LİDER’LE DOPDOLU MAGAZİN TURU

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

CEPTEN OĞLUNU İZLEYECEK

TRT ekranlarında yayınlanan ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ dizisiyle ekranlara geri dönen Fahriye Evcen önceki gün Etiler’deydi. Geçen hafta hakkında çıkan 15 dadı değiştirdiği haberlerini yalanlayan Evcen, ‘Abartılmış yok öyle bir şey’ dedi. Elinde bir güvenlik şirketinin kartıyla görüntülenen Evcen’in çalışırken aklının oğlu Karan’da kaldığı, bu nedenle evine kamera taktırmak istediği öğrenildi. Oyuncu oğlunu artık cep telefonundan izleyecek.

5 MİLYON LİRALIK ANLAŞMA

Burak Özçivit, Arap ülkelerinde yaşayanlara ev satan bir Türk emlak şirketinin reklam yüzü oldu. 1 yıllık 5 milyon TL’ye imza attı. Firmanın ilanını paylaşınca özellikle Arap hayranları “Lütfen buraya da gel. Seni görmek istiyoruz” şeklinde mesajlar yağdırdı.

CUMHURİYETİ KUTLAYACAKLAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı meydanlarda halk konserleriyle kutlanacak. O gece Simge, Tekirdağ Süleymanpaşa Meydanı’nda; Oğuzhan Koç, İstanbul Zeytinburnu Meydanı’nda; Hande Ünsal, Merzifon Meydanı’nda; Demet Akalın, Alanya Meydanı’nda; İrem Derici ise Burdur Meydanı’nda on binlerce kişiyi coşturacak.

41 OLDU

Önceki gün 41 yaşına basan Şahan Gökbakar doğum gününü eşi Selin Gökbakar, çocukları Efe ve Ela ile kutladı. Evlerinin bahçesinde toplanan aile pastanın mumlarını da hep birlikte üfledi. Komedyen bu anları sosyal medyada paylaşıp “Mumları beraber üfledik, inşallah nicelerine” notunu düştü.

BAŞ BAŞA KUTLADILAR

Popçu Tuğba Özerk, 1.5 yıldır beraber olduğu Gökmen Tanaçar ile Haziran 2021’de evlenmişti. Özerk’in Bebek’teki yalı dairesinde yapılan nikah törenine çiftin yalnızca yakın dostları katılmıştı. Önceki gün Gökmen Bey’in doğum günüydü. Çiçeği burnunda çift bu kez kutlamayı yakın arkadaşları da olmadan bir restoranda baş başa yaptı.

BEBEK BULUŞMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim bir alışveriş merkezinde ‘Baby On The Fest’ adlı bir organizasyon yaptı. Oyuncu Burcu Kara ve popçu Berkay’ın eski manken olan eşi Özlem Ada Şahin de organik ürünlerden tasarladıkları kıyafet ve oyuncakları standlarında görücüye çıkardı.

 “DENGELERİM VAR”

Ebru Yaşar önceki akşam Ağaoğlu Maslak 1453’te açılan Yeni Gazino’da sahne aldı. Konser öncesi formunu nasıl koruduğunu anlatan Yaşar “Bir gün yürüyüş yapıyorsam, diğer gün pilates yapıyorum. Spor artık benim yaşam tarzım. Elbette aç da kalmıyorum. Bir gün çok yersem ertesi gün yemeği azaltıyorum. Kendimce dengelerim var” dedi.

ESKİ AŞIKLAR STÜDYOYA KAPANDI

90’lı yıllarda müzik dünyasında yeni yeni emeklemeye başlayan Deniz Seki’nin yolu o dönem aranjör Murat Yeter ile kesişmişti. İkili birlikte hem büyük aşk yaşamış hem de harika şarkılara imza atmışlardı. Deniz ile Murat bir süre sonra hem iş hem aşk ilişkilerini bitirip farklı yönlere gitmişlerdi. İkili yıllar sonra yeniden bir araya gelip stüdyoya kapandı. Çok yakında da ağdalı ve damardan bomba gibi bir şarkı çıkaracaklar. Sevenlerine duyurulur.

HABER MERKEZİ