Lider Haber'le Magazin

Lider Magazin’ le Pazar Sürprizi ünlü dünyasına yakın mercek tutmaya devam ediyor

27 EKİM’DE VİZYONDA

Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce Çankaya Köşkü’nün mutfağında yaşananları konu alan ‘Son Akşam Yemeği’ 27 Ekim’de vizyona girecek.  ‘Latife Hanım’ı canlandıran Pelin Akil’in rolünü anlatırken gözleri doldu. Akil “Çekimlerde kendimi o dönemdeymiş gibi hissettim” dedi.

 

YAZA VEDA

Nurgül Yeşilçay Bodrum, Gümüşlük’teki bir siteden 2015’te ev almıştı. İki yıl önce evinin içini baştan aşağı yenileten Yeşilçay bu yazı orada geçirdi. Bir hafta sonra İstanbul’a dönmeye hazırlanan oyuncu Bodrum’daki son pozunu dün Instagram’da paylaştı ve yaza veda etti.

12 YIL SONRA YENİDEN

Miss Türkiye 2018 ikincisi, 'Magazin D'nin sunucusu Tara De Vries fırsatını bulur bulmaz soluğu Muğla Akkaya'da aldı. 12 yıl önce bıraktığı uçurtma sörfüne yeniden başladı. Yıllar sonra uçurtma sörfü yaparken stres attığını, büyük keyif alıp çok heyecanlandığını söyledi.

 

BAŞ BAŞA TATİL

Karaköy'deki bir mekanın sahibi Emre Çapa ile 2019'da evlendiği Miray Beşli Çapa, temmuzda Çeşme, ağustosta Hırvatistan Dubrovnik'te tatil yapmıştı. Hafta sonunda İtalya'ya gittiler. Sezon finalini Puglia'da baş başa gerçekleştirdiler. Emre Çapa ile eşi Miray dün akşam da İstanbul'a döndü.

 

EN GÜZEL KORO

LÖSEV, kuruluşunun 25’inci yıl dönümünü özel bir gece ile kutladı. Sıla ve Lösemili Çocuklar Korosu’nun sahne performanslarıyla göz doldurduğu gecede iş, sanat, sağlık ve basın dünyasının önemli isimleri ağırlandı. LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, lösemi tedavisinde devrim yaratacak adımlar atıldığını ve yüzde 100 başarı için geri sayıma başladıklarını duyurdu.

 

SONBAHAR KONSERLERİ

Harbiye Açık Hava konserleri hız kesmeden devam ediyor. 27-28 Eylül’de Sıla ile başlayacak olan ikinci etap 29 Eylül’de Buray, 30 Eylül’de Candan Erçetin, 1 Ekim’de tekrar Sıla, 2 Ekim’de Kenan Doğulu, 11-12-13 Ekim’de Edis, 14 Ekim’de bir kez daha Sıla, 15 Ekim’de ‘Jekyll&Hyde’ ile devam edecek. 16-17 Ekim’de Ajda Pekkan ile sona erecek.

 

KOLLARI SIVADI

Geçtiğimiz günlerde evlenen Burcu Esmersoy yeni hayatına gardırop boşaltmak ile başladı. Kolları sıvayıp kullanmadığı kıyafetlerini topladı. Esmersoy "Bu hafta evde ayıklama var. Ev hafifliyor resmen. Çok güzel kıyafetler çıktı" dedi. Esmersoy tüm bunları satarak geliriyle ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim masrafları için bağışta bulundu.

 

BORCU KAPADI

Komedyenliği dışında hayırseverliği ile de tanınan Hasan Can Kaya şimdi de Ankara Patiliköy adlı derneğin 150 bin liralık klinik borcunu ödedi. Dernek yaptığı duyuruda "Hasan Can Kaya bize sürekli destek oluyordu. Ne zaman mesaj atsak yardım etti. Bu kez tam 150 bin TL bağış yaptı" ifadelerine yer verdi.

 

'ANNEM TÜRKÇE BİLMİYOR'

Almanya doğumlu oyuncu Selma Ergeç önceki gün Etiler'de bir AVM'deydi. Yanında annesi Elizabet vardı. Birlikte mağazaları dolaştılar. Selma Ergeç muhabirleri fark edince “Annem Türkçe bilmiyor, onu pas geçerseniz sevinirim” dedi. Kamil SÜMER

 

'HELLO BALLI ÇÖREKLER'

Aynur Aydın hem şarkılarıyla hem de fotoğraflarıyla sevenlerini boş bırakmıyor. Dün Instagram’dan bu karesini paylaşan şarkıcı “Size buraya şiir bırakmak isterdim ama sabah sabah kafam asla basmıyor! O zaman hello ballı çörekler” notunu düştü.

 

'SERAMİK HUZUR VERİYOR'

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu olan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Hello dergisine konuştu. Sanat aşkını anlatan Yağmur, "Seramik bana huzur veriyor. Karolar benim ilgi alanım. Her biri yapboz parçası gibi, tek bir birimle bütünü oluşturuyorsunuz. Bazen aylar sürüyor" dedi.

 

UÇTU UÇTU AHMET KURAL UÇTU

Ahmet Kural başrol oynadığı ‘Efsane’ filminin Çorum’daki çekimlerinde dev bir şemsiyeyle uçtu! Bir dönem viral olan şemsiyeyle uçan adam videosuna gönderme yapıldı. Yönetmen Selçuk Aydemir’in senaryoya entegre ettiği mizanseni gerçekleştirmek için dev fanlar kuruldu ve Ahmet Kural’ın tutunduğu şemsiye vinçle kaldırıldı.

 

OĞLAK HEDİYE ETTİLER

Tuğba Özerk, Mordoğan’ın kurtuluşunun 101. yıldönümünde memleketi İzmir Karaburun’da sahne aldı. Kendisine Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan tarafından hediye edilen oğlağı yanağından öpen Özerk, “Can dostum o benim artık” dedi. Konserde Deniz Seki de sahneye çıktı ve ona da bir oğlak hediye edildi. Seki’ye zeytin dallarından yapılan bir de taç takıldı.

 

PEMBE TOP CANSU'DA

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Pembe Top Sahada’ projesinin bu yılki gönüllü destekçisi Cansu Dere oldu. Pembe Top, 12 Ekim’de meme kanserinde erken teşhisin önemini hatırlatmak için Anadolu Efes SK-Real Madrid karşılaşmasında yeniden sahaya inecek. Hava atışını Cansu Dere yapacak.