KUPAYI BEŞİKTAŞ'IN ALMASINI BEKLİYORLAR

Sezon sonunda ilk 4 yer alacak takımlar ve Türkiye Kupası'nın sahibinin Avrupa'ya gitme hakkını elde edeceği Süper Lig'de pek çok takımın gözü Antalyaspor'da olacak. Bunlardan birisi de Alanyaspor... Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'ın alması halinde 5. sıradaki takım Avrupa biletini almaya hak kazanacak. Alanyaspor'un futbolcuları Efecan Karaca ve Efkan Bekiroğlu da Başakşehir maçının ardından ligi 5'inci sırada bitirip Avrupa'ya gitmek istediklerini söyledi.

Başakşehir maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ifade eden Efecan Karaca, 5'incilik için her şeyi yapıp, Avrupa biletini almak istediklerine vurgu yaptı. Sezonu tamamlamaları için önlerinde 5 maçın bulunduğuna dikkat çeken deneyimli futbolcu, "Avrupa için motivasyonumuzu çok iyi. 5'inciliği hak ediyoruz. 4'üncü de olabilirdik ama 4 - 5 maçlık kötü bir dönemimiz var. Şu an 5'inciyiz. Alanyaspor bu sezon da Avrupa'ya gidecektir" sözlerine yer verdi.

"AVRUPA'YI İSTİYORUZ"

Alanyaspor'un genç futbolcusu Efkan Bekiroğlu da, "Başakşehir karşısında galibiyet istiyorduk ama 1 puan da iyi. İlk yarı çok iyi oynadık ama golü bulamadık. Yine de mutluyuz. 5. olmak, sonra da Avrupa'ya gitmek istiyoruz" sözlerine yer verdi.