadid, geçen yıl yeniden anlaşmıştı.

'DİŞİMLE BAŞARDIM'

ABD’li oyuncu Ben Affleck (49), şöhret olmasında rol oynayan 1998 yapımı ‘Armageddon’ filmi için yaptığı fedakarlığı açıkladı. Affleck, “Seksi rolü almak için dişlerimi yaptırmam, spor yapmam ve bronzlaşmam gerektiğini söylediler. Dişlerimi yaptırdım, spora gittim, solaryuma girdim” dedi.

YENİ OSCAR'A SUNUCU

Sinemanın en büyük ödülleri olan Oscarlar, 2018’den bu yana sunucusuz törenlerle dağıtılıyor. Bu durum reytinglerin çakılmasına yol açıyor. Bu yıl 27 Mart’ta düzenlenecek törende sunucu olacağı açıklandı. Yeni neslin sevgilisi olan ‘Örümcek Adam’ filminin yıldızı Tom Holland’ın (25) adı geçiyor. 2019’da komedyen Kevin Hart’ın ortaya çıkan eski ayrımcı söylemleri nedeniyle sunuculuğu iptal edilmişti. 2020 ve 2021’de pandemi engeli yaşanmıştı.

BÜYÜK BEDEN SEVGİLİ ARIYOR

ABD’li model Gigi Hadid (26) ile olaylı bir şekilde ayrılan İngiliz şarkıcı Zayn Malik (28), bir çöpçatanlık sitesine üye oldu. Büyük beden ve kıvrımlı hatlara sahip kadınlarla flört etme imkanı sağlayan uygulamaya görüntülerini yükledi. Malik, üç ay önce Hadid’in annesini darp edince terk edilmişti.