LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

HERA’YA KİLİTLENDİ

Aranjör ve DJ Ozan Doğulu ile 3 yıldır aşk yaşadığı Hera Aslan ile önceki gece sahneye çıktı. Ozan parti boyunca gözlerini bir an bile sevgilisinin üzerinden ayırmadı. İkili, Cihan Nacar, Seçkin Piriler ve oyuncu Hakan Akay’ın da aralarında olduğu konukları 90’ların şarkıları ile coşturdu.

ESKİ PARTNERLER HASRET GİDERDİ

Erdal Beşikçioğlu, Fatih Sönmez ve Ahmet Melih Sönmez’in rol aldığı tiyatro oyunu ‘Acting’in İstanbul galası yapıldı. İzleyiciler arasında Erdal Beşikçioğlu ile 1.5 yıl önce ‘Çocukluk’ dizisinde başrol oynayan, hatta öpüşme sahneleri ile çok konuşulan Burcu Özberk de vardı. Burcu, oyun öncesi eski partneri ile hasret giderdi. Erdal Beşikçioğlu’na bol şans diledi.

ÇOCUKLAR OKULA GÜLBEN AVM’YE

Gülben Ergen geçtiğimiz gün İstinyePark’taydı. Tek başına mağazalar arasında tur attı. Şarkıcı, “Çocuklar şu anda okulda. Onlar çıkana kadar ben de biraz alışveriş yapmak istedim. Sonra eve dönüp oğlanların derslerine yardım edeceğim. Geçen yıl pandemiden dolayı okuldan uzak kaldıkları için şimdi biraz zorlanıyorlar” dedi.

MURAT DALKILIÇ'IN BABASININ SAĞLIK DURUMU NASIL?

Murat Dalkılıç ile sevgilisi Sitare Akbaş önceki akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi. Popçu, geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan babası Mehmet Sedat Dalkılıç’ı soran muhabirlere “Kendisi gayet iyi. Bir sıkıntı yok” cevabını verdi. Yorgun görünen çift daha fazla soru kabul etmeden hızlıca araçlarına yöneldi.

REKLAM YÜZÜ OLDU

İş insanı Ahmet Can Tarkan’ın kızı Dila Tarkan’a birçok firmadan reklam teklifleri geliyordu. Genç sosyetik, el ele veren Derimod ve Whenever Company ile anlaştı. Ortak koleksiyonları için objektif karşısına geçip modellik yaptı.

İSTANBUL'A DÖNDÜ

İşleri dolayısıyla bir süredir Londra’da bulunan Aleyna Tilki, İstanbul’a döndü. Ünlü şarkıcı “İngilizce şarkıma çok güzel tepkiler aldım. Şimdi Türkçe şarkım için çalışmalara başladık. Tahminim 2022 yılının başında yeni parçam çıkmış olacak. Ama henüz netleşen bir tarih yok” dedi.

TAM VAZGEÇMİŞKEN...

Şöhreti parlayan İpek Yazıcı, teklifin tam oyunculuğu bırakmak isterken geldiğini söyledi. Yazıcı “Vazgeçtiğim bir anda hayatım tekrar asıl olması gerektiği yöne çevrildi. İyi ki diyorum sadece. Şu ana kadar bir oyunculuk eğitimi almadım. Ama almak istiyorum. Okuduğum kitaplar ve izlediklerimden besleniyorum. Dolunay Soysert’in oyunculuğunu örnek alıyorum” dedi.

BEYAZ ATLI PRENS NUMARASI

Kalben Marie Claire dergisine verdiği röportajda aşka bakışını anlattı. Sistemin kendisini kandırdığını söyleyen müzisyen “Seni beyaz atlı prens kurtaracak dediler bana. Bu numaranın bana dayattığı her şeyi yaptım. Fakat gerçek sevginin ve aşkın kesinlikle ne bir kurumsallığı olduğuna inanıyorum ne de o romantik Hollywood filmlerinin bana aşkı anlatabileceğine. Aşk o kadar biricik, şans ve tesadüf ki...” dedi.

DALIŞ OKULU AÇACAK

Dünya Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, 2022 yaz döneminde dalış okulu açmanın hayalini kurduğunu belirtip “Daha fazla kadın ve kız çocuğunu bu sporla tanıştırmayı hedefliyorum. Kadınlar, erkeklere göre daha dirayetli ve sabırlı. Bir şeyi gerçekten istediklerinde peşinden gidecek azme sahipler” dedi.

TATSIZ BİTTİ

Geçtiğimiz günlerde bir doğum günü partisinde Cengiz Kurtoğlu ve Mustafa Can isimli iş insanı arasında kavga çıkmıştı. Taraflar birbirinden şikâyetçi olmuştu. Olaylı doğum gününe katılan konuklardan biri olan sunucu Esra Sönmezer konuyla ilgili “Gerekli ifademi karakolda verdim. Vatandaşlık görevimi yaptım. Güzel başlayan bir gece tatsız bitti” dedi.

BAŞ BAŞA ALIŞVERİŞ

Selami Şahin’in şarkıcı oğlu Lider Şahin ve Miss Turkey 2015 güzeli olan sevgilisi Ecem Çırpan önceki gün buluştu. Baş başa alışverişe çıkan aşıklar muhabirlere el ele poz verdi. Soruları yanıtsız bırakan ikiliden Lider Şahin “Biraz acelemiz var o yüzden kusurumuza bakmayın” demekle yetindi.