LİDER’LE DOPDOLU MAGAZİN TURU

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

 “OLAĞANÜSTÜ BİR KADIN”

Kerem Bürsin önce rol arkadaşı, sonra sevgilisi olan Hande Erçel ile ilgili Elle dergisine konuştu. Hande Erçel ile çok mutlu olduğunu söyleyen Bürsin “Hande ile ilgili hislerimde yanılsaydım da hiçbir şey değişmezdi. Sette de aynı enerjiyle devam ederdi, arkadaş olarak kalabilirdik. Çünkü Hande müthiş bir insan. Sonuç ne olursa olsun eminim ki biz hep arkadaş ve dost kalacağız. Çünkü Hande olağanüstü bir kadın” dedi.

ALEYNA DÜNYA LİSTELERİNDE

Aleyna Tilki, Amerikalı DJ ve prodüktör Dillon Francis’in yeni çıkan albümünde söylediği 'Real Love' şarkısıyla dinleyiciden tam not aldı. Şarkı, dijital müzik platformları Apple Music ve Spotify’da 36 ülkenin müzik listelerine üst sıradan girerek adını duyurdu. “Dünya starı olacağım” diyen Aleyna Tilki, şarkıyı dinleyip beğenen herkese teşekkür etti.

SÜTŞURUP’TAN NİSPET POZU

Musafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic ile devam eden nafaka davasında yeni gelişmeler olmuştu. Jahovic, Sandal’ın kendisini fakir göstermek için mal varlığını annesinin üzerine yaptığını iddia etmişti. Mustafa Sandal ile aşk yaşayan Melisa Sütşurup ilişkilerinin bu gelişmelerden etkilenmediğini göstermek istercesine, neredeyse nispet yaparak sevgilisine aşkla baktığı romantik bir poz paylaştı.

OKAN KURT TEFTİŞE ÇIKTI

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt önceki gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi. Beykoz’daki Hirahan adlı restoranlarının burada şubesini açmak üzere olan çift inşaatı teftiş etti. Akalın "Konumu, manzarası ile harika olacak. 1-2 ay içinde faaliyete geçmesini planlıyoruz" dedi.

ERGÜDER: SETLERE DÖNECEĞİM

İstanbul’daki bir fuarı gezen bir diğer çift ise Canan Ergüder ile eşi Kenan Ece’ydi. Muhabirler kanser tedavisi sonrası normal hayatına dönme sürecinde olan Canan Ergüder’e “Setleri özlediniz mi?” diye sordu. Ergüder “İnşallah doğru proje ile döneceğim. Yavaş yavaş, tek tek geliyor senaryolar” yanıtını

SANATA KOŞTULAR

Ünlü isimler Eyüp’teki Tersane İstanbul’da gerçekleşen 16. Contemporary Istanbul sanat fuarına akın etti. Bugün sona erecek fuarda önceki gün Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat de vardı. Birlikte galeri alanlarını gezip eserleri incelediler. Muhabirleri kırmayıp poz da verdi.

'HEYECANIMI KONTROL EDEMİYORUM'

Gardırobunu kış sezonunun trend kıyafetleriyle zenginleştiren Cansu, kışın gelmesini bekleyemeyip, yeni cicilerini giyip kendini sokağa atıp fotoğraflar çektirdi. Bu kareleri de sosyal medya hesabından “Kesinlikle kış kızıyım. Bu benim sezonum. Heyecanımı kontrol edemiyorum” diye paylaştı.

HABER MERKEZİ