LİDER MAGAZİN’LE CUMARTESİ SÜRPRİZİ

LİDER HABER MERKEZİ

AYÇA AYŞİN TURAN UTANDI

Arkadaşlıkları aşka dönüşen ve dört aydır birlikte olan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un mutlu birliktelikleri devam ediyor.

Oyuncu çiftten Turan, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, yaz tatili planı hakkında konuştu. Sevgilisi Alp Navruz’a dair sorulara “Beni utandırıyorsunuz” yanıtını verdi. “Tatil planı yaptınız mı? sorusunu ise “Hayır, önceliği işlere verdik” diye cevapladı.

RIZA KOCAOĞLU YENİ AŞKIYLA

Oyuncu Rıza Kocaoğlu (43) yeni bir aşka yelken açtı ve sevgilisini yine setlerde buldu. 35 yaşındaki meslektaşı ile samimi bir şekilde görüntülendi.

Rol aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra özel hayatıyla da konuşulan Rıza Kocaoğlu yeni bir aşka yelken açtı. 43 yaşındaki oyuncu, yeni sevgilisi Selin Işık'la (35) Cihangir'de bir mekanda baş başa yemek yedi. Magazin basını gelmeden balıkçıdan ayrılmak isteyen Kocaoğlu, mekan içerisinde sevgilisi ile romantik anlar yaşadı. Patlayan flaşlarla önce kısa süreli şok yaşayan oyuncu, daha sonra rahatsız oldu. Kocaoğlu, basın mensuplarının “Rıza Bey 'Hayırlı olsun' diyelim mi?” sorusuna, “Arkadaşlar alınan görüntü yeterli sanırım, iyi akşamlar. Lütfen artık çekmeyin, rahatsız oluyorlar” yanıtını verdi.

MİLYONLUK SAAT OPERASYONU!

Ece Erken'in 7 aylık eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Ece Erken hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Erken'in 15 milyon liralık saatlere operasyon yaptığı, Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesinin çok öfkelendiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

VUSLATERİ İLE YILMAZ BARIŞTI

Gonca Vuslateri, yıllar önce bir ödül gecesinde ağlamıştı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ağlayan Vuslateri ile dalga geçmişti. Vuslateri ise, "Ben Cem'e kırılmadım ama ailem incinmiş" ifadelerini kullanmıştı. Cem Yılmaz ile Gonca Vuslateri arasındaki buzlar, yıllar sonra eridi.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı tiyatro oyununu izlemeye giden Cem Yılmaz ile Gonca Vuslateri buzları eritti. Sosyal medya hesabından ünlü komedyen ile çekildiği kareyi paylaşan Vuslateri, "Bol filtreli bir anı" notunu düştü.

PINAR ALTUĞ DÜŞMAN ÇATLATTI

47 yaşındaki Pınar Altuğ'un son pozları adeta düşman çatlattı. Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından eşi Yağmur Atacan ile çekildiği bir pozunu paylaştı. Altuğ ile eşi Yağmur Atacan'ın aşk pozuna yorum ve beğeni yağdı.

ESMER İSTİYOR SARIŞIN ÇIKIYOR 

Ekin Mert Daymaz evvelki gün akşam Cihangir’deydi. “Aşk hayatınız nasıl gidiyor?” sorusuna “Hayatımda kimse yok, seçici ve şekilci değilim. Karakteri, kişiliği önemli. Ben esmer beğeniyorum ama genelde sarışınlar denk geliyor” dedi. Ekin Mert Daymaz daha önce Eliz Sakuçoğlu ve Hande Erçel ile flört etmişti. Tuğba Büyüküstün ile de adı anılmıştı.

ASLI ÇOK KASLI 

Aslı Turanlı geçtiğimiz perşembe günü ikinci adresi Bebek’teydi. Acelesi olduğunu belirten sunucu, “Tenis dersim var çok geç kalıyorum, yetişmem lazım” dedi ve adımlarını hızlandırdı. Aslı’nın karın kasları dikkat çekti.

YASEMİN ÖZİLHAN: İLİŞKİNİN YAKITI AŞKTIR

Ünlü bir marka için yeni bir koleksiyon tasarlayan Yasemin Özilhan, bir magazin dergisine konuştu. İş insanı İzzet Özilhan ile 2011 nikah masasına oturan eski oyuncu, “Aşk ilişkinin yakıtıdır. İlişki sürdüğü sürece bilin ki aşk devam ediyordur. Kimse uzak kalınca özlem duymadığı biri ile aynı yastığa baş koyamaz” dedi. Sosyal medyada paylaştığım fotoğraflarımın önemli bir kısmını kızım Emine çekiyor. Ela ve Emine’nin annesi olmak bana güç veriyor.”

ÇALIŞKANOĞLU SAHİPLENDİ!

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, başarılı projelerinin yanı sıra hayvanseverliği ile de takdir topluyor. Kazancının büyük bir kısmını sokak hayvanları için harcayan Çalışkanoğlu 1 sokak köpeği ve 6’sı evde 10’u bahçede olmak üzere toplam 16 kediyi sahiplenerek bakımını üstlendi. Onların veteriner masraflarını karşılayıp, tedavi süreçleri sonlanana kadar takibini sürdürüyor.

REYTİNG KEYFİ 

Bir televizyon kanalının reyting rekortmeni dizisi ‘Sadakatsiz’in ‘Derya’sı Özge Özder, geçtiğimiz perşembe akşamı eşi Sinan Güleryüz ve kızları Luna ile güzel havanın tadını çıkardı. İspanya’da fırtınalar estiren dizinin Şili’de yayına başlayıp ilk bölümüyle reytinglerin zirvesine yerleşmesiyle ilgili konuşan oyuncu “Şili’de de rekorlar kırdık. Bu durum bizi çok mutlu ediyor” dedi.