LİDER’LE MAGAZİN TURU

Lider Haber Merkezi, magazin dünyasında yaşanan sürpriz gelişmeleri sizler için derledi. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri, yaz tatilinin sona ermesiyle iş hayatına geri dönüyor. Ünlü oyuncular, dizi çekimleri için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor…

LİDER HABER MERKEZİ

BALABAN VE ŞEKER AŞK YAŞIYOR

Survivor 2021'in şampiyonu İsmail Balaban, annesiyle tartışan nişanlısı ile ayrıldıktan sonra yarışma aracılığı ile tanıştığı İlayda Şeker'le aşk yaşamaya başladı. İkilinin birlikteliği gittikleri eğlence mekanına el ele girmeleriyle ortaya çıktı.

1.5 YIL SONRA YURTDIŞINDA

Arzu Sabancı en son Şubat 2020’de yurt dışına çıkmış, Londra’ya gitmişti. Sonrasında da tüm dünyayı sarsan koronavirüs nedeniyle gezilerini iptal etmişti. Arzu Sabancı 1.5 yıl aradan sonra ilk yurtdışı tatilini yaptı. Datça’ya tekneyle 1 saatlik mesafede bulunan Yunan adası Simi’yi tercih etti.

KUYRUK OLDU

Başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı ‘Amadeus’ yeni tiyatro sezonunu seyircinin ayakta alkışlarıyla açtı. Oyun saatinden önce Zorlu PSM’nin önünde uzun kuyruklar oluşturan kalabalık dikkat çekti. Selçuk Yöntem “Bizi yalnız bırakmadıkları için her bir seyircimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

OY VERMEYE KOŞTULAR

Müzik Yorumcuları Meslek Birliği’nin genel kurulunda önceki gün Burhan Şeşen ve ekibi tekrar yönetime seçildi. Oylama sürerken Işın Karaca “Artık yeni jenerasyonun da var olması gerekiyor. İçeride bağırmaktan, itiraz etmekten sesim kısıldı” dedi. Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Deniz Arcak “Akgün Fırat’la görücü usulü evlendim. Henüz çocuk yok. Çok tatlı ve komik bir kocam var” diye konuştu. Fuat Güner de pandemide zengin bir arkadaşından para alıp 150 müzisyene biner lira yolladığını anlattı.

ÇOCUKLU KUTLAMA

Onur Saylak 2012’de evlendiği, dokuz yaşındaki ikizleri Maya ve Toprak’ın annesi Tuba Büyüküstün’den Haziran 2017’de boşanmıştı. Geçen yıl menajer Gözde Yılmaz ile nikâh masasına oturdu ve oğulları Deniz Ali dünyaya geldi. Onur Saylak, kızları ve oğluyla eşinin doğum gününü kutladı. Birlikte pasta kestiler.

BABA OĞULDAN PARTİ

Cem Hakko ile oğlu Can Hakko tatile nokta koyanlar için Vakkorama Cafe Zorlu Center’da Organics by Red Bull eşliğinde ‘Şehre Dönüş’ partisi verdi. DJ Gökhan Belen aralarında Emre Karayel, Bedirhan Soral ve Melodi Elbirliler’in de olduğu konukları coşturdu.

“GÖRMEMİŞİN OĞLU OLMUŞ”

İbrahim Büyükak ile çocukluk aşkı Nurdan Beşen 2018’de mutluluğa imza atmış, geçen haziranda oğulları Aslan Oktay’ı kucaklarına almıştı. Dün bebekleri üç aylık oldu. Çift bunu pastayla kutladı. Taze anne, “Evet tam da görmemişin oğlu olmuş, her ay kutlama yapıyoruz durumundayız” dedi.