LİDER’LE MAGAZİN TURU

Lider Haber Merkezi, magazin dünyasında yaşanan sürpriz gelişmeleri sizler için derledi. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri, yaz tatilinin sona ermesiyle iş hayatına geri dönüyor. Ünlü oyuncular, dizi çekimleri için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor…

MURAT'I DÜŞÜRDÜ

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Antalya’da tatilde. Yakın arkadaşları Murat Dalkılıç da Zeynep Bastık ile turnesi biter bitmez soluğu çiftin yanında aldı. Neslihan Atagül, önceki gün jet ski ile tur atmak istedi. Murat Dalkılıç da oyuncunun arkasına bindi. Cep telefonuyla etrafı görüntüleyen Dalkılıç, Atagül’ün gaza basmasıyla ne yapacağını şaşırdı. Bir anda dengesini kaybederek denize düştü.

TARZLARI DA ORTAK

Demet Akalın kızı Hira ile alışverişteydi. Anne kız bir örnek Burberry’den giyinmişti. Demet Akalın’ın elbisesi 8 bin 400 TL değerindeydi. Hira’nın eteği 3 bin 150, tişörtü ise 1.750 liraydı. Ayrıca ikisi de benzer spor ayakkabıları seçmişti. Ayakkabıların fiyatı ise 800 ve 1.900 TL. Anne kızın tarzının toplam bedeli 16 bin TL’ydi.

AŞIKLAR PARİS'TE

2017’de evlenen Mustafa Ceceli ile Selin İmer’in aşkları ilk günkü heyecanıyla doludizgin devam ediyor. Yaz tatilini Akdeniz ve Ege sahillerinde geçiren aşıklar şimdi de sonbaharda romantizmin zirve yaptığı aşıklar şehri Paris’te. Ceceli çiftine yakın arkadaşları Hande Subaşı ile Alican Ulusoy eşlik ediyor.

SÜRPRİZ YAPTI

İbrahim Tatlıses, 12 yıl aradan sonra 3 gün üst üste sahne alacağı Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserlerinin 2’nci gününde bir kez daha sevenleriyle buluştu. Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen konserin ikinci yarısında sahneye oryantal Didem çıktı. Tatlıses’e sürpriz yapan Didem, dans performansı ile herkesi kendine hayran bıraktı.

ZİRVEYE ÇIKTI

Türk Pop Müziği sanatçısı Edis’in ‘Arıyorum’ adlı şarkısı çıktı. Söz ve bestesi Emrah Karakuyu’ya, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait ‘Arıyorum’ 5 günde Spotify’da ve YouTube’da 3 milyon kişi tarafından izlenip dinlendi. Trendler müzik listesinde 1 numaraya yükselen şarkı dijital müzik platformu Spotify’da ve Apple Music’te de haftanın single’ı oldu. Top 100 ve Top 25 İstanbul listesinde birinci sıraya yerleşti.

BAŞ BAŞA ALIŞVERİŞ

Oyuncu Hatice Şendil ve yapımcı eşi Burak Sağyaşar önceki gün İstinyePark’taydı. Oğulları Can’ı yakınlarına emanet eden çift, dünyaca ünlü mağazaların bulunduğu Markalar Sokağı’nda kısa bir tur yaptı. Habercilere poz verdikten sonra bir restorana geçtiler. Akşam yemeğinin ardından alışveriş merkezinden ayrıldılar.

 “EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUM”

Yalın, ‘Pazar Şarkıları’ konseptiyle önceki akşam altıncı kez Maximum Uniq Açıkhava’da sevenleriyle buluştu. Konser sırasında bir hayranının evlilik sorusunu yanıtlayan Yalın “Tabii ki bir gün evlenmeyi ben de düşünüyorum. Ama arkadaşlarımın evliliklerinden edindiğim tecrübeye dayanarak söylüyorum. Evlenene kadar yaşanan süreç çok meşakkatli” dedi. Yalın 6 aydır Eda Balkaraoğlu ile aşk yaşıyor.

HABER MERKEZİ