KUPADA RAKİPLER BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Antalyaspor; Bursaspor'un, Alanyaspor ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un rakibi oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 takım arasına kalan Antalyaspor ve Alanyaspor'un rakipleri belli oldu. Kuraya seri başı olarak katılan takımlardan Antalyaspor'un rakibi Bursaspor olurken, Alanyaspor ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile eşleşti. Tek maçlık eleminasyon sistemine göre oynanacak turdaki mücadeleler, 12, 13 ve 14 Ocak 2021 tarihlerinde Bursa ve Alanya'da oynanacak.

GÖZTEPE'Yİ ELEDİ

Kupa serüvenini 4. turda Pendikspor karşısında açan Antalyaspor'un rakibi Bursaspor ise 3. turdan itibaren ter dökmeye başladı. 3. turda Karşıyaka'yı penaltı atışları sonucunda kupanın dışına iten TFF 1. Lig temsilcisi, 4. turda ise Karatay Termal 1922 Konyaspor'u saf dışı bıraktı. Son olarak Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile eşleşen Yeşil-Beyazlılar, normal süresi 3-3 biten maçta rakibini 5-4 mağlup ederek Antalyaspor'un rakibi olmayı başardı.

3 MAÇTA 14 GOL

Kuraya seri başı olarak katılan Alanyaspor'un eşleştiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise Süper Lig'de zor günler geçiriyor. Ligde kalma mücadelesi veren Dadaşlar, 3. turda başladığı kupa serüveninde ilk olarak Karbel Karaköprü Belediyespor'u 6-2 yenerek yoluna devam etti. 4. turda uzatma sonunda Ankara Demirspor'u 3-2 ile kupanın dışına iten Erzurumspor, 5. turda ise Esenler Erokspor'u 5-1 yenerek son 16 takım arasına kaldı.

FARUK ÇELİK