LİDER’DEN KISA KISA MAGAZİN

Yurtdışı magazin ve sosyete hayatından kısa kısa gelişmeleri sizler için derledik. Kanadalı oyuncu Keanu Reeves, 57 yaşına bastı, İtalya’daki Türk düğünü ve Cristiano Ronaldo’nun hayat arkadaşı İspanyol model Georgina Rodriguez’in çarpıcı mücevherinin detayları haberimizde…

“ŞARAP GİBİ”

Kanadalı oyuncu Keanu Reeves, 57 yaşına bastı. Hayranları, oyuncunun yeni yaşını sosyal medyada gençlik fotoğraflarıyla birlikte kutladı. Her geçen yıl daha karizmatik olan oyuncu için “Şarap gibi” yorumları yapıldı. 37 yıldır oyunculuk yapan Reeves, kariyerine en az 81 film sığdırdı.         

İTALYA’DA TÜRK DÜĞÜNÜ

ABD Başkanı Joe Biden’ın torunu Naomi Biden (26), Türk yatırım uzmanı ve sanatçı Tulya Efe’nin İtalya’daki düğününe katıldı. Efe ile Lübnan asıllı İsviçreli iş insanı Tarek Shakarchi’nin Como Gölü kıyısındaki masalsı düğünü, Avrupa ve ABD’den iş dünyasını da bir araya getirdi.

SERVET TAŞIYOR

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun hayat arkadaşı İspanyol model Georgina Rodriguez (27) Venedik Film Festivali’ne katıldı. Ermanno Scervino 91 bin Euro değerindeki Pasquale Bruni tasarımını mücevherle tamamladı. Bu miktar, Ronaldo’nun bir günlük kazancı olan 88 bin Euro’ya denk.

HABER MERKEZİ