LİDER İLE DİKKAT ÇEKEN MAGAZİN TURU

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledi…1

AŞIKLAR KIBRIS’TA

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı, ‘Ay Tenli Kadın’ şarkısıyla tanınan Ufuk Beydemir ile aşk yaşıyor. Şu an Kıbrıs’talar. Romantik bir tatil yapıyorlar. İpek Filiz dün sevgilisinin kucağında olduğu bir fotoğrafı Instagram’da paylaştı. Altına da “Böylesi mümkünmüş hayatta” notunu düştü. Aşk karesi 148 bin beğeni aldı.

SIRAYA GİRDİLER

Kıvanç Tatlıtuğ önceki akşam bir otalin üst katında bulunan kafedeydi. Yanında 3 aylık hamile eşi Başak Dizer yoktu. Bir oğlu olacağı iddia edilen oyuncunun gözlerinin içi gülüyordu. Kıvanç lokanta çıkışında fotoğraf çektirmek isteyen kadın hayranlarını kırmadı. Herkesle tek tek poz verdi.

DALYA SEVİNCİ

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı ‘Çok Güzel Hareketler 2’ bu hafta 100. bölümüyle Kanal D’de. İlk kez dalya demenin heyecanını yaşayan oyuncular, başarılarını pasta keserek kutladı. Bu pazartesi ekrana gelecek programda Mahmut Tuncer, Levent Ülgen, Wilma Elles ve Şahin Irmak da olacak.

MASKELİ YARIŞMA

Kanal D’nin yeni programı ‘Maske Kimsin Sen?’de müzik, eğlence ve şov bir arada olacak. ‘The Masked Singer’ adıyla tüm dünyada fenomen olan çılgın yarışma programında, Türkiye’nin kendi alanlarında ünlü isimleri farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söyleyecekler. Hem ünlü jüri üyeleri hem de stüdyodaki seyirciler dedektiflik yaparak yarışmacının kim olduğunu bulmaya çalışacak. Yarışmayı Tansel Öngel sunacak.

“BAŞLAMADAN BİTTİ”

Bestemsu Özdemir (30) ile Şef Yağız İzgül (44) geçen ayın başında yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşıklar el ele görüntülenmişler; Özdemir, İzgül’ün restoranından paylaşımlar yapmıştı. Oyuncu önceki akşam düzenlenen ‘Sen Ben Lenin’ filminin galasına katıldı. İlişkisi hakkında konuşan Bestemsu Özdemir “Çok yeni bir şeydi. Daha tanışma aşamasında, yemek yediğimiz bir evrede yakalandık. Ertesi gün magazin haberleri çıkınca görüşmeyi kestik. Çok talihsiz bir şey oldu benim için” dedi.

KUSURUYLA GÜZEL

Gonca Vuslateri, modacı Hakan Akkaya’nın New York koleksiyonu için Selim Akar’a kafası kel poz vermişti. Çekimlerin yeni ortaya çıkan ikinci bölümünde Vuslateri’nin kafasında Sezen Aksu peruğu, bacağında ise yanık izleri görülüyor. Yaşadığı kaza sonucu sol bacağı yanan ve 11 operasyon geçiren Vuslateri “Hakan fiziksel kusuruma baktı ve ‘Şimdi daha da çok bu çekimi senle yapmak istedim’ dedi” diye konuştu.

MEZARI BAŞINDA ANILDI

18 Kasım 2013’te hayatını kaybeden usta oyuncu Nejat Uygur, ölümünün 8’inci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Ailesi anmada hazır bulundu. Kuran okunurken eşi Necla Uygur gözyaşlarını tutamadı. Oğlu Behzat Uygur “Babamızı hiç kaybetmemişiz de turneye gitmiş gibi hissediyoruz. Çocukluğumuzda da uzun turneler yapardı. Karış karış ülkemizi dolaştı” dedi.

YILDIZLAR GALASI

Tufan Taştan’ın yönettiği, Barış Falay ve Saygın Soysal’ın başrol oynadığı polisiye kara mizah türündeki ‘Sen Ben Lenin’in galası önceki akşam yapıldı. Geceye filmin kadrosunda bulunan Binnur Kaya, Bige Önal, Nur Sürer, Sarp Akkaya ve Şerif Erol gibi birçok ünlü isim katıldı. Konuklar arasındaki Sitare Akbaş’a, sevgilisi Murat Dalkılıç’ın kadın arkadaşlarıyla gece gezmelerinde görülmesi soruldu. Akbaş “Herkesin dostları var. Ben de geziyorum beni görmüyorsunuz” cevabını verdi.

HABER MERKEZİ