Lider Haber TV '3 yaşına' bastı

Lider Medya çatısı altında kurulduğu günden bu yana objektif ve belgeye dayalı habercilik anlayışıyla medya dünyasına soluk getiren, alanında öncü isimlerle ve tecrübeli kadrosuyla başarıdan başarıya koşan Lider Haber TV, 3’üncü yaşına girmenin haklı gururunu yaşıyor.

Lider Medya'nın ilk büyük adımı, 15 Temmuz 2020 tarihinde Antalya Lider Gazetesi ile atıldı. Bölgenin nabzını tutan Antalya Lider Gazetesi, sadece Antalya'da değil, Türkiye genelinde de yankı uyandıran haberlere imza atarak birçok ödüle layık görüldü. Bu başarının ardından, medya grubunun ulusal çapta büyüme hedefi gerçekleşmeye başladı. Lider Haber TV, 22 Temmuz 2021 tarihinde web yayına başlamasıyla televizyon dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Belgelerle desteklenen tarafsız habercilik anlayışı Lider Haber TV’nin kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasını sağladı. Lider Web Haber’in de bu süreçte faaliyete geçmesi, Lider Medya’nın dijital mecralarda da etkili olmasına olanak tanıdı. Lider Medya’nın büyüme süreci, 5 Mayıs 2022'de yayına başlayan Lider Bursa Gazetesi ile Marmara Bölgesi’ne de genişleyerek devam etti.

LİDER HABER TV SEKTÖRE SOLUK GETİRDİ

Medyanın her alanında ses getiren haberlere imza atan Lider Medya, hem yazılı hem de görsel basında başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Lider Haber TV; Alkoçlar Şirketler Grubu ve Lider Medya CEO’su Ender Alkoçlar, Lider Medya Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Alkoçlar ile Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar yönetiminde sadece Antalya’da değil, Türkiye ve dünya genelinde yankı uyandıran haberlere imza attı. Lider Haber TV’nin 26 Eylül 2021 tarihinde uydu yayınlarına geçmesiyle birlikte, artık tüm Türkiye yazılı haberlerin yanı sıra görsel haberlere de Lider Medya kalitesiyle erişme imkanına şahit oldu.


3’ÜNCÜ YAŞA ÖZEL KUTLAMA PASTASI

Nitekim 26 Eylül 2021 tarihinde uydu yayınına başlayan Lider Haber TV dopdolu 3 yılı geride bıraktı. Başarılı, tecrübeli ve öncü isimlerden oluşan kadrosuyla televizyon dünyasına yeni bir soluk getiren Lider Haber TV’nin 3’üncü yaşı Lider Medya Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar, birim müdürleri ve personellerin katılımıyla kutlandı. 3’üncü yaşın getirdiği heyecan ve özveriyle birlikte tüm Lider Medya personeli 3’üncü yaşa özel hazırlanan pastayı keserek bu güzel anı ölümsüzleştirdi.


ÇAĞLAR’DAN LİDER AİLESİNE TEBRİK

Anlamlı güne özel bir konuşma yapan Sabri Çağlar, tüm personeli tebrik ederek, “Lider Medya çatısı altındaki; Lider Gazete Antalya, Lider Haber TV, Lider Gazete Bursa ve Lider Web Haber olarak başarıdan başarıya koşmaya devam ediyoruz. Lider Medya ailesi olarak verdiğimiz emeklerin meyvesini her geçen gün fazlasıyla alıyoruz. Bu doğrultuda 26 Eylül 2021 tarihinde uydu yayınına çıktığımız gözbebeğimiz Lider Haber TV, 3’üncü yaşına bastı. Bu gurur verici günde tüm Lider Medya ailesine tebriklerimi iletmek istiyorum. Objektif ve belgeye dayalı habercilik anlayışıyla gecesini gündüz ederek bizi bu başarıya taşıyan tüm arkadaşlarımızı kutlarım” dedi.