LİDER MAGAZİN İLE SOSYETE TURU

Lider Gazete haber merkezi, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Tatilini sürdüren ünlülerden, sahnelere geri dönen sanatçılara haberimizden öğrenebilirsiniz.

LİDER HABER MERKEZİ

ERMAN TOROĞLU GECELERDE

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, dün akşam bir kadın arkadaşıyla Cihangir sokaklarında el ele yürürken objektiflere yansıdı. Toroğlu’nun kız arkadaşı basın mensuplarını fark edince panik yapıp, eski hakemin elini bıraktı.

EN GÜZEL JÜRİ

Miss Turkey 2021’in finali bu akşam. Can Sandıkçıoğlu’nun organize ettiği yarışmada yeni kraliçe belli olacak. Jüri üyeleri arasında Aslıhan Koruyan Sabancı (1991 Türkiye 2. Güzeli), Arzum Onan (1993 birincisi) ve Azra Akın (2002 Türkiye Güzeli) da var. Eski kraliçeler geçtiğimiz gün bir araya geldi. Hem anılarını tazelediler, hem de adaylarla sohbet ettiler.

ESKİSİ YENİSİNİ BEĞENDİ

Umut Eker ile Selin Türkmen yaklaşık 3 yıl süren ilişkilerine 2019’da nokta koymuştu. Umut Eker bir süre önce Tuğçe Meçoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. Birlikte Fethiye’de tatil yaptılar. Selin Türkmen, Tuğçe’nin Instagram’da paylaştığı aşk dolu kareleri beğendi. Umut Eker de takibe devam ettiği eski sevgilisi Selin Türkmen’in doğum gününü kutladı.

DEVLER SAHNEDE

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, Türkiye’nin iki önemli sesi Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer’i ağırladı. Birsen Tezer büyülü sesi, Ortaçgil eşsiz yorumu ile dinleyicilerden büyük alkış aldı. Konser snunda sahneye birlikte çıkan iki dev sanatçı ‘Kimseye Anlatmadım’ ve ‘Çığlık Çığlığa’ şarkılarında düet yaptı.

GÖZLER ÜZERİNDE

Yaz boyunca Ege plajlarında tüm dikkatleri üzerinde toplayan Aslıhan Karalar, Nişantaşı’nda da ilgi odağı oldu. Ceketi, şortu ve çizmeleri ile podyumda gibiydi. Uzun süredir ailesinden uzak kaldığını söyleyen Aslıhan, “Yeni bir projeye başlayana kadar ailem ile zaman geçirmek istiyorum” dedi. 

“UMARIM DETONE OLMAYIZ”

Murat Mungan’ın sözlerini yazdığı unutulmaz şarkıları 23 Eylül’de Turkcell Vadi Açıkhava’da Ceylan Ertem, Damla Sönmez ve Demet Sağıroğlu seslendirecek. Gecenin konuk sanatçısı ise Uraz Kaygılaroğlu olacak. Senfoni orkestrasını Alper Kömürcü yönetecek. Düzenlenen basın toplantısında Demet Sağıroğlu “Konser için New York’tan geldim” dedi. Uraz Kaygılaroğlu ise “Bu proje için Kadıköy’den geldim. Umarım detone olmayız” diyerek herkesi güldürdü. 

MERAK UYANDIRDI

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Yargı’nın başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz yer alıyor. Sema Ergenekon’un yazdığı Ali Bilgin’in yönettiği ‘Yargı’nın ilk tanıtımı seyirciyle buluştu. Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı ‘Savcı Ilgaz’ ile Pınar Deniz’in hayat verdiği ‘Avukat Ceylin’in bir davayla kesişen yollarının ipuçlarını veren tanıtım büyük merak uyandırdı.

GECELİĞİ 20 BİN EURO

Paris Saint Germain takımına transfer olan Arjantinli yıldız Lionel Messi (34), Paris’te geceliği 20 bin Euro’luk (201 bin TL) otelde ağırlanıyor. Messi, eşi Antonella Roccuzzo ve üç çocuğu ile beş yıldızlı Hotel Le Royal Monceau’da kalıyor. 21 yıldır Barcelona’da yaşayan çift, Paris’te kendilerine uygun ev bulana kadar burada konaklayacak. 

K-POP YILDIZINA HAPİS

Güney Kore’ye özgü pop müzik K-pop’un eski yıldızlarından Seungri (30), fuhuş suçundan üç yıl hapis cezası ve 1 milyon dolar tazminata çarpıtırıldı. Big Bang grubunun eski üyesi Seungri, 2015-2016 arasında yabancı iş insanlarına yasa dışı cinsel hizmet sağlamakla suçlanıyordu.

55'İNDE RAKİPSİZ

Oscarlı oyuncu Halle Berry (54), Hollywood’daki yaşlı ayrımcılığına meydan okuduğunu açıkladı. Yarın 55 yaşına basacak olan Berry, sektörde 40 yaşından sonra kadınlara ‘bitti’ gözüyle bakanlara karşı en güzel yanıtı kendisinin verdiğini açıkladı. 13 ve 7 yaşında iki çocuk annesi Berry, 32 yıldır oyuncu.