LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

Lider Haber Merkezi

‘SETTE AİLE GİBİ OLDUK’

Esma Yeşim Gül, ‘Yargı’nın ‘Zümrüt’ü. Genç oyuncu, “Bu, benim TV’deki ilk sınavım. Müthiş bir ekiple çalıştığım için çok şanslıyım. Aslında çekingen biriyim. Ama kadrodaki herkes o kadar sıcak, pozitif ve iyi niyetli ki, duvarlarımı kaldırdım. Aile gibi olduk” dedi.

HERKESE SAVAŞ AÇIYOR!

Pazar günleri yayınlanan ‘Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında ‘Engin’ (Onur Durmaz) herkese karşı savaş açıyor. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı dizi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyecek. ‘Yargı’ her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

ÇOCUKLARI İLE EĞLENDİ

Berdan Mardini önceki gün Aqua Florya AVM’deydi. Eski eşi Fatoş Yelliler’den olan oğlu Miran ve kızı Ezmira da yanındaydı. Hep birlikte oyun merkezinde saatlerce vakit geçirdiler. Berdan çocuklarından daha fazla eğlendi.

ZİRVEYE ABONE

‘Camdaki Kız’, 21. bölümü ile yine ekrana damgasını vurdu. Kantar Medya’nın verilerine göre; üç ayrı kategoride birinciliği elde edip günün en çok izlenen yapımı oldu. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç ve Tamer Levent’in oynadığı dizi her perşembe ekranlarda.

SAHNEDE ‘HIRGÜR’ ÇIKACAK

Ayşenil Şamlıoğlu ile Reha Özcan tiyatroda buluştu. Işıl Kasapoğlu’nun hem çevirip hem yönettiği ‘İki Kişilik Hırgür’ün başrolündeler. Oyun; 2-3 Aralık’ta Kocaeli’de, 7 Aralık’ta Konya’da, 8 Aralık’ta Eskişehir’de, 11 ve 22 Aralık’ta İstanbul’da. ‘İki Kişilik Hırgür’, absürd tiyatronun temsilcilerinden Eugene Ionesco’nun eseri.                        

EN ‘CAN’DAN ALBÜM

Can Bonomo’nun yeni teklisi ‘Dağ’ yayınlandı. Şarkının sözü, müziği ve kapak görseli Can Bonomo’ya ait. Klibi, ‘Dağ’ın düzenlemesini de yapan Can Saban çekti ve şunları söyledi: “Zaman, mekan, değişim, yok olmak gibi kavramları çok da abartmadan anlatmaya çalıştık.”

PODYUMDAN SETE

Miss Fashion TV 2021 kraliçesi seçilen manken Dilara Kırmıt, oyunculuğa adım atıyor. Kırmıt, M Yapım’ın çekeceği 100 filmlik projenin 5 tanesinde rol kaptı. Önümüzdeki günlerde film setine adım atacak olan Kırmıt “Bu sektöre ilk girdiğimde de hedefim oyunculuktu. Tiyatro ve oyunculuk eğitimim var. İçime sinen bir projeyle çıkış yapmak istiyorum” dedi.                                   

TÜM EVİ KEMİRDİ

İlayda Alişan geçen ağustosta ‘French Buldog’ cinsi bir köpeği sahiplenmşti. Fred adındaki köpek çok tatlı ama bir türlü eğitime cevap vermiyor. Evdeki eşyaları kemirmeyi çok seven Fred sağlam mobilya bırakmadı. İlayda Alişan bir köpek eğitmeninden yardım alıp Fred’i bu alışkanlığından vazgeçirmeye çalışıyor.

SIRA DIŞI KONSER

'Sihirli flüt' Şefika Kutluer, bu yıl 12'ncisi düzenlenen 'Uluslararası Şefika Kutluer Festivali' kapsamında 'Beatles & Elvis Go' konseriyle Antalyalı müzikseverle buluştu. Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde sahne alan ünlü flüt virtüözüne, Avrupa Barok Müzisyenleri eşlik etti. Kutluer, konserde, Peter Breiner'in The Beatles ve Elvis Presley şarkılarıyla Vivaldi ve Bach eserlerini birleştirerek yaptığı düzenlemeleri seslendirdi.