LİDER GERİ DÖNDÜ

Son iki maçını kaybeden lider Alanyaspor, Beşiktaş karşısında galibiyeti hatırladı. Yıllarca Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yapan Çağdaş Atan da ilk kez rakip olduğu ustası karşısında 3 puan sevinci yaşadı

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş'ı konuk eden Alanyaspor, güçlü rakibini devirmeyi başardı. Son iki maçında Gençlerbirliği ve Göztepe'ye boyun eğen Turuncu-Yeşilliler, Yunan futbolcusu Anatosias Bakasetas'ın iki golüyle rakibini 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın tek golü ise 90. dakikada penaltıdan Aboubakar'dan geldi. Bu galibiyetle birlikte puanını 26 yapan lider Alanyaspor, en yakın takipçisi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 3 puan üzerinde yer aldı.

SEEGEN YALÇIN'I DEVİRDİ

Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yaptıktan sonra Alanyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Çağdaş Atan, ilk kez ustasına rakip oldu. Sezon başında geldiği Alanyaspor ile önemli bir çıkış yakalayan 40 yaşındaki teknik adam, ustası Sergen Yalçın karşısında ise istediğini alamazken, ilk randevularında kazanan Sergen Yalçın oldu.

BAKASETAS'TAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Alanyaspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, takımına yaptığı skor katkısıyla dikkat çekiyor. Beşiktaş filelerini 26. dakikada havalandıran başarılı futbolcu, Turuncu-Yeşillilerin son 7 golünün 4'üne direkt katkı koydu. Bu dönemde penaltıdan olmak üzere 2 gol atan 27 yaşındaki futbolcu, 2 de asist yaptı.

FARUK ÇELİK