LİDER MAGAZİN’LE HAFTANIN ‘EN’LERİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

BELİRSİZLİK BİTİYOR

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’nun yeni bölümünde Bora ve Ada arasında belirsizlikler sona eriyor ve beklenen aşk başlıyor. Bakalım Ada ve Bora, aşklarını gizli yaşayabilecek mi? Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in rol aldığı ‘Baht Oyunu’ yeni bölümleri ile her Salı Kanal D’de...

ANA KIZ UÇTU

Pınar Altuğ tatilin son günlerinde adrenalin dolu anlar yaşadı. Kızı Su ile Göcek’te parasailing (deniz paraşütü) yaptı. Pınar Altuğ, “Bu kadar keyif alıp heyecanlanacağımızı düşünmemiştim. O yükseklikte manzara müthişti. Kızımla unutulmaz bir anı oldu” dedi.

İDDİALAR ASILSIZ

Tülin Şahin eski sevgilisi, kızı Leyla Siena’nın babası, Portekizli iş insanı Pedro de Noronha hakkında ciddi suçlamalarda bulunmuştu. Leyla’yı fidye için kaçıracağını iddia etmişti. Noronha da mahkeme kararına rağmen kızını göstermeyen mankene 6 aylık zorlama hapis istemiyle dava açmıştı. Tülin Şahin’in avukatı dün yaptığı açıklamada Noronha’nın iddiaların asılsız olduğunu ve mahkemenin devam ettiğini söyledi.

MODACISINI ÖVDÜ

Bodrum’daki Günay Restaurant’ta sahneye çıkan Bülent Ersoy, sahne kostümünü Dubai’den gelen özel kumaşlarla hazırlayan modacısı Pınar Kerimoğlu’nu yere göğe sığdıramadı. Ersoy “Bugüne kadar Terzi Mualla, Canan Yaka, Nur Yerlitaş gibi Türkiye’nin önde gelen modacıları ile çalıştım. İnşallah sen de ablalarının izinden gider,onlar gibi başarılı olur ve çok çok iyi yerlere gelirsin” dedi. Ersoy’un ‘Milenyum Kleopatra’sı’ kostümü de Kerimoğlu hazırlamıştı.

'HEP OYUNCU OLMAK İSTEDİM'

‘Dijital Dünyanın Enleri’ ödül töreninde, ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu’ seçilen Saadet Özsırkıntı MAG dergisine konuştu. Özsırkıntı “Hayatım boyunca hep çok istediğim bir meslekti. Kamera kayıt dediği an benim için her şey değişiyor. Kendimi çok iyi hissediyorum. Başarımın sırrı mesleğime olan sevgim ve verdiğim emek” dedi.

SON ANA KADAR TATİL

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses’ten olan kızı Elif Ada ile sezonu Çeşme’de açmış, sonra Bodrum’a geçmişlerdi. 8 yaşındaki Elif Ada’nın okulu artık başlıyor. Anne-kız son ana kadar denizin güneşin tadını çıkardı. İstanbul’a dün akşam döndüler.

BODRUM'DA NİKAH VAR

Dördüncü Cumhurbaşkanı, merhum Cemal Gürsel’in torunu Özdem Gürsel, Kasım 2020’de evlilik teklifi aldığı iş insanı Mehmet Yeniciler ile 31 Mart’ta nişanlanmıştı. Haziranda evleneceklerdi olmadı. Vuslat önceki akşam Bodrum Maça Kızı’nda gerçekleşti. İstanbul’dan düğüne gidenler arasında Gökhan Çarmıklı, Bahar Tangır, Levent Kızıl, Burak Duruman, Banu-Hakan Çarmıklı ve Alegra Levi de vardı.

SOSYETEYE VENEZUELALI GELİN

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu ile eşi Berrin Zorlu’nun büyük oğlu Berkun, Amerika’da üniversite eğitimi alırken tanışıp aşk yaşamaya başladığı Venezuelalı Ana Mercedes Fernandez ile hayatını birleştirdi. Düğün cumartesi akşamı Zincirlikuyu Raffles Otel’de yapıldı. Organizasyona D’lara Chocolate&Events imza attı. Siren Ertan’dan Feryal Gülman’a, Etel Baler’den Emel Ayaydın’a kadar sosyetik hanımlar şıklık yarışı içindeydi.