LİDER MAGAZİN’LE HAFTANIN ‘EN’LERİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

SÜRPRİZ PARTİ

Pelin Karahan’ın 2014’te evlendiği Bedri Güntay önceki gün 38 yaşına girdi. Güntay şirketinde çalışanlarıyla pasta kestikten sonra evlerinin bahçesindeki sürpriz partiyle karşılaştı. Pelin Karahan bir organizasyon şirketiyle anlaşmış, yaşadıkları villayı balonlar ve çiçekler ile süslemiş, şık bir masa hazırlatmıştı. Çift bu mutlu günü dostlarıyla kutladı.

CANLI MÜZİK BAŞLADI

Yazlık mekanlar yavaş yavaş kapılarını kapatmaya hazırlanırken kışlık mekanlar da yeni sezon için son hazırlıklarını yapıyor. Gümüşsuyu’ndaki CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katındaki Hezarfen Lounge & Bar elini en çabuk tutanlardan. Hezarfen’de çarşamba geceleri Yasemin Mana Trio, perşembe Banu Karaca, cuma Ebru Selvikavak ile Ercüment Vural ve cumartesi geceleri de Selen Görgüzel sahne alıyor.

DALI’NİN KADINLARI

Turkcell Vadi Tiyatro Günleri’nde önceki akşam ‘Dali’nin Kadınları’ sahnelendi. Başrollerini Hatice Aslan, Devrim Nas, Açelya Devrim Yılhan, Gülin İyigün, Melda Narin Güler’in paylaştığı oyun büyük alkış aldı. Ünlü isimler Marilyn Monroe, Virginia Woolf, Edith Piaf ve Frida Kahlo’yu canlandırdı. 3 Eylül’de ‘Vahşet Tanrısı’, 12 Eylül’de ‘Cimri’ ve 24 Eylül’de ‘Bir Baba Hamlet’ seyirciyle buluşacak.

EVLERİNİN BAHÇESİNDE EVLENDİLER

1944’te reklam ajansı Sialom Grafika’yı kuran Sedat Sialom akıllara kazınan kampanyalar, dillere dolanan sloganlar ve hatta Türkçeye yerleşen birçok deyime imza atmıştı. 2008’de hayata gözlerini yuman Sedat Bey’in tek çocuğu Sandy Sialom önceki gün klinik psikolog, televizyoncu ve gazeteci Fatih Türkmenoğlu ile Sarıyer’deki evlerinin bahçesinde düzenlenen sade bir törenle evlendi. Çift balayına Bodrum’a gitti.

MIAMI’DE GALERİ AÇIYOR

Bir dönem Türkiye’nin en büyük sanayi tesislerinden biri olan ÇBS Boya’nın eski ortaklarından Oğuz Çavuşoğlu aile şirketinden ayrılınca Nessikids markasıyla tekstilcilik yapmaya başlamıştı. İyi bir sanat koleksiyoneri olan Çavuşoğlu, sanat galerisi açmaya karar verdi. Çavuşoğlu’nun galerisi Aralık 2021’de Miami’nin Little Haiti semtinde açılacak.

NOSTALJİK ŞARKI

Aygün Karadoğan, Sezen Aksu şarkısı ‘Tükeneceğiz’in ardından Zeki Müren’in sesinden hafızalarımıza kazanan ‘Gözlerin Doğuyor Gecelerime’ ile müzikseverlerle buluştu. Aygün Karadoğan “Şarkının temel duygusunu deforme etmeden eserin ilk günkü formatına sadık kalmaya çalıştık” dedi.

41 KERE MAŞALLAH

Begüm Kütük’ün geçen cumartesi doğum günüydü. İlk kutlamayı karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu ile gittikleri Malva Bodrum’da Nükhet Duru’nun şarkıları eşliğinde yaptı. Dün Frankie Beach’teydi. Müzisyen İskender Paydaş DJ’lik yapıp 41 yaşına giren oyuncu için özel parçalar çaldı, Begüm Kütük de dans etti.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU

57 yaşındaki usta oyuncu Mesut Akusta, geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan evinde beyin kanaması geçirmiş ve acilen hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyat olan Akusta, kısa sürede sağlığına kavuştu. ‘Teşkilat’ dizisinde başrol oynayan Akusta 1 hafta dinlendikten sonra yeniden setlere dönecek.

KÖŞKTE DAVET

Yaz başından beri tatil yapan Mehmet Aslantuğ, İstanbul’a döner dönmez soluğu Caddebostan Ragıp Paşa Köşkü’nün içindeki Zerdeli’de aldı. Bir süredir görüşemediği meslektaşı Selçuk Yöntem ile açılış gecesinde hasret giderdi. Sunucu-oyuncu Gözde Mukavelat da davetteydi. Zerdeli’nin sahibi Haldun Ertan konukları ile yakından ilgilendi.

KONSERE DOYDUK

Ünlü isimler pandemi boyunca kapalı kalan konser sahnelerinin hakkını önceki akşam layıkıyla verdi. Haluk Levent Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserinde, Ebru Yaşar Kıbrıs’ta, Ceylan Ertem Kartal’da, Kenan Doğulu Bodrum’da ve Bülent Ortaçgil Turkcell Vadi Açıkhava’da sevenleriyle buluştu.