LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Haber Merkezi, magazin dünyasında yaşanan sürpriz gelişmeleri sizler için derledi. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri, yaz tatilinin sona ermesiyle iş hayatına geri dönüyor. Ünlü oyuncular, dizi çekimleri için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor…

LİDER HABER MERKEZİ

‘SAHNEDE TRANSA GİRERİM’

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu’nun sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Volkan Konak’ı ağırladı. Şarkıcı, “Dünyada bu kadar romantik başka bir konser alanı bilmiyorum. Sahnede uçarım, transa girerim, hayatımı veririm” diye konuştu. Konser gelirinin bir bölümü Kızılay’a bağışlandı.

HAYATI FİLM OLUYOR

Neşet Ertaş’ın hayatını beyazperdeye taşıyacak ‘Garip Bülbül, Neşet Ertaş’ filminin basın toplantısı Beykoz Kundura Fabrikası’nda yapıldı. Yapımcı Mustafa Uslu, “Prof. Erol Parlak’ın kitabından yola çıktık. Çekimler ocakta başlayacak. Bütçemiz yaklaşık 21 milyon TL. Galayı, 25 Eylül 2022’de Neşet Ertaç’ın 10. ölüm yıldönümünde Kırşehir Stadı’nda yapacağız. 2500 bağlama ustası galada aynı anda Neşet Ertaç türküleri çalacak” dedi. Ömer Faruk Sorak’ın yöneteceği filmde Neşet Ertaş’ı Bektaş Dolu ile Ramazan Bağgül, Aşık Mahsuni Şerif’i ise torunu Yiğit Mahsuni canlandıracak.

SINGLE’I ERTELEDİ

Zeynep Er, ‘Yak Kalbimi’ adlı ikinci single’ını bu hafta çıkaracaktı. Ama Türkiye’yi üzüntüye boğan orman yangınları nedeniyle erteledi. Şarkının sözlerinde ‘yak’ ve ‘kül’ geçtiği için bu kararı aldığını söyleyen Zeynep, “Bir aksilik olmazsa eylülde müzikseverlerin karşısında olacağım” dedi.

1 YIL SONRA HARBİYE’DE

Sertab Erener 1 yıllık aradan sonra Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk PRO sahnesinde sevenlerine kavuştu. Pandemi nedeniyle ara verdikleri müzikale, kasım-aralıkta yeniden başlayacaklarını duyurdu. Finalde ‘Everyway That I Can’ şarkısını seslendirip “Eurovison hayatımın en olağanüstü dönemiydi. Bununla ilgili bir kitap yazabilirim” dedi. Sertab’ı dinleyenler arasında Aybüke Pusat, Emre-Gizem Karayel gibi isimler vardı.

ÖZGE BORAK NEDENSE GERİLDİ

Çeşme'de 2015 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Berkay Tahmaz ile görüntülenen Özge Borak, objektifleri fark edince kaşlarını çattı, yüzünü astı. Posta’daki habere göre, Çeşme’de tatilde olan Özge Borak, 2015’ten beri aşk yaşadığı Berkay Tahmaz ile el ele yürüyüş yapıyordu. Özge objektifleri fark edince gerildi. Kaşlarını çattı, yüzünü astı, soruları yanıtsız bıraktı.

KARAN İÇİN İKİNCİ DADI KARARI

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, oğulları Karan için yeni bir karar aldı. Çift, 2.5 yaşındaki oğulları Karan Özçivit için ikinci dadıyı tutmaya karar verdi. Fahriye Evcen uzun bir aradan sonra ‘Alparslan’ adlı diziyle setlere dönüyor. Eşi Burak Özçivit, ise 'Kuruluş Osman'ın yeni sezonuyla ekranlarda olacak. Yoğun bir çekim dönemine girecek olan çift, 2.5 yaşındaki oğulları Karan için bir dadı daha tuttu. İkinci dadı için ayırdıkları bütçe dudak uçuklattı. Dadının maaşı; bin dolar (8 bin 380 TL).

YILDIZ TİLBE'YE AŞI GÖNDERMESİ

 

İzzet Yıldızhan, aşı olmayacağını açıklayan Yıldız Tilbe hakkında konuştu. Onu çok sevdiğini söyleyerek, eleştirmeyi de ihmal etmedi. Yıldız Tilbe geçenlerde aşı olmayacağını ilan etmişti. İzzet Yıldızhan'dan Tilbe'nin bu sözlerine yorum geldi. Önceki akşam bir düğüne katılan İzzet Yıldızhan, herkesi aşılanmaya davet etti ve meslektaşına dair de şunları söyledi: Onu çok seviyorum ama Yıldız bizim evin delisi. Her dediğine inanmayın. Aklına ne gelirse söyler. Özellikle bu konuda dediklerini ciddiye almayın.

SARMAŞ DOLAŞ AŞK

‘Kuruluş Osman’ın ‘Kongar’ı Burak Çelik’in, bir süredir aşk yaşadığı Rus sevgilisi Maria Way ile bir AVM'de görüntülendi. İkilinin samimi ve mutlu halleri objektiflere yansıdı. Çelik’in, Instagram’da 5.5 milyon takipçisi bulunan Rus model Maria Way ile aşk yaşadığı geçen temmuzda ortaya çıkmıştı.

“SABRIMI ZORLAMAYIN”

Tuvana Türkay, çok ilginç açıklamalarda bulundu. Zamansızca uyandırılmaya tahammül edemediğini belirterek, kapısının zilini bile söktürdüğünü söyledi. İşte Tuvana’nın kırmızı çizgileri: Lafını bilmeden konuşan insanlara karşı sert bir üslup takınırım. Sakinimdir ancak sabrımın zorlanmasından, suistimal edilmesinden hiç hoşlanmam.

BEYONCE'NİN KANLI ELMAS PİŞMANLIĞI

Tiffany’nin 30 milyon dolarlık elmasının yeni yüzü olan Beyonce, bu mücevherin kölelik sistemiyle elde edildiğini öğrenince yıkıldı.        Dünyanın en büyük mücevher şirketlerinden Tiffany&Co’nun 128.54 karatlık sarı elmasının reklam yüzü olan şarkıcı Beyonce (39) büyük tepki gördü. 30 milyon dolarlık elması tanıtan ilk siyah kadın ve dördüncü yıldız olan Beyonce, kölelik sistemine destek çıkmakla suçlanıyor.