LİDER’LE DİKKAT ÇEKEN MAGAZİN TURU

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledi…

KAPADOKYA'DA ROMANTİZM

Güne, doğa mucizesi peribacalarının üzerinde süzülen bir balonun içinde başlamaktan daha romantik bir şey olabilir mi? Eşi Cenk Küpeli’den Ocak 2021’de boşanan Demet Şener de benim gibi düşünmüş olacak ki; 3 ay önce flörte başladığı Tolga Arman ile soluğu Kapadokya’da aldı. Çift balona binip, ATV ile vadi turuna katılıp Aşıklar Tepesi’nden Kapadokya’yı seyredip, yeraltı şehirlerini gezip, yöresel yemekler yiyip romantik beldenin keyfini çıkardı.

MEŞHUR SÖZ GERÇEK OLDU

“Bir köpek insanı ısırırsa haber olmaz ama bir insanın köpeği ısırması haberdir” sözü gerçek oldu. Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çeken Beste Kökdemir’in köpeği Prenses Bonita’yı ısırırken çektirdiği fotoğrafını görünce o meşhur söz aklıma geldi ve fotoğrafa sayfamda yer verdim.

VER BİR DUDAK

Didem Soydan önceki akşam, Kerimcan Durmaz’ın Harbiye’deki Klein’da düzenlediği yeni single kutlama partisine katıldı. Soydan burada Vanessa adındaki drag queen (eğlence amaçlı kadın kılığına giren erkek) ile dans etti. Keyfi oldukça yerinde olan Soydan, Vanessa’yı canlandıran Julian Baris’i öpücüklere boğdu.

LEYLEĞİ HAVADA GÖRDÜLER

İvana Sert yaklaşık iki senedir otel sahibi Sezer Dermenci ile aşk yaşıyor. Sevgililer flört etmeye başladıkları günden bugüne durmaksızın o ülke senin bu şehir benim gezip eğleniyor. Geçen ayı Yunanistan’da geçiren aşıklar şimdi de sonbahar mevsiminin en güzel tatil rotalarından biri olan Karadeniz’de. Bartın’ın sahil kasabası Amasra’ya hafta sonu tatiline gittiler. İvana 21 Kasım 2021’de evleneceklerini söylemişti. O nikah gerçekleşecek mi çok merak ediyorum.

LEYLA 2 YAŞINDA

Tülin Şahin’in 2019’da o dönemki sevgilisi Portekizli iş insanı Pedro de Noronha’dan Siena Leyla adında bir kızı olmuştu. Daha sonra ayrılan ve mahkemelik olan çiftin davaları devam ediyor. Dün Leyla 2 yaşına girdi. Kutlama düzenleyen Tülin Şahin partiden kareleri “Doğum günün kutlu olsun canım kızım, meleğim. Ne çabuk 2 oldun” notuyla paylaştı.

GÜNDÜZ SPOR AKŞAM MAÇ

Yasemin Özilhan önceki gün spor eğitmeni Erol Mutlusoy ile ağırlık çalıştı, ter attı. Bu anları da sosyal medyadan paylaştı. Akşam da kayınpederi Tuncay Özilhan’ın başkanı olduğu basketbol kulübü Anadolu Efes’in Rus takımı Zenit ile yaptığı maçı izledi. Eşi İzzet Özilhan ile Ataköy’deki Sinan Erdem Spor Salonu’na giden Yasemin Özilhan’ı yakın dostu Kerem Bürsin ile sevgilisi Hande Erçel de yalnız bırakmadı.

ORTAK OLDULAR

New York, Londra, Venedik gibi birçok şehirde şubeleri bulunan dünyanın en havalı, en popüler restoranlarından Cipriani yeni şubesini İstanbul’da açacak. Ünlü işletmenin patronu Giuseppe Cipriani geçen hafta İstanbul’a gelip Nusret Gökçe ile ortaklık anlaşması imzaladı. İstanbul Cipriani Nusret’in Nişantaşı’nda sahibi olduğu Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ın giriş katında yeni yılın ilk haftası açılacak.

HABER MERKEZİ