LİDER MAGAZİN’LE HAFTANIN 'EN'LERİ

2021 yılının çoğu, karantinada geçse de magazin dünyasında olaylar eksilmedi. Lider Haber Merkezi, ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledi. İşte, haftanın öne çıkan magazin enleri...

ARAPLAR HAYRAN

Leyla Lydia Tuğutlu ekimde yeni bir dizi için kamera karşısına geçecek. Çekim önceki soluğu Bozcaada’da alan oyuncu denizin ve güneşin tadını çıkardı. Instagram’da paylaştığı fotoğrafı iki saat içinde 155 bin beğeni aldı. Arap hayranlarının yazdığı mesajlar dikkat çekti.     

ZAR ZOR POZ

Ayşegül Yıldız kızı Elif Tatlıses ile Bodrum’da. Yıllar sonra ekrana dönmeye hazırlanan Ayşegül Yıldız dün Yalıkavak’taydı. Köpeği Puffy ile poz vermek için akla karayı seçti. Puffy defalarca Ayşegül’ün kucağından kaçıp gitti. 

ABLAYA SÜRPRİZ

Kızı Mia’nın babası, iş insanı Caner Karaloğlu’ndan geçen yaz boşanan model Elisabeht Mas ağustos başında Bodrum’dan Yunan adası Mykonos’a geçmişti. Elisabeht geçenlerde de komşudan ülkesi İspanya’ya uçtu. Kendisi gibi manken olan ablası Clara Mas’a süpriz yapıp doğum günü kutlamasına katıldı. Elisabeth uzun süredir görüşemediği kız arkadaşları ile de Minorka adasında hasret giderip İstanbul’a döndü.

ÖNCE TEMİZLİK SONRA DENİZ

Celal Çapa ile eşi Şebnem Çapa 2017’den beri Türkiye’de nereye gitseler temizlik yapıyorlar. İstanbul’da da sık sık Maçka Parkı’nda ellerinde çöp torbası ile görmeniz mümkün. Çift bu kez Alaçatı’da mıntıka temizliğine soyundu. Bu sıcağın altında saatlerce yerlerden izmarit, pet şişe ne varsa topladılar. Sonra da kendilerini serin sulara bırakıp yorgunluk attılar.

DÜNÜRLER NİKAHI BEKLİYOR

Berk Oktay, 2016’da evlendiği Merve Şarapçıoğlu’ndan Şubat 2020’de olaylı bir şekilde boşanmıştı. Geçen temmuzda da eski rol arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşamaya başlamıştı. Evlilik kararı alan sevgililer bu yıl içinde nikah masasına oturacak. Aileler çoktan tanıştı. Hatta dünürler kaynaştı. Önceki akşam Berk Oktay’ın anne-babası Sevim-Serdar Oktay ile Yıldız’ın anne-babası Yeşim-Kemal Atiksoy birlikte yemek yedi, şen şakrak sohbet etti.                      

REKOR KIRDI

DOST Didim’in (Didim Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası) üçüncüsü Didim D Marin’de düzenlendi. BITCI. com sponsorluğunda 4 gün süren turnuvanın şampiyonu Turgut Konukoğlu ve ekibi oldu. Sinan Kuran ise tuttuğu 182 kilogram ağırlığındaki devasa balıkla rekor kırdı.

YATTA PARTİ

Bodrum Gündoğan’daki Dozo Beahc&Restaurant’ı işleten Besim Kazado’nun geçen pazartesi doğum günüydü. Fransa’dan gelen iş insanı Michel Rosenberg ile 2012’de vefat eden Galatasaraylı efsane yönetici Necdet Çobanlı’nın kızı olan eşi Fati Rosenberg, lüks yatlarında parti verdi. Kutlamaya Neslihan Yargıcı, Fatih Ürek ve Derya Tuna da katıldı.

'50 KARDEŞ İSTİYORUM ANNE!'

Tanem Sivar ile Bozburun Yat Kulübü’nün sahibi Edhem Dirvana’nın oğulları Süleyman 2017’de, Kemal ise şubatta dünyaya gelmişti. İlk gözağrılarının dün doğum günüydü. Kutlama Bozburun’da yapıldı. 4 yaşına basan küçük Süleyman pastasının mumlarını üflerken “50 kardeş daha istiyorum” deyince, herkes kahkaha attı. Çok şaşıran Tanem Sivar ise hemen mumları söndürdü, oğluna dileğini yeniletti. Edhem Dirvana da Süleyman için ‘Yıldız Savaşları’ndaki ‘Darth Vader’ kostümü giydi.  

BU KEZ KIZ KIZA

Müge Boz yaz başında basketbolcu eşi Caner Erdeniz ve kızları Vina ile tatil yapmıştı. Oyuncu bu kez bebeğini, babasına emanet etti, kız arkadaşları ile tura çıktı. Beril Kayar ve Özlem Ela ile kiraladığı tekneyle koyları dolaşıyor.               

EFSANELERE ONUR ÖDÜLÜ

Uluslararası Adana Altın Koza Film Fesvitali 13 Eylül’de başlayacak. Açılış, festivalin yıllarca direktörlüğünü yapan Prof. Dr. Kadir Beycioğlu’nun ani ölümü nedeniyle hüzünlü olacak. Bu yıl onur ödülleri; yönetmen Yavuz Turgul, Şerif Sezer ve Haluk Bilginer’e taktim edilecek. 

EŞİNE MERSİN'İ GEZDİRDİ

Soner Sarıkabadayı Ekim 2020’de evlendiği Camelo Lopez ve oğlu Hasan Matias ile tatil için Mersin’e gitti. Pandemiden dolayı hem düğünlerine, hem de oğullarının doğumuna gelemeyen ailesini ziyaret eden Soner Sarıkabadayı, Kolombiyalı eşine Mersin’i gezdirdi. Camelo Lopez, gittikleri plajda ilgi odağı oldu.              

TEKNEYE TEKNEYLE PASTA

Nefise Karatay haziran başından beri eşi Yusuf Day ve 2015’te dünyaya gelen kızı Maya ile Göcek’te. Her zamanki gibi teknede tatil yapıyorlar. Dün Maya’nın doğum günüydü. 6 yaşına bastı. Nefise Karatay’ın kızı için sipariş verdiği pasta tekneyle geldi.              

HAYIRLI EVLAT

Ezgi Mola, sevgilisi Mustafa Aksakallı ile işlettiği Alaçatı Roop’da geçen pazartesi görüntülendi. Bu yaz iş yoğunluğu nedeniyle tatile çıkamadığını belirten oyuncu, annesi Jale Erkan’ın doğum günü için 2 günlüğüne sürpriz yapıp Alaçatı’ya geldiğini söyledi.