Lider’e güven tam

15 Temmuz’da yayın hayatına başlayan Lider Gazete ve www.lidergazete.com okuyucularından aldığı olumlu tepkilerle hedefine emin adımlarla yürüyor. Lider Gazete bugün itibariyle, Antalya’nın önemli ilçeleri, Alanya, Manavgat, Serik ve Korkuteli ilçelerinde okuyucularıyla buluşuyor.

Lider Gazete ve www.lidergazete.com ülkemizin için önemli bir gün olan 15 Temmuz’da yayın hayatına başlamıştı. Okuyucularından ve takipçilerden olumlu tepkiler alan Lider, Antalya ve ilçelerde okurluk oranını artırmak için kent merkezi ile birçok ilçede olacak. İlkelerinden taviz vermeden yoluna devam eden Lider, bugünde itibaren kentin büyük ilçeleri olan Alanya, Manavgat, Serik ve Korkuteli ilçelerinde okuyucularıyla buluşuyor.

Yerel basının da güçlenmesini amaçladığımız bu yolda Lider Gazete, üzerine düşen tüm sorumluluklarını yerine getirecektir.

Gazetemizin www.lidergazete.com haber sitesi ise kısa bir sürede Antalya merkezde en çok takip edilen ilk 4 siteden biri oldu. Hedefimiz ise Türkiye’de ilk sıralarda yer alarak Antalya’nın sesini tüm Türkiye’ye duyurmak. Lider, yeni köşe yazarları ve muhabir kadrosunu ise her geçen gün güçlendiriyor.