LİDER GAZETE’YE AGC’DEN ÖDÜL

Kurulduğu günden bu güne kadar her alanda yaptığı başarılı işlerle adından söz ettiren Lider Medya bünyesindeki Lider Gazete ve lidergazete.com haber sitesi başarılarına bir yenisi daha ekledi. AGC tarafından düzenlenen 2020 yılı Antalya Basın Ödülleri yarışmasında lidergazete.com haber sitemiz Yılın İnternet Gazetesi ödüle layık görüldü.

Akdeniz Bölgesi’nde medya sektörüne yeni bir soluk getirmek için 15 Temmuz 2020 tarihinde yola çıkan Lider Gazete, Antalya’nın 19 ilçesinde okurlarıyla buluşuyor. Kurulduğu günden beri gündemin nabzını tutan ve gündemi belirleyen Lider Gazete, yakın zamanda Lider Medya çatısı altında yayım hayatına devam etmeye başladı. Lider Medya çatısı altında ses getiren işlere imza atan Lider Gazete,   başarılarına bir yenisini daha ekledi. Birçok başarılı habere imza atan Lider Gazete ve lidergazete.com haber sitesi bu başarılarını ödülle taçlandırdı.  Sabah Gazetesi Ankara Genel Yayın Yönetmeni Osman Altınışık’ın jüri başkanlığını yaptığı; Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Genel Başkanı Rıza Özel, TBMM İletişim Başkanı Osman Bekar, Ekonomi Muhabirleri Derneği Genel Başkanı Turgay Türker, ATV - A Haber Ankara Haber Koordinatörü Fatih Atik, İHA Cumhurbaşkanlığı Muhabiri Derya Yetim ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Çeliktaş jürinin diğer üyeleri arasında yerini aldığı Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen 2020 yılı Antalya Basın Ödülleri yarışmasında lidergazete.com Yılın İnternet Gazetesi ödüle layık görüldü.

LİDER GAZETE GÜNDEMİ BELİRLİYOR 

Genç, dinamik ve tecrübeli kadrosu ile gündemde ses getiren haberlere imza atan Lider Gazete, çok kısa bir zamanda ülke ve dünya gündemine damga vuran haberler yaptı. Lider Gazete, “Göcek Koyu'nda Yüz Kızartan Görüntüler” başlıklı haber ile Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Çin ve Avrupa basınında büyük ses getirdi. Öte yandan belgeleriyle birlikte yapılan, “CHP’nin 'ateşi' başına vurdu”, “CHP, bu kez 'düşük' yaptı”, “Böyle 'doktor' düşman başına” ve “Yalanın ruhsatı olmaz bay Kemal” gibi birçok haber de ulusal basında genişçe yer buldu.

HABER MERKEZİ