10'LAR GÖZE GİRMEYE ÇALIŞIYOR

Antalyaspor'da ilk etap kamp çalışmaları devam ederken, A takımda yer alabilmek için tam 10 genç futbolcu, kıyasıya mücadele ediyor. Ersun Yanal'ın gözüne girmek için yoğun çaba sarf eden gençlerin kaderi kamp sonunda belli olacak.

Antalyaspor'da ilk etap kamp çalışmaları Erzurum'da günde çift antrenmanla devam ediyor. Sakat Doğukan Nelik ve transfer görüşmeleri yaptığı için izinli olan Gustavo Blanco Leschuk dışında eksik isim kalmayan Kırmızı-Beyazlılarda her kamp döneminde olduğu gibi yine genç futbolcular formayı kapmak için büyük çaba gösteriyor. Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda tam 10 futbolcu, gelecek sezon A takımda yer alabilmek için ter akıtıyor.

İŞTE O FUTBOLCULAR

Gelecek sezon genç ve alternatifli bir kadro yaratmayı planlayan Akrep'te Bahadır Yıldırım, Efecan Gülerce, Mustafa Erdilman, Mehmet Yanıkara, Müslüm Yat, Mevlüthan Ekelik, Serdar Poyraz, Emre Demir, Habib Biçer ve Murodali Aknazarov ilk kez A takımda yer alabilmek için Ersun Yanal'ın gözüne girmek için uğraş veriyor. Kırmızı-Beyazlılarda geçen sezon kadroya dahil edilen ve sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Ankaraspor formasını terleten 19 yaşındaki Musah Mohamed de kamp kadrosunda yer alıyor.

KOCAELİSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI

Kırmızı-Beyazlılar, kamptaki ilk hazırlık maçını da Kocaelispor ile oynayacak. Perşembe günü Yüksek İrtifa Tesisleri'nde TFF 1. Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor ile oynanacak mücadelenin başlama saati 16.00 olacak.

İKİNCİ ETAP SLOVENYA'DA

Erzurum'da yapılan lk etap kamp çalışmalarına 17 Temmuz'da son verecek Antalyaspor'da ikinci etabın adresi de belli oldu. Kırmızı-Beyazlılar, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda çalışmalarını yurt dışında yapacak. 26 Temmuz ve 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek ikinci etap kampının adresi Slovenya olacak.