LİDER’LE KISA KISA MAGAZİN TURU

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledi…

ARŞİV PATLAYACAK

New York’a giden Hande Erçel sosyal medyayı da ihmal etmiyor. Oyuncu dün sevgilisi Kerem Bürsin ile geçen nisanda çıktıkları Maldivler tatilinden bir kare paylaştı. Kerem Bürsin ise bu fotoğrafa “Demek arşiv patlatmak istiyorsun” yorumunu yaptı.

NEW YORK'TA SONBAHAR KEYFİ

Uğruna filmler yapılan dünyanın başkenti New York’u ziyaret etmek için en doğru zaman sonbahar aylarıdır. Ekim ayıyla birlikte sosyal etkinlikler, eğlence hayatı canlandı, konserler, galalar, yardım baloları hız kazandı. Gökdelenlerin ortasındaki Central Park yeşilden kırmızıya doğanın tüm renkleri ve küçük gölleriyle turistlerin çekim noktası olmaya devam ediyor. Oyuncu Tuba Ünsal, Bensu Soral, Hande Erçel, Merve Oflaz ve manken Ece Sükan da sonbahar tatili için New York’u tercih edenlerden.

YIKTI GEÇTİ

Hande Yener 29 Ekim akşamı Jolly Joker Bursa’da sahneye çıktı. Elinde Türk bayrağı ile ‘10. Yıl Marşı’ ve ‘İzmir Marşı’nı binlerce hayranı ile birlikte söyledi. İki farklı kostüm giyen Yener tarzı ve sahne performansı ile büyük beğeni aldı.

PARALEL EVREN

Kaan Yıldırım çekimleri süren ‘Mevlana’ dizisinde rol alıyor. Oyuncu Konya’da kurulan platoda İstanbul’dan getirttiği köpeği Benek ile poz verdi. Bu fotoğrafta da kendini 70’lerde Kartal Tibet’in canlandırdığı Tarkan’a benzetip “Paralel evren. Tarkan ve Kurt” notunu düştü.

SADECE 5 DAKİKA

Hülya Avşar ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra Çilingiroğlu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Akşam saatlerinde AVM’ye gelen Zehra “Unuttuğum bir ürün vardı onu almaya geldim. Sadece 5 dakika, hemen alıp çıkacağım” diyerek koşar adım mağazaya girdi. Çıkışta muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Çilingiroğlu, spor şıklığı ve fit görüntüsüyle göz

YOĞUN İLGİ

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) uzun bir aradan sonra Cumhuriyet’in 98. yılı kutlamaları kapsamında açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapılan açılış törenine birçok ünlü de katıldı. ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinin efsane karakteri ‘Polat Alemdar’a hayat veren Necati Şaşmaz, hayranlarının yoğun ısrarı üzerine bol bol fotoğraf çektirdi.

KIRCA'YA SELAM

Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı programı ‘Çok Güzel Hareketler 2’ bu hafta 2015’te kaybettiğimiz Levent Kırca’yı andı. Oyuncunun yıllar önce canlandırdığı sarhoş karakteri sahneye taşındı. Sık sık alkışlarla kesilen skeç seyirciyi kahkahalara boğdu.

 “DUYGULANIYORUM”

Kanal D’nin efsane dizisi ‘Arka Sokaklar’ın ‘Hüsnü Çoban’ı Özgür Ozan, Hülya Koçyiğit’in TRT2’de yayınlanan ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu. ‘Çocuklar Duymasın’da da ‘Selami’yi canlandıran oyuncu “Selami kılıbıktı. Hüsnü Çoban ise işinde çok başarılı bir polis. İnsanları nasıl inandıracağız diye ilk başta endişelendim. Sonra ‘Selami komiserim’ diyenler oldu. Bazen Kendimi izlerken duygulanıyorum. Hüsnü’nün vurulması, başına kötü olaylar gelmesinden çok etkileniyorum” dedi.

HABER MERKEZİ