LİDER’LE SÜRPRİZLİ MAGAZİN TURU!

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

HADİSE'NİN EN YAKIN ARKADAŞI

Hadise ile Seda Bakan yakın dost. Sık sık bir araya gelip dertleşiyorlar. Önceki gün yine buluştular. Hadise, Seda Bakan’ın kızı Leyla ile oyunlar oynadı. Sonra da birlikte verdikleri pozları sosyal medyada paylaştı. Seda Bakan da bu karelere “Sonsuza dek en iyi arkadaşlar” notunu düştü.

KIBRIS 'MASAL'I

Başrollerini Nilay Deniz ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı romantik komedi ‘Masal’ın çekimleri Kıbrıs’ta başladı. Film beklenmedik bir anda yolları kesişen Nehir ile Kaan’ın heyecan ve romantizm dolu hikayesini anlatıyor. Gerçek hayatta olduğu gibi filmde de iki yakın arkadaşı canlandıran Nilay Deniz ve Gözde Çığacı’nın uyumunun ise şimdiden sete renk katmaya başladığı haberleri geliyor.

İSTANBUL'A KAVUŞTU

Sıla, Kerki Solfej’in önceki gün Zorlu PSM’de düzenlediği konserde seyirciye eşsiz bir gece yaşattı. İstanbul’da son konserini 6 Aralık 2019’da veren şarkıcı, neredeyse 2 yıl sonra sevenleriyle buluştu. İkinci bölümde sahneye davet ettiği Yalın ile ‘Ver O Zaman Gömleklerimi’ şarkısını seslendirdiler. Sıla “Biz 20 yıl önce bugünü düşünerek hayaller kuran iki genç arkadaştık. O yüzden şu an benim için çok duygusal bir an” dedi.

YAĞMUR VIZ GELDİ

Önceki akşam yağan yağmura rağmen İstanbul’un açık hava konserleri hıncahınç doluydu. Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde Berkay sevenleriyle buluştu. Konserin ilk dakikalarında başlayan sağanak yağmura aldırmayan hayranları gecenin sonuna kadar Berkay’ın şarkılarına büyük bir coşkuyla eşlik etti. 2 saat boyunca 30 şarkı seslendiren Berkay, “Bu yağmurda beni dinlemeye gelen herkese teşekkür ederim. Şarkılarımı mola vermeden söyleyeceğim” dedi.

SEYİRCİYLE İLK BULUŞMA

Deniz Can Aktaş ile Naz Çağla Irmak’ın başrolü paylaştığı ‘Romeo & Juliet’ oyunu önceki akşam Ataşehir’deki DasDas’ta seyirciyle buluştu. Oyunu Nagihan Gürkan ile sahneye koyan Mert Fırat geceye eşi idil Fırat ile katıldı. Biletleri günler öncesinden tükenen prömiyerde ekibi Afra Saraçoğlu, Ahsen Eroğlu, Didem Balçın, Furkan Andıç, Hafsanur Sancaktutan gibi isimler yalnız bırakmadı.

SARILIP POZ VERDİ

Burcu Esmersoy, önceki gün Zincirlikuyu Zorlu Center’daydı. Hızla alışverişini tamamlayıp aracına binmek üzere otoparka yöneldi. O sırada bir arkadaşıyla karşılaştı. Hasret giderip ayak üstü sohbet ettiler. Habercileri görünce de sarılarak poz verdiler

1.5 MİLYON KAZANDI

Hande Erçel, 4 yıldır çalıştığı hazır giyim markası ile yeniden anlaştı. Sonbahar-Kış Koleksiyonu için kamera karşısına geçti. İddiaya göre; genç oyuncu bu reklam filminden 1.5 milyon TL aldı.

EVLİLİK Mİ O DA NE?

Yaz başından beri aşk yaşayan Selin Şekerci ile İbrahim Selim önceki akşam Cihangir’deydi. İlişkilerinin yolunda gittiğini söyleyen sevgililer, konu evlilikten açılınca “Biz bilmeyiz öyle şeyleri” yanıtını verdi. Selin Şekerci, Gonca Vuslateri’nin yaptığı “Yatağımı kimseyle paylaşamam” açıklamasına dair de gülerek “Bunları İbrahim yokken mi konuşsak acaba?” dedi.

HABER MERKEZİ