LİDER GAZETE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Akdeniz Bölgesi’nde medya sektörüne yeni bir soluk getirmek için 15 Temmuz 2020 tarihinde yola çıkan Lider Gazete, Antalya’nın 19 ilçesinde gündemin nabzını tutarak ve gündemi belirleyerek okurlarıyla buluşuyor.

İlk günden bugüne heyecanını arttırarak güncel ve önemli haberleri okuyucularıyla buluşturan Lider Gazete, her geçen gün yenilenerek büyümeye devam ediyor. İlkeli haber anlayışıyla Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar liderliğinde genç, dinamik ve deneyimli kadrosuyla yayım hayatına devam eden Lider Gazete, Antalyalılardan aldığı destekle gücüne güç katıyor.

19 İLÇE LİDER OKUYOR

Doğru, ilkeli ve etkin gazetecilik anlayışı ile çıktığı bu yolda kurulduğu günden bu yana geçen 1 yılda büyük bir aşama kat ederek Antalya ve ilçelerinde hatta Akdeniz Bölgesi’nde en çok takip edilen medya kuruluşu oldu. Yaptığı haberlerle kamuoyuna yön vermeye devam eden ve sayfalarının tamamı renkli çıkan tek şehir gazetesi olan Lider Gazete, hedef kitlesini büyüterek Antalya’nın Akseki, Aksu, Alanya, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Manavgat, Muratpaşa, Serik ilçelerinin ardından Antalya’nın diğer ilçeleri Demre, Elmalı, İbradı, Gazipaşa, Gündoğmuş, Finike, Kaş, Kemer'de okuyucuyla buluşuyor.

LİDER WEB HABER

Dijital dünyaya ayak uyduran ve hedef kitlesini genişleten Lider Gazete, sınır ve rakip tanımadan Antalyalılardan aldığı güçle yayın hayatına devam ediyor. Lider Medya bünyesindeki Lider Web Haber, bölgede en çok takip edilen haber sitesi olarak ve dijital yayıncılığın simgesi haline geldi. Antalya’da ve bölgede 1’inci sırada yer alan Lider Web Haber, lidergazete.com’da son dakika haberleri ve çarpıcı içerikleri anlık olarak okurlarına ulaştırıyor.