LİDER MAGAZİN’LE HAFTANIN ‘EN’LERİ

Lider Haber Merkezi, magazin dünyasında yaşanan sürpriz gelişmeleri sizler için derledi. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri, yaz tatilinin sona ermesiyle iş hayatına geri dönüyor. Ünlü oyuncular, dizi çekimleri için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor…

LİDER HABER MERKEZİ

DESTEĞE KOŞTU

Aras Bulut İynemli, ‘Yarını Kodlayanlar’ projesi kapsamında köy okullarında kurulan teknoloji sınıflarının açılış törenine katıldı. Oyuncu, Kocaeli Derince İshakcılar Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Proje kapsamında yaşları 7-14 arasında değişen çocuklara programlamaya giriş, algoritma mantığı gibi dersler verilecek.

EMRE GÜLDÜRECEK!

Kanal D’de genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı ‘Çok Güzel Hareketler 2’nin bu haftaki konuğu spor dünyasından. Milli takım ve Fenerbahçe’nin eski kaptanı Emre Belözoğlu pazartesi akşamı ekranda olacak. Futbolculuk döneminde yeşil sahalardaki hırçınlığı ile tanınan Emre, programdaki skeçlerden birine katılıp izleyicileri kahkahaya boğacak.

TEYZESİNİN GÜLÜ

Can Bonomo ile 2018’de evlenen Öykü Karayel nisanda oğlu Roman’ı dünyaya getirmişti. Oyuncu dün ikizi Ezgi Karayel ile buluşup bebeğini gezdirdi. Öykü sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafın altına “Teyzesinin gülü Romiko” yazdı.

DENİZDEN ÜZÜM BAĞINA

Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül geçtiğimiz hafta Antalya’ya gitmiş, çifte popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu sevgilisi Sitare Akbaş da eşlik etmişti. Birlikte çok eğlenen grup bu kez Bozcaada’nın yolunu tuttu. Bağ bozumu şenliğine katılıp üzüm topladılar.

FİLM İÇİN KİLO ALDI

Oyuncu Büşra Pekin, geçen yıl 15 kilo vermişti. Şimdi de Dilber Ay’ın hayatını oynamak için 9 kilo aldı. "Dilber Ay’ı oynamak büyük sorumluluk" dedi.

“MİDE KANAMASI GEÇİRDİM”

Bu aralar verdiği kilolarla gündemde olan Linet, yurtdışında mide kanaması geçirdiğini, 10 gün yoğun bakımda kaldığını ve bu süreçte zayıfladığını söyledi.

“BENİM İÇİN ONURDU”

Meryem Uzerli, MAG dergisine röportaj verdi. Hâlâ çok konuşulan ‘Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ için “Geçmişte gerçekten yaşamış, tarihi karakteri oynamak bir onurdu” dedi.

‘Yasak Elma’ dizisine bu sezon ‘Kumru’ karakteri ile katılan Biran Damla Yılmaz (24), Gardırop dergisine şunları söyledi: “Oyunculuk sayesinde erken yaşta olgunlaştım. Kimseye muhtaç kalmadan, tek başıma ayakta durmayı öğrendim.”