LİDER’İN EN MUTLU GÜNÜ

Göz ağrımız ve kıymetlimiz Lider Medya; 15 Temmuz 2020 tarihinde yayım hayatına başlayan Lider Gazete ve akabinde kurduğumuz Lider Haber, Lider Web Haber ve son olarak geçtiğimiz mayıs ayında bismillah diyerek Bursa halkına ulaşan Lider Bursa ile 2 yılı alnının akıyla geride bıraktı.

****

15 Temmuz 2020 tarihinde başlayan serüvenimiz, önümüze taş koyanlara ve yaptığımız doğru haberciliği örtbas etmeye çalışanlara rağmen başımız dimdik bir şekilde bugünlere geldi ve yarınlara da gitmeye devam edecek. Zorlu serüvenimizi siz değerli okurlarımız, takipçilerimiz ve izleyicilerimizle paylaşmak istiyorum.

***

Akdeniz Bölgesi’nde medya sektörüne yeni bir soluk getirerek, etkin, objektif, ilkeli ve belgeye dayalı habercilik ilkeleriyle kurduğumuz Lider Medya çatısı altındaki; Lider Gazete, Lider Haber, Lider Web Haber ve 5 Mayıs 2022 tarihinde yayım hayatına başlayan Lider Bursa her geçen gün başarıdan başarıya koşuyor.

***

LİDER GAZETE

Genç, başarılı, dinamik ve tecrübeli kadromuz ile Antalya’da 15 Temmuz 2020 yılında ‘YÜZYILIN İHANETİ YÜZYILIN DİRENİŞİ’ manşeti ile yayım hayatına başlayan Lider Gazete Antalya, günden güne büyüyerek kısa sürede Antalya’da adından söz ettiren bir gazete haline geldi.

Vatandaşın sorunları başta olmak üzere Antalya merkez ve ilçe belediyeleri dahil kentte halka hizmet veren tüm kamu ve kurum kuruluşlarının yaptığı ya da yapamadığı hizmetleri gündeme taşıyan Lider Gazete Antalya kurulduğu günden bugüne kadar edindiği okur kitlesi ile başarıdan başarıya koşuyor.

Kısa sürede elde ettiğimiz bu başarı ise bizlere daha fazla halkın yanında olma ve halkın haber alma ihtiyacını ve sorunlarını çözmek adına ‘daha fazla ne yapabiliriz’ sorusunu sordurtmaya başladı.

Lider Gazete Antalya ile elde ettiğimiz bu gurur verici başarı ise bizlere aylar geçmeden yeni yeni kapılar açmamıza vesile oldu.

***

LİDER MEDYA OLDUK

Lider Gazete Antalya ile yakaladığımız olağanüstü ivme, gazetemizin kuruluşunun üzerinden aylar geçmeden bizlere ‘daha fazla ne yapabiliriz’ sorusunun cevabını verdi.

Neydi bu peki?

Günden güne adından söz ettiren Lider Gazete Antalya’mız hızla büyüyen yapımız içerisinde kurulan Lider Haber TV, Lider Web Haber ve Lider Radyo ile birlikte 22 Temmuz 2021 tarihinde Lider Medya çatısı altında birleşti.

YAPTIĞIMIZ İŞ GURUR VERİCİ

Lider Gazete Antalya’mızı 15 Temmuz 2020 tarihinde kurarak sadece Antalya değil tüm Türkiye ve dünyada ses getiren haberlere imza attık. Bunun getirdiği özgüven ve onure edici geri dönüşler ile yolumuza büyüyerek devam ettik.

Sadece 1 yıl dolmadan Lider TV ile web TV yayıncılığına başladık. Akabinde ise Lider TV artık Lider Haber oldu ve 26 Eylül 2021 tarihinde uydu yayın yapmaya başladı.  Artık tüm Türkiye yazılı haberlerimizin yanında görsele dayalı haberlerimizi de görmeye başladı.

Büyük bir heyecan ve özveri ile çıktığımız bu yolda dev bir çınarın altında, Lider Medya’nın çatısı altında 22 Temmuz 2021 tarihinde yaptığımız dillere destan açılışın ardından yeni ufuklara doğru yol almaya başladık.

***

SON GÖZ AĞRIMIZ LİDER BURSA

Lider Medya çatısı altındaki; Lider Gazete Antalya, Lider Haber TV, Lider Web Haber, Lider Radyo’nun yanına birde Lider Bursa’yı dahil ettik. Lider Medya’nın 2. yılına sayılı günler kala çıktığımız bu yeni yolculuk bizleri heyecanlandıran hedefler sundu.

5 Mayıs 2022 tarihinde yayım hayatına başlayan Lider Bursa’mız ile Bursa’da gündemin nabzını çok kısa bir süre içerisinde tuttuk ve Bursa halkını etkin, tarafsız, ilkeli ve belgeye dayalı habercilik anlayışımız ile tanıştırdık.

Yani özetle Antalya’da başlayan öykümüzü Bursa’ya kadar taşıdık ve başka denizlere doğruda taşımaya devam edeceğiz…

***

YENİ YAŞIMIZ YENİ HEDEFLERİMİZ

Bundan sonra ise Lider Medya ile ilkelerimizden katiyen ödü vermeden yeni hedeflere ben ve ekibim emin adımlarla yürüyeceğiz. Bugüne kadar Lider Medya’ya emek veren tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Lider Medya ile yeni hedefler bizleri bekliyor…

SON SÖZ

Okuyucularımız ve izleyicilerimizden aldığımız destekle medyada Lider olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yolumuz uzun, işimiz çok. Yeni yaşımız kutlu olsun!