LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

TEKNEDE FİNAL

Oyuncu Zehra Yılmaz yaz başında sezonu Bodrum’da açmıştı. Finali tekne kiralayıp mavi tura çıkarak yaptı. 5 gün boyunca koyları dolaştı. Dün akşam da çekim için İstanbul’a döndü. Zehra Yılmaz evlilik hazırlığı yaptığı şarkıcı Cem Belevi ile 2.5 yıllık ilişkisine Kasım 2020’de nokta koymuştu.

TAZE AŞIKLAR

Kanal D’de ekrana gelen ‘Baht Oyunu’ dizisinin yıldızları Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’dan aşk itirafı gelmişti. Bu itiraf sonrası Cemre Baysel’in 5 yıllık ilişkisini bitirdiği, Aytaç Şaşmaz’ın ise menajer sevgilisinden ayrıldığı konuşulmuştu. Çift önceki akşam By Ulus Steakhouse isimli mekanın çıkışında görüntülendi. Habercilerin sorularını yanıtsız bıraktılar. Araçlarına binip çift hızla gözden kayboldular.

'AŞK BENİ BESLİYOR'

Mag dergisine konuşan Mine Tugay “Aşkın sizin hayatınızdaki yeri nedir?” sorusuna şöyle cevap verdi: “Aşk dediğimiz kavram, zaman içerisinde boyut olarak farklılaşabiliyor. İki insan arasındaki aşktan bahsediyorsak beni besleyen bir şey olduğunu söyleyebilirim. Çünkü aşık olunca hayatınıza tutku, bağlılık, sorumluluk gibi yeni ve zengin kavramlar giriyor.”

KONSER ÖNCESİ KAMP

Bu yaz arka arkaya verdiği konserler serisinin sonunu 17 Eylül Cuma akşamı Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da verecek olan Gülben Ergen konser öncesi kampa girdi. Ergen, 10 günlük vegan beslenme diyetine başladı. Bu süre içinde hayvansal hiçbir ürünü tüketmeyecek.

DENİZLE TANIŞTI

İbrahim-Nurdan Büyükak 29 Haziran’da oğulları Aslan Oktay’ın doğumuyla soluğu Çeşme’de almıştı. Tatil devam ediyor. Nurdan Büyükak 2 aylık bebeğini dün denizle tanıştırdı. Aslan Oktay’ın ayaklarını suya soktu.

İLK KEZ EL ELE

Oyuncu Deniz Barut (38) ile yönetmen ve senarist Yüksel Aksu (55), Nişantaşı’nda ilk kez el ele görüntülendi. Çifti Snob Magazin yakaladı. Barut, iki yıl önce 14 senedir evli olduğu, kendisinden 19 yaş büyük Halil Şafak Bakkalbaşıoğlu’ndan anlaşmalı olarak boşanmıştı. Boşanma kararı aldığı döneminde Yüksel Aksu’nun yönettiği ‘Avlu’ dizisinde oynuyordu.

KASLARIN SIRRI YUMURTA

2013 yılında düzenlenen Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olan oyuncu Ayşenur Özkan, sosyal medyada paylaştığı fit ve kaslı fotoğraflarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Haftada 8 saat spor yaparak formunu koruyan Özkan çikolata, cips, kola, alkol ve şekerli ürünleri asla tüketmediğini söyledi. “Kas yapmak için de yumurta, yulaf ve ananas yiyorum” dedi.

KAMPA GİRDİLER

Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı, sevilen programı ‘Çok Güzel Hareketler 2’ yeni sezona 13 Eylül Pazartesi başlıyor. Yeni sezon hazırlıklarına tazelenen 20 kişilik oyuncu kadrosuyla 2 ay önce başlayan ekip, skeç kampına girdi. Yeni sezonu büyük bir heyecanla beklediklerini belirten oyuncular, tazelenmiş enerjileri, gündemi incelikli işleyen skeçleri ile seyirciyi yine ekranlara kilitleyecek.

KARDEŞİNİ EVLENDİRDİ

Ayşe Kucuroğlu’nun en küçük kardeşi Ülkü Alikoç, TV 8 yöneticilerinden Atılay Yılmaz ile önceki akşam evlendi. Düğün, damadın Kilyos’taki evinin bahçesinde gerçekleşti. Derin Mermerci, Acun Ilıcalı, Rebi Danon şahitlik yaptı. Boşanma avukatı Altın Mimir ise hayatında ilk kez nikah kıydı. Murat Arslan, Somer Sivrioğlu, Hakan Hatipoğlu ve Roksan Kunter nikaha katılanlar arasındaydı.

ANNELERİ İÇİN...

Bu sandalye, Ülkü Alikoç ile Ayşe Kucuroğlu’nun kısa süre önce ölen anneleri Nilay Alikoç için. Üzerinde “Bugün burada olacağını biliyorduk, eğer cennet bu kadar uzak olmasaydı” yazıyor.

YALI BAHÇESİNDE DÜĞÜN

Hakan-Banu Çarmıklı’nın büyük kızı Nazlı Çarmıklı, haziran başında Murat Gezer ile hayatını birleştirmişti. Önceki akşam da çiftin küçük kızı Yasemin bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Murathan Kurt ile mutluluğa imza attı. Düğün, Çarmıklı Ailesi’nin Beylerbeyi’ndeki yalısında yapıldı. Yasemin ablası Nazlı gibi Özgür Masur imzalı bir gelinlik giydi. Davetliler arasında cemiyet hayatının genç isimleri çoğunluktaydı.

EL ELE VERDİLER

Modacı kardeşler Raisa ve Vanessa Sason, Atasay Kamer’in CEO’su olduğu mücevher markası ile iş birliği yaptı. 25 parçalık çok özel bir koleksiyon hazırlandı. Galata Ecole St Pierre Hotel’de önceki akşam düzenlenen tanıtım davetine Hande Can, Rachel Araz, Deren Talu, Ceylan Çapa gibi simalar katıldı.

LİDER HABER MERKEZİ