'LİDER'İN GÜCÜ VE 15 TEMMUZ

Lider Gazete, hain FETÖ’nün alçak darbe girişimi ile Türkiye’yi kana buladığı kara gecenin 4’üncü yıl dönümünde yayın hayatına “merhaba” dedi. 15 Temmuz 2016 akşam saatlerinde başlayan cuntacıların kalleş teşebbüsü, sabaha karşı bastırılmıştı.

Gün sabaha kavuştuğunda vatan kurtarıldı ancak Türkiye, o gece 251 vatandaşını şehit, 2 bin 190'ını da gazi verdi. Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütü destekleyenlerin dahil olduğu darbe girişimi, Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü.

15 Temmuz'u hatırlayalım;

O hain darbe girişimi, hafızalarımızdaki yerini aynı tazelikle sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimiyle, hain kalkışma start aldı. Boğaziçi Köprüsü teröristler tarafından ele geçirildi...

Teröristler, silah ve tanklarla sivil vatandaşları hedef gözetmeksizin katletti. Elinde bayrağından başka bir şeyi olmayan vatandaşların üzerinden tanklar geçti...

Tanklar savaş mühimmatlarıyla, İstanbul sokaklarında katliamlara imza atıyordu. Ankara’da ise tanklar, Kızılay ve Genelkurmay önünde halkın üzerine sürüldü. MİT kampüsüne, askeri helikopterlerden ateş açıldı.

Hainler, Gölbaşı Özel Hareket Merkezi’nde katliam gerçekleştirdi. Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü, F-16’larla bombalandı. Gazi meclise, kasten ve planlı bir şekilde bombalar yağdı.

15 Temmuz'un kahraman askeri Şehit Astsubay Ömer Halisdemir, ‘Bu vatanın ekmeğini yediğimiz gibi kurşun yemesini de biliriz’ diyen hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi Yaşın Naci Ağaroğlu, Genelkurmay Başkanlığı önünde helikopter ateşiyle şehit edildi...

Ülkenin başta askeriye ve emniyet olmak üzere birçok kurumuna sızarak gerçek emellerini 15 Temmuz 2016'da açığa çıkaran ve 251 kişiyi şehit eden FETÖ'nün kanlı darbe girişimi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Türkiye'nin dört bir tarafında demokrasiye sahip çıkmak adına meydanları dolduran vatandaşların desteğiyle bertaraf edildi.

Bizlerde 15 Temmuz’u unutturmamak için işte böyle bir günde yayın hayatına başlamaya karar vermiştik.

MİLLETİN SESİ OLDUK

Millet ve vatan sevdası ile çıktığımız bu yolda Lider Gazete, Antalya’da milletin sesi oldu. Emekleyerek başladığımız sevdada, Antalya’nın 19 ilçesinde gazeteyi göndermenin mutluğunu yaşadık. Ülkemizde de bir ilden tüm ilçelere giden tek şehir gazetesi ve tamamı renkli sayfa olma özelliğini de yakaladık.

6 kişi ile çıkılan yolda Lider Gazete büyük bir aile olarak Lider Medya bünyesinde yeni Medya Center binasında Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar Antalya’nın tüm ilçelerinin sesi olmaya devam ediyor.

LİDER TV, MEYDANLARDA

Geçtiğimiz yıl emekleyerek başladığımız bu yolculukta 15 Temmuz Demokrasi Nöbetinin 5. Yılında Lider TV Cumhuriyet meydanında canlı yayınlarıyla vatandaşları Antalya’da şöleni an be an aktaracak. Yayın ekibi 15 Temmuz yorumları, konukları ve kentin dinamikleriyle izleyicilerimizin karşısında. Lider olarak, bu gazetenin gerçek sahibinin Antalyalılar olduğunu tekrar belirtmek hatırlatmak isterim. Antalya için habercilik yapmaya, Antalya için doğruları söylemeye, Antalya’nın sesi olmaya devam edeceğiz.

SÖZÜN ÖZÜ

Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir”

 Saygılarımla…